| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
ZAKLĘCIA
epiaa
2 dni temu o 13:45
Jak przyjdzie właściwy czas.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
olivka30
2 dni temu o 10:33
Jeszcze chwila.
Pozdrawiam
Igor
ps. musisz się nauczyć jak ma być poprawnie trochę to trwa, niekiedy naturze schodzi dłużej ;)
|
|
|
ZAKLĘCIA
jaaa
2 dni temu o 08:54
Tak podobasz się ;)
Pozdrawiam
Igor
ps. Tarot kartą As Kijów mówi, że rozpalasz w nim ogień ;)
|
|
|
ZAKLĘCIA
agulinamalina
3 dni temu o 22:32
1. IV Kije - tak
2. VI Monet - nie
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
gorgona111
3 dni temu o 16:49
Przed tobą masa zmian na lepsze ;)
Pozdrawiam i dziękuję
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
senna
3 dni temu o 12:52
Tarot kartą Król Monet mówi, że szybko dzięki mężczyźnie.
Pozdrawiam
Igor
ps. w siedem miesięcy ;)
|
|
|
ZAKLĘCIA
krzysiek
3 dni temu o 12:10
Z takim podejściem to nigdzie.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
angelika857
32 minut temu
Jeśli mu pomożesz to wróci ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Igorze. Moje życie stanęło w miejscu. Chce to bardzo zmienić ale mam wrażenie że wszystko sprzysięgło się przeciwko mnie:(. Szukam pracy w nieruchomościach, ale nikt mnie nawet na rozmowę nie zaprasza... Powiedz proszę w jakim kierunku powinnam szukać by odnieść sukces? czy może powinnam szukać w całkiem innej branży? czy jest szansa że we wrześniu uda mi coś znaleźć? A drugie pytanie to czy powinnam robić licencję i czy znajdę po tym lepszą pracę.
Z góry bardzo dziękuje. Pozdrawiam:)
|
|
|
Igorze kiedy moge sie spodziewac odzewu ze strony pewnego pana? odpowiedz prosze...
|
|
|
Igor czekam na odpowiedz. Powtórzę znów moje pytanie.
Co powinnam zrobić ze szkołą? Czy powinnam zmienić uczelnie a co za tym idzie i miasto, czy lepiej będzie jak pozostanę w starej uczelni? Co będzie dla mnie lepsze? A tak w ogóle to czy dostałabym się na nową uczelnie?
Liczę na odpowiedź, bo mam coraz mniej czasu na podjęcie decyzji. Prosiłabym o konkrety :)
|
|
|
Drogi Igorze nie wiem czemu ale pominąłeś moje pytanie, wklejam raz jeszcze i pozdawiam
czy mężczyzna, z którym obecnie sie spotykam traktuje mnie poważanie? czy będzie z tego dłuższy związek?
Pozdrawiam justyna
|
|
|
Witaj Igorze, widze że już wróciłeś z wakacji:-) mam nadzieje że urlop sie udaL:-) mam nadzieje że odpowiesz na moje pytania ze strony 181... z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam serdecznie:-)
|
|
kredzia |
|
Dziekuje Igorze
a mozesz mi odpowiedzec jak skonczy sie sprawa D i co bendze dalej z nami????
z gory dziekuje
|
|
|
ZAKLĘCIA
sekretarka
3 dni temu o 10:29
Tarot kartami Król Pucharów i Walet Monet mówi, że jeśli chce być niewolnicą w związku niech czeka znowu jak karp na Wigilię.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
misia99
4 dni temu o 19:27
Tarot kartami Rycerz Kijów i Królowa Monet mówi, że lekarka albo specjalista o skłonnościach do okultyzmu uleczą chorego.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
PannaNikt
4 dni temu o 11:57
Jest na to duża szansa.
Pozdrawiam
Igor