| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| HAARP straszna bron | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 555 |
|
Pragne Panstwa zapoznac i uczulic na tajna, amerykanska bron HAARP. Jest to bron, ktora dziala w oparciu o wynalazki Mikolaja Tesli. Badania nad ta bronia zostaly zapoczatkowane juz w 1900 roku. Bron ta jest o bardzo wielorakim zastosowaniu. Najbardziej znane wykorzystanie tej broni jest przy zmianach pogodowych, trzesieniach ziemi i tworzeniu tajfunow. Prawie zupelnie nieznane jest uzywanie tej broni do wszelkich wybuchow, do mozliwosci sterowania samolotem czy samochodem a takze kazdym komputerem. Wiadomo jest, ze ta bron korzystajac z biopradow istot zywych na Ziemi, moze dotknac kazdego czlowieka i zwierze w kazdej chwili. Tajne publikacje na temat tej broni mowia o dzialaniu na ludzi tylko w aspekcie badan mozgu ludzkiego i mozliwosci sterowania mozgiem ludzkim. W roznych jezykach mozna na ten temat znalezc wiadomosci. Nie mowi sie nic o dzialaniu broni HAARP na cale cialo ludzkie. Bron ta moze dotykac czlowieka i zwierze na calym ciele powodujac rozne bole i powodujac lub symulujac przerozne choroby. Intensywne dzialanie broni HAARP na ludzkie organizmy zaczeto intensywnie stosowac na calym siwecie juz 1960 roku. Ta dzialalnosc broni HAARP jest zupelnie nieznana szerszemu ogolowi. Najbardziej znaja ja lekarze na calym swiecie, ktorzy wspolpracujac z bronia HAARP zarabiaja pieniadze dzieki duzej ilosci pacjentow. Moje haslo brzmi: "Pamietaj, lekarz o broni HAARP wie. Tylko wtedy bedzie z Toba inaczej rozmawial, jak bedzie wiedzial, ze Ty tez wiesz".
Wazna jest w dzisiejszych czasach znajomosc tej broni. Znajomosc jej wielorakiego dzialania [szczegolnie z dzialu HAARP i MEDYCYNA] moze zmienic tok wielu spraw w sadzie.
Tyle ogolnych wiadomosci o tej strasznej broni.
Jak ona dziala i na czym polega mozna znalezc w linkach: http://outbox.magres.net/hosting/board.php?boardset=9986_FORUM&grupa=9986_FORUM_LBC&msgid=65025 , ale zaznaczam, ze ten link bardzo rzadko sie otwiera, wiec go skopiowalam i moge wyslac na zadanie, i http://niniwa2.cad.pl/raportn.htm Mam trzeci link po angielsku www.haarp.net/#lenews Dobry jest tez ten link www.swistak.pl/aukcja.htm/?id=113741. Na tej wlasnie stonie jest ogolnie opisane dzialanie broni HAARP-a. Mozna tez zamowic sobie ksiazke pod tym tytulem, ktorej nie ma w ksiegarniach. Jezeli ktos zna jezyk angielski, to wiecej na temat tej broni moze dowiedziec sie wystukujac na wyszukiwarce "HAARP weapon". Jezeli ktos zna niemiecki, to prosze wystukac "HAARP Waffe". Jezeli ktos zna rosyjski, to "HAARP oruzje" i w innych jezykach tak samo. Prosze nie bagatelizowac rowniez moich spostrzezen o tej broni, ktore opisuje w dziale HAARP i MEDYCYNA.
Goska adres: maryla@iinet.net.au
Rozdzial HAARP i MEDYCYNA wysylam na zamowienie. Prosze pisac na powyzszy adres.
|
|
|
To nie tak ona jest tylko - wzbogacana elektronicznie ale jak to jest zawsze sie obronic umie.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
W cišgu ostatnich tygodni w hamburskim stawie eksplodowało... ponad tysišc żab. Niemieccy naukowcy nadal nie wiedzš, dlaczego żaby pękajš jak balony - podała przedstawicielka Instytutu Higieny i rodowiska w Hamburgu.
Żabie szczštki i wodę ze stawu poddano badaniom, ale naukowcy nie znaleli w nich bakterii lub wirusów, które mogłyby powodować takie pęcznienie żabich żołšdków i ich rozrywanie - powiedziała Janne Kloepper z Instytutu. - Zdaje się, że nigdzie wczeniej nic takiego się nie zdarzało. Żaby w stawie w dzielnicy Altona ginš od poczštku kwietnia.
Wyglšda to jak sceny z filmu science-fiction - powiedział dziennikowi "Hamburger Abendblatt" szef lokalnego ugrupowania obrońców rodowiska Werner Schmolnik. - Wzdęte żaby, zanim je rozerwie, męczš się przez kilka minut.
Biolodzy wysunęli kilka teorii, jednak większoć z nich wykluczono. Jakoć wody w stawie jest ani lepsza ani gorsza niż w innych zbiornikach wodnych w Hamburgu, żaby nie wydajš się chore, a laboratorium w Berlinie wykluczyło, aby powodem rozrywania żab był pewien rodzaj grzyba zawleczony do Europy z Ameryki Południowej - powiedziała Kloepper.
