Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
wywoływanie duchów ( sposoby)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094
Poprzednia strona | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | .. | 54 | 55 | Następna strona

Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź...

Moim skromnym zdaniem jest to mozliewe zeby duch ktorego eyeolasz (badz wywolalas) nie chcial odejsc... A mscic sie moze jezeli jest duchem zlym, majacym zle zamiary. Nie kazdy duch jest zly ale jak sie taki przyczepi to lepiej zasiegnac rady eksperta... poszukaj linkow o egzorcyzmach mowie serio jesli jakis zly duch nie chce odejsc mozliwe ze cie opetal... jak bedziesz chciala dowiedziecv sie jakie sa symptomy poszukaj o Pani Wandzie Prštnickiej...

Ja osobiœcie nigdy nie wywoływałam Duchów i nie mam takich zamiarów. NIGDY W ŻYCIU !!!!!!!!!!!! Może to się wam wyda œmieszne ale moja mama gdy miała 14 lat była medium i opowiadała mi jak to było. Np. mówiła że raz duch nie chciał odejœć i w nocy dusił kury z kurnika. Innym razem po pokoju latały różne rzeczy np. noże (!!!). Niektórzy myœlš zę wywoływanie Duchów to fajna zabawa. Ale prędzej czy póŸniej przekonajš się o tym że nie zawsze Duch będzie miłym i sympatycznym Duszkiem Kacperkiem. JESZCZE RAZ PRZESTRZEGAM wszystkich którzy chcš wywoływać Duchy. NIE RÓBCIE TEGO ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

ja tez wam radze niewyłowywa duchow mam 27 lat od 15 roku zycia wywołuje duchy pewnego dnia to była niedziela zawsze wzywalem ....... az gdy nagle płomyk ze swiecy wzniusl sie w gure podlecial domnie i powiedzial ja tu bede nigdy cie nieopuszcze cieszylem sie bo to byl muj brat lecz gdy chcialem z nim porozmawiac pojawiły mi sie dwa płomyki i ten drugi nic niemowił lecz muj brat pierwszy płomyk powiedział tak ja niemoge zabiez go odemnie on chce zabrac mnie do piekła wtedy ten mały płomyk powiekszyl sie prawie na 2 metry lecz nic sie niepaliło nawet sufit niebył czarny pojawiło sie w nim takie cos jak obraz a w niem muj brat przebijany sztyletami przez jakies małe stwory tego niemozna bylo nazwac stworem pochwili znikło mi wszystko zrobiło sie ciemno i słyszalem głosy ja tu bede ciagle na ciebie czekał bardzo sie przestraszylem lecz po kilku kalah sie do tego przyzwyczajiłem lecz w 2005r 24 czerwca ukazał mi sie znowu i powiedzial ze mam niewiele czasu bo mnie zabiera prosilem wszystkich opomoc moze wy mi pomozecie???

ja tez wam radze niewyłowywa duchow mam 27 lat od 15 roku zycia wywołuje duchy pewnego dnia to była niedziela zawsze wzywalem ....... az gdy nagle płomyk ze swiecy wzniusl sie w gure podlecial domnie i powiedzial ja tu bede nigdy cie nieopuszcze cieszylem sie bo to byl muj brat lecz gdy chcialem z nim porozmawiac pojawiły mi sie dwa płomyki i ten drugi nic niemowił lecz muj brat pierwszy płomyk powiedział tak ja niemoge zabiez go odemnie on chce zabrac mnie do piekła wtedy ten mały płomyk powiekszyl sie prawie na 2 metry lecz nic sie niepaliło nawet sufit niebył czarny pojawiło sie w nim takie cos jak obraz a w niem muj brat przebijany sztyletami przez jakies małe stwory tego niemozna bylo nazwac stworem pochwili znikło mi wszystko zrobiło sie ciemno i słyszalem głosy ja tu bede ciagle na ciebie czekał bardzo sie przestraszylem lecz po kilku kalah sie do tego przyzwyczajiłem lecz w 2005r 24 czerwca ukazał mi sie znowu i powiedzial ze mam niewiele czasu bo mnie zabiera prosilem wszystkich opomoc moze wy mi pomozecie???

nie macie co robic zobaczycie sprubojecie tego i w ta sama noc pozalujecie :(

Piotrek może powinieneœ poprosić o pomoc Egzorcystę. On najlepiej zna się na demonach i innych złych mocach. To chyba jedyna rzecz jakš możesz zrobić.

Jak sie wywouje duchy ?

a ktoœ był chociaż raz na cmentarzu o północy ??

nio piotrek fajna historia... ale chyba nie masz sie czego bac - chodiz mi tu o to ze Cię zabierze... bedzie dobrze..:) a jesli sie naprawde boisz popros o pomoc jakiegos ksiedza napewno Ci pomorze;)

wiecie co zaczęlam się tym interesić i ciekawi mnie jak się wywoluje te duchy ale sposoby sš beznadziejne:|

No też tak myœle.. że sposopby sš beznadzieje i jakoœ niewierze zeby sie udalo ale mozna by tak dla zabawy i zeby tanio bylo jakos ?? np winko do tego ;P serio pisze zeby mnie nikt tutaj nie wyzywal bo różnie bywa na forumach...

no wlaœnie albo jakiœ nie wiem wštroba z czegoœ tam kto to widzial!nie wystarczy zapalić swieczke i powiedzieć pare rególek????????

poprostu daj sobie na stole 1 œwiece,1 czaszkę przykrytš fioletowš chustš,kartkę i długopis (aby duch mógł napisaćo co mu chodzi).A następnie pozasłaniaj wszystkie okna tak aby œwiatło niedochodziło,a kiedy to zrobisz powtarzaj''o duchu ukaż się nam''.I tyle..

A może duszek którego wywołamy mógłby pisać do nas na klawiaturze od kompa?

mam strasznš prożbę chciał bym się dowiedzieć jak się wywołuje duchy jest to dla mnie strasznie ważne za odpowiedzi z góry dziękuje

wiesz co radzilbym ci tego nierobic bo sam prubowalem i nic mi na dobre nie wyszlo lepiej nierob nawet nieprubuj

Ty Karol lepiej poczytaj inne wypowiedzi forumowiczów. Jest co prawda 24 strony ale zapoznaj się chociaż z częœciš. Po chwili przekonasz się co wróży wywoływanie duchów. I wierz mi i innym piszšcym na tym forum. Nic z tego dobrego nie wyniknie.

Anita: zgadzam sie z Toba:)

No pewnie że byłam o północy na cmentarzu i nic się nie działo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dziewczyny jeœli nie chcecie załowć to lepiej tego nie róbcie chcecie przeżyć coœ strasznego to lepiej wypożyczcie sobie jakiœ fajny horror a nie zabawiajcie sie w ten sposób to jest NIEBEZPIECZNE odradzam
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094
Poprzednia strona | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | .. | 54 | 55 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.