Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA kaczor 10 sierpnia, 17:07 Tarot kartami Król Monet i VIII Mieczy mówi, że jest na to duża szansa ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA dobra 10 sierpnia, 13:22 Przybyłaś na Ziemię zbierać doświadczenia, kiedy zakończysz w Lipcu poznasz kogo trzeba ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA zoska1977 9 sierpnia, 22:34 Doszła i czeka w kolejce. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA LUSIFEE270 9 sierpnia, 16:22 W tym problem ;))) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA wisnia 9 sierpnia, 12:38 Tak naprawdę formą najwyższej samorealizacji i zaspokojenia poczucia bycia potrzebnym jest sytuacja kiedy człowiek ma dziecko => jemu będziesz niezbędna ;) Pozdrawiam Igor ps. ale umie się efektywnie odwdzięczyć nawet takie małe ;))

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA edytka 9 sierpnia, 11:55 Nawet bardzo skomplikowaną ;)) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Kataja 9 sierpnia, 11:44 Tak z twojego otoczenia ;)) Pozdrawiam Igor ps. fajny facet - uduchowiony ;))

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Niunia84 9 sierpnia, 00:10 A gdzie jest napisane, że tylko ty miałas się spinać ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA stefa 8 sierpnia, 16:10 Co powiedział Biedny pod Kościołem ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

moor:
witam, Igorze mam pytanie do Ciebie: 1- czy S teskni za mna i chce wrocic? 2- jak dałam pieniądze biednemu to powiedział mi ze mam pamiętać o 5 października, co się wtedy stanie? pozdrawiam m
;)proszę jeszcze ja to ważne dla mnie

Igor:
ZAKLĘCIA Niunia84 9 sierpnia, 00:10 A gdzie jest napisane, że tylko ty miałas się spinać ;) Pozdrawiam Igor
Ech...

"Żyj tak, aby Twoje życie było wykrzyknikiem (!), a nie znakiem zapytania (?)"

Igorze kochany-to jak jest w końcu? To jakaś chwilowa fanaberia i faktycznie strach ma wielkie oczy, czy to coś poważnego? O co w tym wszystkim chodzi i co zrobić?

Igor:
ZAKLĘCIAataeb11 sierpnia, 19:20Nie podałem odpowiedzi fakt, ale widzisz, że w życiu wcale nie jest to takie trudne ;)PozdrawiamIgor
Dziękuję Igor, masz rację nie było to trudne, wystarczyło przeanalizowac plusy i minusy i doradzic się bliskich. No i wiem że tylko ja ponoszę za to odpowiedzialnośc, nie mogę nikogo winic jak coś będzie nie tak. Dziękuję i pozdrawiam

Kto pyta nie błądzi

Igor wiec tak o to chodzi mialam wszystko poukladane a teraz szok!!!! mysle ze znam odp na to pytanie juz sama bo skoro ktos tak poruszyl moje serce i wstrzymal myslenie:) to nawt ucieczka nie pomorze zreszta od marca probuje i nic to nie daje.Moje przeznaczenie ma chore poczucie humoru i tyle!!! odpowiec mi tylko czy wytrwamy to wszystko i bendzemy razem z D?? dziekuje za wsparce

Witam Cię Igorze i dziękuję za odpowiedzi mam jeszcze jedno pytanie, co karty podpowiadają, z kim powinnam pójść na to wesele 4 września? bo już nie wiem jest dwóch chętnych Ł i M.

Cześć Igor proszę cie bardzo odpowiedz na moje pytanie. Dziękuje Igor

prosze powiedz kiedy sie znieni sytacia miedzy mna a pewnym mezczyzna na kturym mi zalezy bardzo czy to ma sens zawracac sobie głowe czyms co nigdy nie bendzie

i co prosze napisz mi jak to bendzie igor

IGORZE A MNIE POMINOŁEŚ POWIEDZ CO MNIE CZEKA Z MURATEM I KIEDY UDA MI SIĘ SPŁACIC DŁUGI I KIEDY WYPROWADZE SIĘ DO TURCJI

Anka

o Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź. I to miłe zaskoczenie, że ma to być ktoś z mojego otoczenia. A kiedy się dowiem, że jest mną ,,zainteresowany''? I mam jeszcze jedno pytanie do którego bardzo potrzebna mi odpowiedź zrezygnowałam wczoraj z pracy, czy uda mi się szybko znaleźć nową? I mniej wiecej kiedy to nastąpi? Bardzo dziekuję Ci za tamta odpowiedź i pozdrawiam ;)