Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

czy znajde swojom drugom poluwke i czy bede bogaty

paolka262 5 dni temu o 16:48 Samotny mężczyzna. Igorku,Czy ten"samotny mężczyzna"-to Szymon? Pozdrawiam Paulina

Czesc Igor.Czy Anita wyjdzie za Daniela.Dzieki pozdrawiam Igor

Dzięki Igor! Ale jak ja wytrzymam do 2013 roku to strasznie długo i będę już miała 34 lata. To nie za późno na macierzyństwo?

wiem, że strach ma wielkie oczy;p Igorze ukochany, ale ja nie wiem co dalej-jak on mnie traktuje i jak do niego podejść.....poradż coś błagam....i dzięki:) Twoja moc jest wielka:)

Igorze....jesteś Wielki :) Czy możesz odpowiedziec mi na pytanie,jak moge szybko zakończyc toksyczne małżeństwo i czy jest szansa na rozpoczęcie nowego spokojnego życia?pozdrawiam Wiesia

A czy mogła bym wiedzeć czy długo jeszcze będę czekać na dzidzie:) dziękuje i pozdrawiam gorąco:)))

witam Cie Igorze! wiem ze jest kolejka i musze byc cierpliwa ale juz powoli nie daje rady. napisz mi prosze kiedy spotkam tego wlasciwego mezczyzne? czy moze jest nim ten co go mam w sercu? Moze sie pomylilam, moze mowil mi prawde? juz sama nie weim w co mam wierzyc? Pomoz mi prosze odszukac wlasciwa droge!!! Z gory dziekuje i biene szukac biednego....Kara

Igor:
ZAKLĘCIA stefa 17 sierpnia, 08:35 Na razie chwilę tam musisz jeszcze zostać ;) Pozdrawiam Igor
eee chwile musze zostać? A ta chwila to ile ma trwać? niczego mi to nie wyjaśniło.

Igorze dlaczego nie odpowiedziales na moje pytanie z 15 sierpnia?? bardzo Cie prosze...

Witaj Igorze już 2 razy do Ciebie napisałam,ale nie uzyskałam odpowiedzi, więc pisze poraz kolejny. Czy wyprowadzę się z rodzicami za granicę ( na stałe) ? I czy co ze sferą uczuciową? proszę Cię o odpowiedź . Pozdraiwam!

weszłam tu kolejny raz ale dopiero dziś piszę ....zaklecia to burza która dosłownie dopada

laleczka

Igorze spojrz w karty i powiec co widzisz na te pytania... czy Jacek bedzie chciał do mnie wrócic? kiedy wyjde za maz? pozdr ola

Witaj Igorze.Bardzo prosze Cie o odpowiedz na moje pytanie z 30 lipca.Czy mam szanse na przyjazn- milosc z facetem o imieniu Rafal?On jest dla mnie bardzo wazny.Pozdrawiam Cie cieplo i dziekuje z gory.

ZAKLĘCIA pola Wczoraj o 22:49 Pamiętam, jutro będę odpowiadał na dalsze zaległe pytania ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze odpowiedz i mnie prosze, kiedy znajde satysfakcjonujaca mnie prace i kiedy czlowiek z ktorym wg Ciebie mam byc w zwiazku sie odezwie?

Witam czy moj zwiazek z T przetrwa?? czy uciekanie przed D pomoze mi zapomniec??? z gory dziekuje

Mam pytanie czy facet który kilka dni temu mnie porzucił jeszcze do mnie wróci. A jesli tak to kiedy ?

Witaj Igorze:) Napisałam do Ciebie e-maila i do tej pory nie dostałam odpowiedzi:( To dla mnie bardzo ważne, nie wiem co dalej robić, proszę Cię chociaż o jakąś wskazówkę. D czy A? Proszę...

Igor:
ZAKLĘCIA Szamot Wczoraj o 19:57 Jeszcze nie. Pozdrawiam Igor
jeśli jeszcze "nie" - tzn kiedy? a dwa - czy ona znajdzie kogoś innego i to będzie powodem rozpadu?