| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| do kogos kto potrafi wrozyc | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531 |
|
chcialabym sie dowiedziec czy bede w koncu szczesliwa, czy skoncza sie mooje problemy finansowe i czy uda mi sie byc z Krzysztofem? Pilnie prosze o odpowiedz
|
|
|
Do Romka.
Witam od pewnego czasu nurtuje mnie problem natury osobistej,pytanie dokladne wyslalem na wrozba@wrozba.info.
Czy uda mi sie to o czym mysle i kiedy?
Janek
|
|
Zwykly facet |
|
|||
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Witaj Roman!
Tak mam jakos dziwnie skonfigurowanego thunderbirda.
Ot w dziedzinie klawiatury znam swietnie tylko jeden potrzebny mi do pracy zawodowej program graficzny.
Reszta to juz prawie magia(ta biala), no moze odrobine firewalla i anty wira.
Janek
|
|
Zwykly facet |
|
Witaj, to chyba nie nadeszlo nic z Twojego adresu, a przynajmniej nie z tego ktory widnieje jako Twoj na tym forum.
pozdrowienia
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Witaj Romku;)
Potrzebuję małej wskazówki. Wiem już, że to wszystko i tak jest jak koło fortuny.. Ale powiedz proszę jak wyjsć z sytuacji, gdzie ja i przyjaciółka - o ile sa przyjaciele, i jeszcze ktoś, kto zapełnił wreszcie miejsce w sercu? Nie wiem, co bedzie i boję się strasznie, serce nie sługa, a wiem, jakie szopki wychodzą z takich rzeczy.
Chłopak nie jest żadnej z nas, to dopiero sie zaczyna...Burza;)
|
|
"Spróbuj zapalić maleńką świeczkę zamiast przeklinać ciemności..." |
|
|||||
Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem |
|
|||
|
Życzę Ci Romku duuużo radości i wytrwałości! :-)
|
|
Szaleństwo staje się jedynym sposobem na zmierzenie się ze światem. |
|
Życzę Ci Romku realizacji swoich najskrytszych zamierzeń ! Byle się udawały i dawały satysfakcję.
|
|
|
|||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
opieki? wsparcia?
Nie w sumie nie. Poddałam sie kiedy uświadomiłam sobie, że mój trud poszedł na marne. A nie był to byle jaki trud. Mogłam wybrać inna drogę przyjemniejszą, ale wybrałam tę trudniejszą.
Siła była i to wielka. A buddyzm jest mało znany w Polsce. Zresztą po co mi to wszystko jak ja nie umiem sama żyć. Poprostu nie umiem. Moim zamiarem była pełna, mądra, ciepła rodzinka i realizacja zawodowa.
Przegrałam i przyznaje się do tego ...
Strasznie jakoś późno wpadłam,że takim łączniekiem z tamtym światem jest nasze serce. Moje jest wielkie i wierne.
Chciałabym się łaczyć z zaświatami, ale jak dojśc do takich mozliwości. Może ktoś wie?
|
|
|
Ja tylko raz pytałam wróżkę o rade i niiiigdy już tego nie zrobię.Same banialuki.A przez mój nierozważny SMS musiałam zmienić też jego numer.
|
|
Irena |
|
chciała bym się dowiedzieć czy w końcu wszyscy przestaną mnie ranić,czy skończą się problemy z rodzicami , czy będę kiedyś szczęśliwa i czy uda mi się z moim chłopakiem. Proszę o odpowiedź.
|
|
|
|||
|
|||
|
http://tomki1987.wrzuta.pl/audio/sLmJnxaJpc/15._blue_cafe_-_obora ;)
Można i tak :)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Dziękuję Romku i wzajemnie! Szczęśliwszego!
Bo u mnie posypało się z...
Drogi z NIM już się w ogóle nie krzyżują... całkowicie się porozjeżdżały.
|
|
Szaleństwo staje się jedynym sposobem na zmierzenie się ze światem. |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |