| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| ŚWIAT 2005 Przepowiednie!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
|
Witam serdecznie i Zapraszam !!! Mam Nadzieję że pojawią się osoby które Jasnowidzą , podróżują poza ciałem , korzystają z Tarota ...itp.
Jak wielu wie zaczęły się Zmiany już wiele lat wcześniej , jednakże Teraz ukazały że Naprawdę to co było mówione Przed , Teraz się wypełnia . Wspomnę iż wcześniej odkrywałem swe wizje , sny , i przeczucia które się ziściły w rzeczywistości fizycznej . Najwiękse sukcesy jakimi mogę się pochwalić to Wyliczenie dokładnej daty ataku usa na irag w 2003 roku oraz grożby Korei północnej wymierzonej w kierunku usa , i możliwych konsekwencjach dalszego scenariuszu na wypadek takiego zdarzenia . Na Szczęście zakończyło się wówczas na Grożbach Korei , i na tym zatrzymało . Ale nie to chciałem tu Zaznaczyć . Parę dni temu rozłożyłem karty na Świat w tym roku - 2005 . Wielu mnie prosiło bym tak uczynił , zaglądając w Arkana Tarota . Poniżej przedstawiam co mianowicie Ujrzałem .... .
|
|
|
Adams odezwij sie do mnie na gg bo chciałabym z Tobą pogadać ... 4858777
|
|
|
Kaśka - wg kalendarza Majów masz kin Białego Biegunowego Maga (Biały Mag 2), a to jest kin Siły Praworządności i Milosierdzia. Przesłanie dla Ciebie, aby kierować się w życiu prawami pozwalającymi oderwać się od barier materialnych. Poszukaj też innych dróg dla rozwiązania czy załagodzenia niesprawiedliwości i napięć, jakie napotkasz. W centrum życia postaw prawa serca.
Pozdrowienia
|
|
|
Ciężka ścieżka, kto w dzisiejszym swiecie jeszcze wierzy w praworządność, a z miłosierdzia kpią sobie nawet na tym forum...
|
|
|
Ja nie kpię. Wyraziłaś wolę, więc napisałem to, co głosi dla Ciebie drogowskaz Majów...
|
|
|
Dzięki, nie mówię, ze mi sie nie podoba tylko tak sobie myślę...
|
|
|
Dobra ja was żegnam . Adam s Daje tobie stery tego Forum proszę poprowadz je . Tu jest za duży nieporządek , szkoda że nie ma tu opcji z blokowaniem bądż usuwaniem , przydałoby się gdyż za dużo dzieciaków tu zagląda .. aha podaj jak możesz poprzez meaila swój numer gg , będzie mi łatwiej z tobą się skontaktować . Życzę wam miłego odkrywania przyszłości , aha ! dla nie dowiarków jest masa dowodów o tym że połowa , i nie boje sie stwierdzić wręcz praktycznie całość się wypełniła .. daty poświadczają o dowodach , nie mowie ze coś odkryłem , gdy to się wypełniło .. tylko PRZED TYM NIM SIĘ ODKRYŁO > DOPEŁNILO w tej rzeczywistości .. i oczy na daty kiedy to było umieszczone a potem Dowody też tu wklejone , wtedy możecie co niektórzy Formułować swe wypowiedzi bez przeszkód , tak sami sobie szkodzicie . Tak czy owak temat uważam za zamknięty i rzucam tą pracę , ktora poszła na marne . Płaczcie sobie za kursy , słuchajajcie klamstw innych , juz nie powiem kogo bo byłoby to z mojej strony niegrzeczne , ale dodam .. odkryłem pewne osoby i poznałem ich wiedzę a raczej Pyche i chęc dorównania innym lub lepiej , staniem się lepszymi od innych . Nie wiem po co te ściganie .. wolę popatrzeć o czym popiszecie , albo krótko ... kasuje ten adres w zapisanych stronach , bo to nie ma sensu . Jednak ślepota tego świata oraz pyszność widocznie rosną w siłę , bo nie chce mi się bawić w głoszenie wiary , w która wielkość ostatnio uważa że głoszę i mogłbym sekte otworzyć .. śmieszne i żałosne zarazem , bo ja nie jestem wielki o czym tu pisałem i do choinki podkreślałem na samym początku pratkycznie istnienia tego Tematu !!! jestem człowiekiem który tj. każdy z was , jest inny , i tyle na temat . Pa miłych Odkryć wam Życzę i udanych eksploracji percepcji postrzegania swego ducha i dusz innych na tej ziemi , tej choler.... ej ziemi !!! pa !
|
|
|
Ej no Aurell...no co ty! Hmm...niedlugo to mi kaza zalozyc sekte:o)) Nie przejmuj sie tym...od kiedy zaczalem sie tym wszystkim interesowac to bylem cos nie tego..ale zlewac to...kto bedzie chcial sluchac, poslucha, i to najwazniejsze, reszta sie nie przejmuj Bracie. Nie poddawaj mi sie tylko okej?? Masz powera stary, ja moze nie takiego jak ty, ale powinnismy my, i kazdy kto go ma, kto czuje ze ma, i chce-dawac i dzielic sie z innymi, tymi ktorzy tego potrzebuja....moze taka nasza misja?? I niech sobie teraz mowia ze sie wywyzszam czy cos...nie, wcale nie, nigdy tego nie robilem i nie bede robil. Wszyscy sa dla mnie rowni, wszyscy sa dla mnie bracmi i siostrami i wszystkich kocham rowno, i tak powinno byc!!!
Amen...
P.S. Napisze maila, spoko Bracie!
|
|
|
JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJBBBBBBBBBBZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZBZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZBBZZZZZZZZZZZZZZZBZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZBZZZZZZZZZZZZZZZZZB
|
|
|
CIEMNO WSZĘDZIE GŁUCHO WSZĘDZIE ZNOWU ŚWIATŁA DZIŚ NIE BĘDZIE
|
|
|
DZISIAJ W NOCY O 14.02 PRZYLECI UFO TZW.UNDIFITED FLYING OBJECT
|
|
|
I PRZYJDZIE TAKI DZIEŃ ŻE PTAKI SRAŁY DZIOBAMI BENDOM I TAKIE RÓŻNE DUPERELE TAM
|
|
|
Elektryk, UFO z Bardzinka i Wizjonerzy....trzy w jednym..daj se luz okej? Obecnosc takich gosci nie jest tu mile widziana....madrosciami sie tu nie chwalisz napewno....a zaskakiwania glupota to mamy dosc w telewizji..
Mimo wszystko pozdrawiam
|
|
|
Aurell nie mozesz tak po prostu odejsc. Sa tu ludzie ktorzy zagladaja tylko po to aby z toba wymienic jakies poglady. Ja te forum przegladam od nie dawna a juz nie ma dnia abym tu nie zajrzala i nie sprawdzila co ciekawego piszecie. A na prostote i glupote niektorych wypowiedzi nie ma co zwracac uwagi, wystarczy mala ignorancja tego co pisza. Naprawde dla mnie jestes bardzo wartosciowym czlowiekiem i naprawde bedzie mi bardzo przykro jak bede tu zagladac i nie bede mogla przeczytac zadnych twoich spostrzerzen ani mysli. Prosze zastanow sie nad odejsciem i czy naprawde to jest dobra decyzja. Pozdrawiam.
|
|
|
Pieknie Joasiu...takich postow wiecej a go zmusicie :o)) Mi sie troche udalo wplynac na jego decyzje...co jakis czas bedzie wpadal :o))
Pozdrawiam was!!
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |