| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Witam Igor
Znajdę pracę w Polsce czy za granicą?
Z góry bardzo dziękuję za rozłożenie dla mnie kart :)
Pozdrawiam
Krzysiek
|
|
|
witam, czy moge prosic o pomoc, mam takie pytanie - czy mężczyzna, z którym obecnie sie spotykam traktuje mnie poważanie? czy będzie z tego dłuższy związek?
Pozdrawiam justyna
|
|
|
witaj igor gdy dawałam datek ubogiemu starszemu mężczyznie ,powiedziałam że to od igora był zdumiony i powiedział niech bóg go błogosławi na każdej drodze
|
|
anna |
|
igorze jeżeli uważasz za słuszne odpowiedz mi czy będe miała dziecko i kiedy i czy z obecnym partnerem wezmę ślub proszę
|
|
anna |
|
Witaj,
Igorze ma już ostatnie pytania dotyczące mojej przyszłości.
1-czy powinnam dać ostatnia szanse S?
2- czy Kuba jest dla mnie lepszym partnerem?
dziękuję ci bardzo z góry
dałam dziś pod kościołem cygance drobne ale mamrotała tylko.
pozdrawiam
aga
|
|
|
Igorze!
1. Czy podobam się W?
2. Czy zostane w tej pracy na dłużej?
pozdrawiam :)
|
|
|
IGORZE
to ja olivka ta od hazardu męża i kochanki:(
pomogłeś mi już...wiem ze ona się musiała pojawić bym ja nie brnęła w długi z dzieckiem
wychodzę z tej tramy czekam na spr. rozw.
On (D) mimo długów żyje ponad stan pokazuje mi że sie dorobia a ja z dzieckiem zostałam w tyle...
czemu tak sie dzieje..
gdzie sprawiedliwość...
kiedy poznam tego kogoś o którym pisałeś że się pojawi
już dwa lata żyję w tym czymś
a miało byc tak cudownie ślub dziecko rodzina
danusia 31
pozdrawiam
|
|
|
Czy ze związku Gosi z Andrzejem coś będzie? Czy doczekamy się jakiegoś owocu ich związku? Czy wreszcie jej się uda?
|
|
|
Igorze -chciałam zapytać co dalej z moim mężem -kiedy się rozwiedziemy ? i co z moją pracą-czy widzisz jakieś zmiany na lepsze lub gorsze ?Pozdrawiam i dziękuję!
|
|
|
Pozdrawiam! Igorze czy z Góralem będę miała romas?
Jeżeli tak to jak długo on będzie trwał?
|
|
|
Witaj Igor,
Bardzo chce spotkać sie z D. On unika spotkania. Co karty mówią - kiedy i w jakich okolicznosciach dojdzie do spotkania?
pozdrawiam
|
|
|
mam na inię agnieszka....mam 30 lat...w lutym tego roku stwierdzono u mnie raka piersi z przerzutami na pachowe węzły...jestem po 6 chemiach...które niewiele pomogły...27.07 zostałam poddana zabiegowi...mastektomia i wszystkie węzły.... ostatnie odkryłam pod drugą czyli lewą pachą guz........jestem przerażona....czy to przerzut??? czy ja wyzdrowieję...?czy dane mi jest dożyć starości...??? błagam o odp....Igorze...błagam o prawdę ....
|
|
|
Witaj Igorku :)
chciałam się dowiedzieć czy moim życiu zmieni?
Dziękuję za odpowiedź ;)
Pozdrawiam
|
|
|
Igor prosze Cie sprawdz czy grozi mi niebezpieczenstwo czy P ma cos wspolnego ze sprwa D czy to on zabil?
czy jego grozby w stosunku do mnie sa prawdziwe czy powinam isc na policje???
z gory dziekuje prosze o szybko odp
|
|