Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorku,w jakim wieku urodzę dziecko? Czy w ogóle zostanę mamą?:(

Igorku,W jakim wieku urodzę dziecko? czy w ogóle zajdę w ciąże

Igorze, czy Adam wroci do mnie ze wzgledu na dziecko? Czy zostane samotna matka? Czy dziewczyna,do ktorej odszedl ma dobre zamiary wobec niego? Czy jest dla niej tylko jako sponsor? Prosze, odpowiec choc na jedno pytanie. Jestem zrozpaczona i zdesperowana. Pozdrawiam.

najwazniejsze jest to,zeby nie zapomniec, ze jest sie czlowiekiem

Bardzo Proszę o podanie jakiegoś zaklęcia abym wyszedł z kłopotów finansowych i żebym nie był tak łatwowierny.szczepan

szczepan

Proszę odpowiedz, tak długo czekam!!!! Kiedy urodzę córeczkę??????????????????

http://wiadomosci.onet.pl/2209831,16,naukowcy_odkryli__co_moze_pomoc_zajsc_w_ciaze,item.html

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Drogi Igorze, w lipcu poznałam pewnego Łukasza, proszę cię czy mógłbyś mi powiedzieć jak on się nazywał, ponieważ nie pamiętam. ? pozdrawiam :)

Igorze, jakbyś znalazł chwilkę to zapytaj kart, co A mysli o mnie i jakie ma względem mnie zamiary(ten człowiek jest dla mnie zagadką;p) pozdr P.S. zadziwiające, że w wakacje nie ma u mnie w mieście "biednych" ludzi, tzn. oczekujących jałmuzny, wysle więc kasę tradycyjnie na fundację dzieciom Maciuś...

Igorze czy moge Ci zadac 3 pytanie? odpowiedz mi tylko tak lub nie: 1. czy dam sobie rade finansowo z tym wszystkim teraz? 2. czy on sie odezwie w ciagu 2 m-cy? 3. czy mieszkanie sprzeda sie w ciagu pol roku? dziekuje za wszystko

Igorze, 1- czy byly mi wybaczyl? 2- kiedy mi nie okres stagnacji bede wstanie pokocvhac kogos innego? 3- czy jest jakas szansa na powrot? biedna dziewczynka podziękowała. pozdrawiam m

Najukochańszy Cieślo z Krakowa-co ja mam zrobić, żeby między nami się ułożyło i o co jemu tak naprawdę biega. Nie wiem nic zupełnie już...Poza tym, że idzie do przodu:)

Igorze!! 1. M czy W ? 2. Czy zostane w tej pracy na dłużej? pozdrawiam

Igorze, ważne to jest. Agnieszka, bądź inna dziewczyna? Z ktora zostane juz do konca? Pozdrawiam

lalalal

Witam Cie Igorze Mam do Ciebie pytanie czy znajdę kogoś kto pójdzie ze mną na wesele we wrześniu jako osoba towarzysząca? bo już połowa sierpnia a ja nadal nie mam z kim iść. pozdrawiam

Igor co mowia Ci karty w sprawie D???? prosze odp pozdrawiam

Witaj Igorze, czy mozesz sprawdzic co mowia karty czy uda mi sie zrealizowac moj cel?

Igorku, jesteś wielki :) Dziękuję za tamtą wróżbę....nie mogę uwierzyć ale rzeczywiście WYGRAŁAM..........:))))) A mógłbyś zajrzeć w moje sprawy sercowe :))) z góry dziękuję....

monetka73

Igorze kiedy będziesz odpowiadał na pytania na forum?? bardzo zależy mi na odpowiedzi an pytanie czy Marcin zaprosi mnie na wesele jako osobę towarzyszącą 28go sierpnia... z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam serdecznie:-)

kredzia

dołączam się do prośby kredzi. Czekamy na odpowiedzi. Zależy mi głównie na tym abyś sprawdził czy powinnam zmienić szkołę a co za tym idzie i miasto, czy lepiej zostać tu gdzie jestem teraz?

Igorze, proszę odpowiedz mi, bardzo mi na tym zależy.. jak nazywa się Łukasz którego poznałam w lipcu?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.