| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
ZAKLĘCIA
kaczor
10 sierpnia, 17:07
Tarot kartami Król Monet i VIII Mieczy mówi, że jest na to duża szansa ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
dobra
10 sierpnia, 13:22
Przybyłaś na Ziemię zbierać doświadczenia, kiedy zakończysz w Lipcu poznasz kogo trzeba ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
zoska1977
9 sierpnia, 22:34
Doszła i czeka w kolejce.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
LUSIFEE270
9 sierpnia, 16:22
W tym problem ;)))
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
wisnia
9 sierpnia, 12:38
Tak naprawdę formą najwyższej samorealizacji i zaspokojenia poczucia bycia potrzebnym jest sytuacja kiedy człowiek ma dziecko => jemu będziesz niezbędna ;)
Pozdrawiam
Igor
ps. ale umie się efektywnie odwdzięczyć nawet takie małe ;))
|
|
|
ZAKLĘCIA
edytka
9 sierpnia, 11:55
Nawet bardzo skomplikowaną ;))
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
Kataja
9 sierpnia, 11:44
Tak z twojego otoczenia ;))
Pozdrawiam
Igor
ps. fajny facet - uduchowiony ;))
|
|
|
ZAKLĘCIA
Niunia84
9 sierpnia, 00:10
A gdzie jest napisane, że tylko ty miałas się spinać ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
stefa
8 sierpnia, 16:10
Co powiedział Biedny pod Kościołem ?
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
|||
|
|||
"Żyj tak, aby Twoje życie było wykrzyknikiem (!), a nie znakiem zapytania (?)" |
|
Igorze kochany-to jak jest w końcu? To jakaś chwilowa fanaberia i faktycznie strach ma wielkie oczy, czy to coś poważnego? O co w tym wszystkim chodzi i co zrobić?
|
|
|
|||
Kto pyta nie błądzi |
|
Igor wiec tak o to chodzi mialam wszystko poukladane a teraz szok!!!!
mysle ze znam odp na to pytanie juz sama bo skoro ktos tak poruszyl moje serce i wstrzymal myslenie:) to nawt ucieczka nie pomorze zreszta od marca probuje i nic to nie daje.Moje przeznaczenie ma chore poczucie humoru i tyle!!!
odpowiec mi tylko czy wytrwamy to wszystko i bendzemy razem z D??
dziekuje za wsparce
|
|
|
Witam Cię Igorze i dziękuję za odpowiedzi
mam jeszcze jedno pytanie, co karty podpowiadają, z kim powinnam pójść na to wesele 4 września? bo już nie wiem jest dwóch chętnych Ł i M.
|
|
|
Cześć Igor proszę cie bardzo odpowiedz na moje pytanie. Dziękuje Igor
|
|
|
prosze powiedz kiedy sie znieni sytacia miedzy mna a pewnym mezczyzna na kturym mi zalezy bardzo czy to ma sens zawracac sobie głowe czyms co nigdy nie bendzie
|
|
|
IGORZE
A MNIE POMINOŁEŚ POWIEDZ CO MNIE CZEKA Z MURATEM I KIEDY UDA MI SIĘ SPŁACIC DŁUGI I KIEDY WYPROWADZE SIĘ DO TURCJI
|
|
Anka |
|
o Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź. I to miłe zaskoczenie, że ma to być ktoś z mojego otoczenia. A kiedy się dowiem, że jest mną ,,zainteresowany''? I mam jeszcze jedno pytanie do którego bardzo potrzebna mi odpowiedź zrezygnowałam wczoraj z pracy, czy uda mi się szybko znaleźć nową? I mniej wiecej kiedy to nastąpi? Bardzo dziekuję Ci za tamta odpowiedź i pozdrawiam ;)
|
|