Badania będš trwały. Na wszelki wypadek mieszkańców poproszono o trzymanie się z dala stawu, w którym nieznany czynnik niszczy żaby. (reb)
|
|
|
Goska, a nie dodała, że biolodzy zastanawiajš się czy aby, żaby nie eksplodowały bo wystraszyły je ptali (wrony), wszak wiadomo, że jak żaba napęcznieje a ptak w niš dziobnie może pęknšć a takie łady udziobań odkryto na skurze żab.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Nie czytalam o niczym takim, co Ty Igor piszesz. Nic o tym nie wiem.
|
|
|
To było na telegazecie w tym tygodniu w TVP1, tam opisali szczegółowo. Mamy znajomych w Hamburgu i mialiy się, że penie nie wychodzš z domu i siedzš ze starchu bo żabsztyl wybuchnie.
A jak tam w Aborygeńskich stronach Małgorzatko, jak ci leci i jak żyjesz?
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
A ja mylę że to HAARP wybucha te żaby żeby jeszcze bardziej pognębić Gokę. :|
|
|
|
Agenci organizacji haarp potrafia czytać w mylach i odpowiadać naciskami typu Pyk.
Potrafiš mygać wiatłami, naprowadzać człowieka, itp.
To naprawde nie istotne. Rzycie dla mojej rodziny.
Istotne jest to żebycie o takim czym wiedzieli.
Ludzie powinni o tym rozmawiać i to tolerować, a nie ja tam nie wierze i
za to nawet jeszcze dyskryminować, brak zakceptowania, nieradze, a co jeżeli to prawda i któregos ta zaraza trafi,
nie liczcie wtedy na pomoc bo zabraknie zakceptowania.
Haarp morze zararzac wystarczy że człowiek zarażony przebywa z innym człowiekiem niezarażonym i nagle Pyk np. w palec,
ból jak igła wkuwajšca się, nawet lecšca krew.
A pużniej krzyki typu "kurwa to wyrocznia". Ludzie nie dyskryminujcie tego,
chyba nie chcecie żeby za takie pisanie i gadanie zamykano w szpitalach psychiatrycznych.
Amerykanin bedzie z tego miał się nam prosto w twarz.
Czas udowodnić że my też mylimy, nowe pokolenie. Rucie się!!!
P.S
Wielcy idioci, kretyni kij wam w tyłki, ja powoli przez was umieram.
Szukajcie a znajdziecie, to jest zbyt powarzne. HAARP.
Pierdolone skurwysyny.
slimpkin@tenbit.pl
|
|
|
My tu gadu gadu, a HAARP wkrada się tylnymi drzwiami...
http://www.idg.pl/news/77358.html
|
|
|
Zobacz co zrobił ze Slim Sebš jak mu namieszał i co to chłopak wyprawia, to nie żarty, niby tych co się z niego miejš sprowadza na manowce, taki eniby to sš jaja ale widac że nie sa to żarty.
Pozdrawiam
Przerażony
Igor
|
|
|
Ned Haarpunnik ten podany przez Ciebie link jest bardzo ciekawy. Poczytalam tez dwa inne artykuly z tej strony : "Maszyny wchodza w podswiadomosc" i "Dzwiek bez glosnika".
Wychodzi na to, ze pewne elementy ukrytej do tej pory technologii beda sprzedawac na rynku, a HAARP w dalszym ciagu niezauwazony bedzie dzialal na polu wywolywania roznych chorob, boli i smierci. Biznes przeciez musi sie krecic !!!!
|
|
|
Goka, Twoja sytuacja jest naprawde pżykra - zbliża sie lato, słońce, imprezy, wyjazdy, znajomi, ogniska... A Ty będziesz siedzieć z kamerš przed drzwiami od garażu żeby skamerować jak Ci High Frequency Active Auroral Research Program podstępnie, niecnie i chytrze drzwi otwiera... Piszesz że inni jš zalepieni, że nie wierzš... HEH... We spójż co Ty robisz, czym jeste zalepiona.
Naprawde mylisz że HAARP to jaka wielka tajemnica!?
Każdy kto chciał wiedzieć - wie. Jeli kto nie chce wiedzieć to JEGO SPRAWA.
Naprawde mylisz żę HAARP został stworzony do odwierania drzwi garażowych jakiej kobiety z POLSKI!?
No pomyl! Obwiniasz HAARP'a o wszystko czego nie rozumiesz, tak samo jak Katole wszystkie nieszczęcia uznajš za "Wole Boskš". Heh Ty już nie jeste w stanie myleć racjonalnie, trzewo. Bo jak Ci się żarówka przepali to to będzie HAARP.
Pozdrawiam wszystkich zalepionych zwolenników wszechmocnego, wszechpotężnego i nieskończenie wspaniałego HAARPA :/
Legion
|
|
|
Japończycy też myleli że atom to bzdura. Niewiele mieli czasu na zmianę opinii...
|
|
|
Mało tego od kilku lat ci sami Jappończycy potrafia teleportować czšstki nieelementarne.
Niby takie proste a jednak, z tšd juz tylko mały truchcik tam gdzie chcemy.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Mam zeskanowana ksiazke pt. "HAARP bron ostateczna"
Nie mozna juz kupic nigdzie tej ksiazki, wiec ja zeskanowalam i moge wyslac przez internet osobom zainteresowanym. Prosze tylko do mnie napisac na adres :
maryla@iinet.net.au
|
|
|
Gosiu nie przesadzaj jest w drugim obiegu i mojego kolegi była w antykwariacie za 5 i niekt nie chciał.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 555 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |