| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| wywoływanie duchów ( sposoby) | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
|
Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź...
|
|
|
Moim skromnym zdaniem jest to mozliewe zeby duch ktorego eyeolasz (badz wywolalas) nie chcial odejsc... A mscic sie moze jezeli jest duchem zlym, majacym zle zamiary. Nie kazdy duch jest zly ale jak sie taki przyczepi to lepiej zasiegnac rady eksperta... poszukaj linkow o egzorcyzmach mowie serio jesli jakis zly duch nie chce odejsc mozliwe ze cie opetal... jak bedziesz chciala dowiedziecv sie jakie sa symptomy poszukaj o Pani Wandzie Prštnickiej...
|
|
|
Ja osobicie nigdy nie wywoływałam Duchów i nie mam takich zamiarów. NIGDY W ŻYCIU !!!!!!!!!!!! Może to się wam wyda mieszne ale moja mama gdy miała 14 lat była medium i opowiadała mi jak to było. Np. mówiła że raz duch nie chciał odejć i w nocy dusił kury z kurnika. Innym razem po pokoju latały różne rzeczy np. noże (!!!). Niektórzy mylš zę wywoływanie Duchów to fajna zabawa. Ale prędzej czy póniej przekonajš się o tym że nie zawsze Duch będzie miłym i sympatycznym Duszkiem Kacperkiem. JESZCZE RAZ PRZESTRZEGAM wszystkich którzy chcš wywoływać Duchy. NIE RÓBCIE TEGO ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
|
|
|
ja tez wam radze niewyłowywa duchow mam 27 lat od 15 roku zycia
wywołuje duchy pewnego dnia to była niedziela zawsze wzywalem
....... az gdy nagle płomyk ze swiecy wzniusl sie w gure podlecial domnie
i powiedzial ja tu bede nigdy cie nieopuszcze cieszylem sie bo to byl muj brat
lecz gdy chcialem z nim porozmawiac pojawiły mi sie dwa płomyki i ten drugi nic niemowił lecz muj brat pierwszy płomyk powiedział tak ja niemoge zabiez go odemnie on chce zabrac mnie do piekła wtedy ten mały płomyk powiekszyl sie prawie na 2 metry lecz nic sie niepaliło nawet sufit niebył czarny pojawiło sie w nim takie cos jak obraz a w niem muj brat przebijany sztyletami przez jakies małe stwory tego niemozna bylo nazwac stworem pochwili znikło mi wszystko zrobiło sie ciemno i słyszalem głosy ja tu bede ciagle na ciebie czekał bardzo sie przestraszylem lecz po kilku kalah sie do tego przyzwyczajiłem lecz w 2005r 24 czerwca ukazał mi sie znowu i powiedzial ze mam niewiele czasu bo mnie zabiera prosilem wszystkich opomoc moze wy mi pomozecie???
|
|
|
ja tez wam radze niewyłowywa duchow mam 27 lat od 15 roku zycia
wywołuje duchy pewnego dnia to była niedziela zawsze wzywalem
....... az gdy nagle płomyk ze swiecy wzniusl sie w gure podlecial domnie
i powiedzial ja tu bede nigdy cie nieopuszcze cieszylem sie bo to byl muj brat
lecz gdy chcialem z nim porozmawiac pojawiły mi sie dwa płomyki i ten drugi nic niemowił lecz muj brat pierwszy płomyk powiedział tak ja niemoge zabiez go odemnie on chce zabrac mnie do piekła wtedy ten mały płomyk powiekszyl sie prawie na 2 metry lecz nic sie niepaliło nawet sufit niebył czarny pojawiło sie w nim takie cos jak obraz a w niem muj brat przebijany sztyletami przez jakies małe stwory tego niemozna bylo nazwac stworem pochwili znikło mi wszystko zrobiło sie ciemno i słyszalem głosy ja tu bede ciagle na ciebie czekał bardzo sie przestraszylem lecz po kilku kalah sie do tego przyzwyczajiłem lecz w 2005r 24 czerwca ukazał mi sie znowu i powiedzial ze mam niewiele czasu bo mnie zabiera prosilem wszystkich opomoc moze wy mi pomozecie???
|
|
|
nie macie co robic zobaczycie sprubojecie tego i w ta sama noc pozalujecie :(
|
|
|
Piotrek może powiniene poprosić o pomoc Egzorcystę. On najlepiej zna się na demonach i innych złych mocach. To chyba jedyna rzecz jakš możesz zrobić.
|
|
|
nio piotrek fajna historia... ale chyba nie masz sie czego bac - chodiz mi tu o to ze Cię zabierze... bedzie dobrze..:) a jesli sie naprawde boisz popros o pomoc jakiegos ksiedza napewno Ci pomorze;)
|
|
|
wiecie co zaczęlam się tym interesić i ciekawi mnie jak się wywoluje te duchy ale sposoby sš beznadziejne:|
|
|
|
No też tak myle.. że sposopby sš beznadzieje i jako niewierze zeby sie udalo ale mozna by tak dla zabawy i zeby tanio bylo jakos ?? np winko do tego ;P serio pisze zeby mnie nikt tutaj nie wyzywal bo różnie bywa na forumach...
|
|
|
no wlanie albo jaki nie wiem wštroba z czego tam kto to widzial!nie wystarczy zapalić swieczke i powiedzieć pare rególek????????
|
|
|
poprostu daj sobie na stole 1 wiece,1 czaszkę przykrytš fioletowš chustš,kartkę i długopis (aby duch mógł napisaćo co mu chodzi).A następnie pozasłaniaj wszystkie okna tak aby wiatło niedochodziło,a kiedy to zrobisz powtarzaj''o duchu ukaż się nam''.I tyle..
|
|
|
A może duszek którego wywołamy mógłby pisać do nas na klawiaturze od kompa?
|
|
|
mam strasznš prożbę chciał bym się dowiedzieć jak się wywołuje duchy jest to dla mnie strasznie ważne za odpowiedzi z góry dziękuje
|
|
|
wiesz co radzilbym ci tego nierobic bo sam prubowalem i nic mi na dobre nie wyszlo lepiej nierob nawet nieprubuj
|
|
|
Ty Karol lepiej poczytaj inne wypowiedzi forumowiczów. Jest co prawda 24 strony ale zapoznaj się chociaż z częciš. Po chwili przekonasz się co wróży wywoływanie duchów. I wierz mi i innym piszšcym na tym forum. Nic z tego dobrego nie wyniknie.
|
|
|
No pewnie że byłam o północy na cmentarzu i nic się nie działo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
dziewczyny jeli nie chcecie załowć to lepiej tego nie róbcie chcecie przeżyć co strasznego to lepiej wypożyczcie sobie jaki fajny horror a nie zabawiajcie sie w ten sposób to jest NIEBEZPIECZNE odradzam
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |