Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam, mam jeszcze takie pytanie do kart: Co D. do mnie czuje? Czy znajde prace w tym roku? jesli tak to jaką? dziekuje slicznie pozdrawiam

Igorku...proszę powiedz co do mnie czuje R. czy wogóle coś czuje :)) pozdrawiam cieplutko....

monetka73

Strach nie miał jednak wielkich oczu, nie chce mnie nigdy więcej widzieć. Nie rozumiem nic Igor....Naprawdę już zupełnie

Witaj Igorze! Mam do Ciebie jeszcze jedno ważne dla mnie pytanie. Otóż jakiś czas dłuższy temu zerwałam z chłopakiem, stara znajomość, zakochałam się w międzyczasie (też stare dzieje) w kimś innym i ten pierwszy będąc zazdrosnym postarał się o dostęp do mojego archiwum gg, na moją pocztą i regularnie nagabuje mnie, wysyłając treści z tych archiwum, twierdząc przy okazji że mnie kocha. Nie interesuje mnie jego rzekoma miłość tylko raczej zastanawiam się czy nie pójść z tym na policję, zwłaszcza że to nie pierwszy raz, ciągnie się już to od kilku miesięcy. Proszę Cię doradź Emi

Igor:
ZAKLĘCIAkredzia7 dni temu o 07:04Pojawi się niebawem.PozdrawiamIgor
Dziękuję za odpowiedź Igorku:-) niebawem tzn kiedy i w jakich okolicznościach go poznam? Tzn gdzie i czy możesz mi coś więcej na ten temat powiedzieć? Dwa dni temu koleżanka zaprosiła mnie na swoje wesele 16go października i nie wiem kogo mam zaprosić na to wesele... nie wiem czy zaprosić Marcina żeby ze mną poszedł albo czy go nie zapraszać i poczekać aż ktoś inny sie pojawi jeśli ma sie pojawić do tego czasu... Jeśli możesz to zapytaj karty o to bo nie wiem jaką decyzję mam podjąć i czy go zapraszać na to wesele.... z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam serdecznie:-)

kredzia

Drogi Igorze, ponawiam moje poprzednie pytanie, kiedy i czy w ogóle będę miała chłopaka i jak nazywa się Łukasz, którego poznałam w lipcu ? pozdrawiam Cię serdecznie i czekam na odpowiedź. :)

Igor :) Możesz powiedzieć co do mnie czuje I** ? Jeżeli coś czuje, to co powinnam zrobić abyśmy były razem ? Prosze o pomoc! ;D

jak pomóc tacie w wyjściu z choroby?

Uła..

Dięki Igorze za czs poświęcony na odpowiedź ! mam nadzieję że się rozwiodę(nie zrozumiałam co znaczy -że nam się to nie opłaca?) przecież mnie z nim już nic nie łączy-(może współczucie)

witaj, Igorze kiedy będziesz odpowiadał na zaległe maile? pozdrawiam wera

12 lipca zadałam pytanie i się nie doczekałam odpowiedzi. W kółko tylko Senna, Anka ,Madzikowa itd. Czy ty odpisujesz tylko swoim znajomym czy jak to rozumieć. Mówisz o pomaganiu bliźnim .Ja tez byłam w potrzebie naprawdę potrzebowałam odpowiedzi na pytanie które ci zadałam. Mimo że pytanie wydaje się może prostackie dla Ciebie niesie w sobie więcej niż mógłbyś zrozumieć. No nic skoro nie mogłam otrzymać pomocy z Twojej strony to trudno :-( Gdybyś jednak Igorze był choć odrobinkę zainteresowany jak brzmiało to pytanie to zobacz sobie. Napisane 12.Lipca

Dziękuję Ci za odpowiedź jak zawsze masz rację :-) Była to pewna Pani......Ale czy Mógłbyś ( bo nie wiem czy możesz )powiedziec mi coś bliżej o tych "3 osobach które mają na Niego duży wpływ ?" i czy mogą w sobie to zmienic aby ten wpływ był pozytywny a nie negatywny i czy to zależy od tych osób czy od Niego samego ???? Pozdrawiam

Witam Cię Igorze Dziś ok. 11:30 dałam bezdomnemu parę zł na bułkę z czymś, odpowiedział mi ze dziękuje. Mam do Ciebie pytanie, w ostatnim czasie sporo się dzieje i nie wiem co mam myśleć, Dziś spotkałam się z Ł i nie wiem co mam o nim myśleć, czy powinnam do tej znajomości przywiązać większa wagę, czy było by coś z tego? Jakim człowiekiem jest pan Ł? Kolejne pytanie brzmi: :-) spotkałam kolegę z czasów szkolnych, czy nasza znajomość utrzyma się dłużej czy szybko urwie się kontakt? Pozdrawiam

ZAKLĘCIA edytka godzinę temu Tarot kartami Głupiec XXII i X Pucharów mówi, że w tym związku z Ł ty nie możesz grac księżniczki a on nie może czuć się niezbędny. Co do kolegi to karty mówią o chwilowym afekcie. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA faraonka26 2 godziny temu Jeszcze tam nie doszedłem, przerwa wakacyjna mnie przerosła. Pozdrawiam Igor ps. sukcesywnie nadrabiam zaległośći w tym mailowe ;))

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA bojan 12 sierpnia, 16:58 Tarot kartami VII Mieczy i V Kijów mówi, że szczęście przyjdzie po wielu trudnościach ;) Pozdrawiam Igor ps. najważniejsze, że się uda ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA paolka262 12 sierpnia, 00:57 Zacznij w siebie bardziej wierzyć a odkryjesz i u siebie masę zalet. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA ataeb 11 sierpnia, 19:20 Nie podałem odpowiedzi fakt, ale widzisz, że w życiu wcale nie jest to takie trudne ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Grace 11 sierpnia, 00:00 A kiedy patrzysz mu w oczy i pytasz co co mówi ? albo inaczej czego się boisz dowiedzieć ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Basiakac 10 sierpnia, 20:02 Tarot kartami Król Pucharów i Walet Monet mówi, że twoje kłopoty rozwiąże spadek. Pozdrawiam Igor ps. no ale przyjemne to nie jest...

Niech Moc Będzie z Tobą