Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
ŚWIAT 2005 Przepowiednie!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355
Poprzednia strona | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | .. | 67 | 68 | Następna strona

Witam serdecznie i Zapraszam !!! Mam Nadzieję że pojawią się osoby które Jasnowidzą , podróżują poza ciałem , korzystają z Tarota ...itp. Jak wielu wie zaczęły się Zmiany już wiele lat wcześniej , jednakże Teraz ukazały że Naprawdę to co było mówione Przed , Teraz się wypełnia . Wspomnę iż wcześniej odkrywałem swe wizje , sny , i przeczucia które się ziściły w rzeczywistości fizycznej . Najwiękse sukcesy jakimi mogę się pochwalić to Wyliczenie dokładnej daty ataku usa na irag w 2003 roku oraz grożby Korei północnej wymierzonej w kierunku usa , i możliwych konsekwencjach dalszego scenariuszu na wypadek takiego zdarzenia . Na Szczęście zakończyło się wówczas na Grożbach Korei , i na tym zatrzymało . Ale nie to chciałem tu Zaznaczyć . Parę dni temu rozłożyłem karty na Świat w tym roku - 2005 . Wielu mnie prosiło bym tak uczynił , zaglądając w Arkana Tarota . Poniżej przedstawiam co mianowicie Ujrzałem .... .

BęDe pisała co mi sie podoba :/

Adams odezwij sie do mnie na gg bo chciałabym z Tobą pogadać ... 4858777

Eeee, okej...:o))

He =D JakoŚ NiE PiSheS.. =p

Kaśka - wg kalendarza Majów masz kin Białego Biegunowego Maga (Biały Mag 2), a to jest kin Siły Praworządności i Milosierdzia. Przesłanie dla Ciebie, aby kierować się w życiu prawami pozwalającymi oderwać się od barier materialnych. Poszukaj też innych dróg dla rozwiązania czy załagodzenia niesprawiedliwości i napięć, jakie napotkasz. W centrum życia postaw prawa serca. Pozdrowienia

Ciężka ścieżka, kto w dzisiejszym swiecie jeszcze wierzy w praworządność, a z miłosierdzia kpią sobie nawet na tym forum...

Ja nie kpię. Wyraziłaś wolę, więc napisałem to, co głosi dla Ciebie drogowskaz Majów...

Dzięki, nie mówię, ze mi sie nie podoba tylko tak sobie myślę...

Dobra ja was żegnam . Adam s Daje tobie stery tego Forum proszę poprowadz je . Tu jest za duży nieporządek , szkoda że nie ma tu opcji z blokowaniem bądż usuwaniem , przydałoby się gdyż za dużo dzieciaków tu zagląda .. aha podaj jak możesz poprzez meaila swój numer gg , będzie mi łatwiej z tobą się skontaktować . Życzę wam miłego odkrywania przyszłości , aha ! dla nie dowiarków jest masa dowodów o tym że połowa , i nie boje sie stwierdzić wręcz praktycznie całość się wypełniła .. daty poświadczają o dowodach , nie mowie ze coś odkryłem , gdy to się wypełniło .. tylko PRZED TYM NIM SIĘ ODKRYŁO > DOPEŁNILO w tej rzeczywistości .. i oczy na daty kiedy to było umieszczone a potem Dowody też tu wklejone , wtedy możecie co niektórzy Formułować swe wypowiedzi bez przeszkód , tak sami sobie szkodzicie . Tak czy owak temat uważam za zamknięty i rzucam tą pracę , ktora poszła na marne . Płaczcie sobie za kursy , słuchajajcie klamstw innych , juz nie powiem kogo bo byłoby to z mojej strony niegrzeczne , ale dodam .. odkryłem pewne osoby i poznałem ich wiedzę a raczej Pyche i chęc dorównania innym lub lepiej , staniem się lepszymi od innych . Nie wiem po co te ściganie .. wolę popatrzeć o czym popiszecie , albo krótko ... kasuje ten adres w zapisanych stronach , bo to nie ma sensu . Jednak ślepota tego świata oraz pyszność widocznie rosną w siłę , bo nie chce mi się bawić w głoszenie wiary , w która wielkość ostatnio uważa że głoszę i mogłbym sekte otworzyć .. śmieszne i żałosne zarazem , bo ja nie jestem wielki o czym tu pisałem i do choinki podkreślałem na samym początku pratkycznie istnienia tego Tematu !!! jestem człowiekiem który tj. każdy z was , jest inny , i tyle na temat . Pa miłych Odkryć wam Życzę i udanych eksploracji percepcji postrzegania swego ducha i dusz innych na tej ziemi , tej choler.... ej ziemi !!! pa !

Ej no Aurell...no co ty! Hmm...niedlugo to mi kaza zalozyc sekte:o)) Nie przejmuj sie tym...od kiedy zaczalem sie tym wszystkim interesowac to bylem cos nie tego..ale zlewac to...kto bedzie chcial sluchac, poslucha, i to najwazniejsze, reszta sie nie przejmuj Bracie. Nie poddawaj mi sie tylko okej?? Masz powera stary, ja moze nie takiego jak ty, ale powinnismy my, i kazdy kto go ma, kto czuje ze ma, i chce-dawac i dzielic sie z innymi, tymi ktorzy tego potrzebuja....moze taka nasza misja?? I niech sobie teraz mowia ze sie wywyzszam czy cos...nie, wcale nie, nigdy tego nie robilem i nie bede robil. Wszyscy sa dla mnie rowni, wszyscy sa dla mnie bracmi i siostrami i wszystkich kocham rowno, i tak powinno byc!!! Amen... P.S. Napisze maila, spoko Bracie!

no to szkoda........

buuuu:(

JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJBBBBBBBBBBZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZBZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZBBZZZZZZZZZZZZZZZBZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZBZZZZZZZZZZZZZZZZZB

CIEMNO WSZĘDZIE GŁUCHO WSZĘDZIE ZNOWU ŚWIATŁA DZIŚ NIE BĘDZIE

DZISIAJ W NOCY O 14.02 PRZYLECI UFO TZW.UNDIFITED FLYING OBJECT

I PRZYJDZIE TAKI DZIEŃ ŻE PTAKI SRAŁY DZIOBAMI BENDOM I TAKIE RÓŻNE DUPERELE TAM

Elektryk, UFO z Bardzinka i Wizjonerzy....trzy w jednym..daj se luz okej? Obecnosc takich gosci nie jest tu mile widziana....madrosciami sie tu nie chwalisz napewno....a zaskakiwania glupota to mamy dosc w telewizji.. Mimo wszystko pozdrawiam

Aurell nie mozesz tak po prostu odejsc. Sa tu ludzie ktorzy zagladaja tylko po to aby z toba wymienic jakies poglady. Ja te forum przegladam od nie dawna a juz nie ma dnia abym tu nie zajrzala i nie sprawdzila co ciekawego piszecie. A na prostote i glupote niektorych wypowiedzi nie ma co zwracac uwagi, wystarczy mala ignorancja tego co pisza. Naprawde dla mnie jestes bardzo wartosciowym czlowiekiem i naprawde bedzie mi bardzo przykro jak bede tu zagladac i nie bede mogla przeczytac zadnych twoich spostrzerzen ani mysli. Prosze zastanow sie nad odejsciem i czy naprawde to jest dobra decyzja. Pozdrawiam.

Pieknie Joasiu...takich postow wiecej a go zmusicie :o)) Mi sie troche udalo wplynac na jego decyzje...co jakis czas bedzie wpadal :o)) Pozdrawiam was!!

Brawo Joasia :)))
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355
Poprzednia strona | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | .. | 67 | 68 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.