Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA paolka262 5 dni temu o 16:48 Samotny mężczyzna. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA madziaaa29 5 dni temu o 12:11 Tarot kartami As Pucharów i X Monet mówi, że czeka cę uregulowanie swoich spraw;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA beton 7 dni temu o 20:05 Do 2013. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA paullaa 7 dni temu o 15:44 Tarot kartą III Puchary mówi, że Prawdziwa miłość przyjdzie w styczniu ;)) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA kredzia 7 dni temu o 07:04 Pojawi się niebawem. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA maw5090 17 sierpnia, 15:58 Tarot kartami Sąd XX i V Monet mówi, że twoje przeznaczenia to POWODZENIE ;)) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA stefa 17 sierpnia, 08:35 Na razie chwilę tam musisz jeszcze zostać ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA monetka73 17 sierpnia, 01:37 Gratuluję ;))) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Marcelina 16 sierpnia, 18:20 Tarot kartami III Miecze i Gwiazda XVII mówi, że musisz uważać ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Sirius 16 sierpnia, 11:36 Inna dziewczyna. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA lunar 16 sierpnia, 02:50 Strach ma niekiedy wielkie oczy ;)) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA madzikowa21 15 sierpnia, 21:31 Jest szansa na powrót ale ci nie wybaczy -jak każdy normalny facet ;)) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA vienna 15 sierpnia, 17:57 Tarot kartami Rycerz Kijów i Królowa Monet mówi, że uważa cię za materialistkę. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA angfr56 13 sierpnia, 09:25 Tarot kartami Koło Fortuny X i III Monety mówi, że w październiku 2013 roku. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA szczepan 13 sierpnia, 00:27 Co dziennie rano i wieczorem stając przed lustrem i patrząc sobie w twarz powtarzamy na głos: to co chcemy wyeliminować u siebie I tak przez 6 tygodni. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA dobra 12 sierpnia, 22:56 To jest jego szkoła życia, tak mówimy popularnie karma ;))) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Mam pytanie w sprawie mojej przyjaciółki. zakochala się w pewnym mężczyznie i jakis czas byli razem. ale od pewnego czasu nie moze jakos do niego dotrzeć i nie bardzo wie dlaczego. czy jeszcze coś z tego będzie? Ona ma na imię Halina on Ralf

Igor:
ZAKLĘCIA angelika857 32 minut temu Jeśli mu pomożesz to wróci ;) Pozdrawiam Igor
Zrozumiałam aluzję :) do tego tarot nawet nie jest potrzebny ale czasami czlowiek oczekuje małej podpowiedzi Dzięki za rade:) pozdrawiam

Bardzo dziękuje za odpowiedz,mam nadzieje że sie spełni.Pozdrawiam

Dzieki Igorze Jeszcze jedno pytanie- czy mozna sie od tej karmy uwolnic? Jak moge cos zmienic? Skad mam wiedziec kiedy to bledne kolo sie skonczy? Pozdrawiam Dorota

najwazniejsze jest to,zeby nie zapomniec, ze jest sie czlowiekiem