Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze, mógłbyś sprawdzić jeszcze kiedy i czy w ogóle będę miała chłopaka ? proszę odpowiedz mi.

Wiktorze, od dziecka mam bardzo silne przeczucia, wrazenie odnosnie mojej osoby. Czy to się sprawdzi w realnym życiu. Bardzo proszę o odpowiedz, nie wiem czy to wyimaginowana wizja, czy moj los, ktory ma sie dopelnić?

Nie wiem dlaczego napisalam Wiktorze... Drogi Igorze.

Igorze już poznałam odpowiedź na to pytanie, tak mi sie wydaje, i chyba już wiem że Marcin nie zaprosi mnie na to wesele... Jeśli możesz to zapytaj karty kiedy coś się zmieni w moim życiu uczuciowym? i czy z Marcinem kiedyś się coś zmieni i czy jest jakaś szansa żebysmy kiedys byli razem? bo jak narazie to jest z tym coraz gorzej... i czy pojawi się kiedyś ktoś z kim będę szczęśliwa? jeśli tak to kiedy i kto to będzie? bo ja już zaczynam strasznie czarno to widzieć i wydaje mi się nawet że chyba nie jest mi pisane bycie z kimś i bycie szczęśliwą... z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam serdecznie...

kredzia

Witam Igorze, czekam już strasznie długo na odpowiedź i w zasadzie tamte pytania straciły aktualność ciekawi mnie tylko jedno czy będę miala chłopaka i kiedy..? Proszę o odpowiedź i z góry bardzo dziękuję;)

Witam cię serdecznie Igorku:) Mam pytanie. W nocy z 17 sierpnia na 18,Szymon miał małą imprezkę,on i jego przyjaciel.Słyszałam prawie wszystko bo to w końcu blok naprzeciwko;) I słyszałam jego rozmowę z kolegą że się strasznie zakochał w tym czasie dzwonił do mnie ale nie odbieram bo wiedziałam że jest po alkoholu;(.Moje pytanie brzmi czy to chodziło o mnie?Czy Szymon zakochany jest we mnie? Co ja mam robić Igorku?;( Problem w tym że on odzywa się do mnie tylko po alkoholu:( I jeszcze jedno pytanie:ostatnio na gg ktoś napisał mi że jest mu mnie żal,i że mnie kocha! Czy to Szymon?A jak spytałam kim jesy to napusał"jestem przeznaczeniem". Proszę Ciebie Bardzo Ale To Bardzo O Pomoc...

paolka ile Ty masz lat?

Zwykle dzieje się tak, że gdy pojawiają się wątpliwości, zaczynamy dociekać, szukać, po głowie plączą nam się te same pytania i szukamy na nie odpowiedzi. Czasem wystarczy się zastanowić, poobserwować ludzi, przemyśleć kilka spraw i odpowiedż sama przyjdzie, bywa też tak, że na odpowiedż trzeba cierpliwie poczekać. Igorek często odpowiada na pytania podobne do siebie. To świadczy o tym, że wiele kwestii problemowych jest do siebie zbliżonych, ludzi nurtują podobne sprawy, mają podobne wątpliwości, kłopoty, rozterki. Żartem: "każda potwora spotka swego amatora". Więc dziewczyny, głowa do góry, bo można przegapić coś ważnego patrząc tylko w swój czubek noska, albo zajmując się tylko sobą. Radzę żyć swoim życiem, rozwijać się, poznawać ludzi, a na wszystko przyjdzie czas. Wiem, co piszę - to własne doświadczenia mnie tego nauczyły. pozdrawiam

Witam Igorze, dalam biednej pod Kosciolem pieniazka i powiedzialam, ze to od Ciebie,a ona poprosila mnie o wiecej. Mam pytanko,dotyczace mojego meza (a wiec rowniez i mnie): Kiedy moj maz przestanie placic alimenty na doroslego syna?Jak dlugo jeszcze bedzie sie uczyl? Liczymy na Ciebie, pomocny Igorze...

Igorze, kiedy dostane prace i czy w moim zawodzie?

Pytajac jak dlugo bedzie sie uczylmialam na mysli syna. Kiedy sie wreszcie chlopak usamodzielni?

Igorze, kiedy dostane prace i czy w moim zawodzie?

Dziękuję wszystkim co wsparli Biednego w moim imieniu, kiedy tylko wrócę z wakacji odpowiem na zaległe pytania. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

a czy to ważne ile mam lat?:) nie za dużo i nie za mało:P

Witaj Igorze! Szukam pomocy. chciałabym Cię zapytac o to, czy chłopak będzie próbował do mnie wrócic i czy powinnam się na to zgodzic. Z góry dziękuję i pozdrawiam! :)

Drogi Igorze, zastanawiam się co miał oznaczać mój dzisiejszy sen. Mógłbyś mi to może jakoś wytłumaczyć ? Z góry dziękuje i gorąco pozdrawiam, :)

Drogi Igorku... Proszę Cię najmocniej jak można,o podejrzenie w kartach kim jest osoba która mnie gnębi na gadu. Wyzywa i nie chce powiedzieć kim jest. Czy to dziewczyna czy chłopak?i czy znamy się osobiście? Proszę Cię Bardzo... Pozdrawiam serdecznie.

Witam mam pytanie czy kiedyś zostanę mamą?

hej Igorku, Powiedz mi czy ja i Tomasz bedziemy razem? pozdrawiam

Witam, Czy mógłbyś spojrzec w karty i powiedziec czy on wytrwa w tym ośrodku ? Czy da radę ? Proszę :-) Pozdrawiam

witam,Igorze,nie chce wiedziec nic o sobie...moja kolezanke zostawil jej przyjaciel.jakie sa szanse,ze do Niej wroci???nie wiem co ja jej mam powiedziec,nie potrafie odpowiedziec na to pytanie.podrawiam

Wieczorem odpowiem na zaległe maile i pytania z forum ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą