Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

igorze 3 pytanka i nie zawracam ci glowy na dlugooooo:) 1 co z moim bratem i jego zona?dlugo juz po slubie maja swoje lata juz czy doczekaja sie wkoncu potomstwa??? 2.co z moja babcia jaki bedzie jej stan zdrowia w najblizszym czasie?? 3.czy z dziewczyna z ktora jestem obecnie bede razem na cale zycie? dziekuje ci i pozdrawiam serdecznie

Witam pisałam tu już parę miesięcy temu ale nie dostalam odpowiedzi

lol

;]

cześc Igorzasty zrobercikowany ! ;) powiedz mi co tarot na pana Dzielnicowego? on jest wolny? czy coś z tego bedzie? THX byebye

Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem

Witam mam tylko dwa pytania: 1) czy firma w której pracuje przedłuzy mi umowę?? 2) czy facet z którym sie spotykam (Ł) myśli o mnie poważnie?? Z góry dzięki

igorze, co bedzie z moim zwiazkiem dalej? mam wrazenie ze moj partner jest juz zmeczony byciem ze mna ;/ czy on mnie nadal kocha? pozdrawiam

Ok zaciekawiło mnie forum i propozycja wróżby, więc ok powiem co mnie trapi... Chciałbym wiedzieć czy jeśli wyjade do Poznania po studiach w poszukiwaniu lepszego zycia spotkam tam kobiete z która spedze reszte zycia ? Czy moze jednak spotkam Ja wcześniej w Szczecinie ? Co zmieniłby moj wyjazd do Poznania prócz sfery uczuciowej? przepraszam za niekonkretność pytań, wybacz ale strasznie sie waham za pół roku bronie inżyniera i jestem w kropce ... pozdrawiam

WITAM.Chciałabym zapytać czy czeka mnie w życiu miłośc czy mam szanse spotkać kogoś komu zaufam,co będzie dalej z moim życiem.

miałabym pytanie co dalej z moim życiem czy będe z obecnym partnerem i czy mu na mnie faktycznie zależy ja 06.12.1982 on 31.12.1973 pozdrawiam

Monisia

Witam ponownie, o ile to jest możliwe to proszę o postawienie kart co mnie czeka w sferze zdrowia, uczuć no i finansowej tak po 2 słowa chociaż na każde, jak znajdziesz czas oczywiście, z góry dziękuję i życzę szczęścia :)

???

Witaj Igorku ;) Czy Pawełek to ten na zawsze? Zerknij w wolnej chwili proszę. ;)))

Aniele...Czy dasz rade ukryć pod swymi skrzydłami me łzy?

Drogi Panie Igorze, czy miedzy mna a moim chlopakiem jeszcze kiedys bedzie dobrze? Czy on mnie zdradza? Ukrywa cos? Pozdrawiam, Prasia

Witaj Igor! Chciałbym się dowiedzieć, jeśli to możliwe, kiedy dostanę dobrą pracę? Pozdrawiam. Zbig

Witaj Igor, Czy mógłbyś zajrzeć w karty i sprawdzić czy odpowiedzą na nurtujące mnie od dawna pytanie - czy wkońcu zajdę w ciążę, a jeśli tak to kiedy mniej więcej się to zdaży? Pozdrawiam

witam mam pytanko czy kobieta poznana w pracy i z ktora spotykalem sie 2tygodnie ale nagle zamilkla czy stworze z nia zwiazek? ma dzieko i jest po rozwodzie ma problemy z rodzicami

Czy Agnieszka dla Darka to ta jedyna? (czy jest mu pisana?) Pozdrawiam

Witam mam pytanko czy powinnam odejść od meza i ułozyc sobie zycie na nowo?Zgory dziekuje .

Witam Igorze. Mam wielką prośbę. Czy mógł byś mi pomóc w odnalezieniu mojego Szwagra który zaginał we czwartek 03.09... Bardzo prosze o jakąkolwiek wiadomość na jego temat. Miejsce pobytu, stan zdrowia...

Witam Jakiś czas temu wysłałam pytanie do Ciebie Igorze :) Mam nadzieje że doszło ! Czy długo mam jeszcze czekać na odpowiedź? może powtórzyć? Pozdrawiam serdecznie

wracać do kraju czy jeszcze mam czekać na polepszenie sytuacji