Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
do kogos kto potrafi wrozyc
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531
Poprzednia strona | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | .. | 26 | 27 | Następna strona

chcialabym sie dowiedziec czy bede w koncu szczesliwa, czy skoncza sie mooje problemy finansowe i czy uda mi sie byc z Krzysztofem? Pilnie prosze o odpowiedz

Do Romka. Witam od pewnego czasu nurtuje mnie problem natury osobistej,pytanie dokladne wyslalem na wrozba@wrozba.info. Czy uda mi sie to o czym mysle i kiedy? Janek

Zwykly facet

a0007janek:
Czy uda mi sie to o czym mysle i kiedy?
- Drogi Janku, jesli wyslales pytanie na adres, ktory podales, to z pewnoscia otrzymales juz odpowiedz. Sprawdz takze z jakiego adresu wyslales pytanie? pozdrawiam serdecznie

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Witaj Roman! Tak mam jakos dziwnie skonfigurowanego thunderbirda. Ot w dziedzinie klawiatury znam swietnie tylko jeden potrzebny mi do pracy zawodowej program graficzny. Reszta to juz prawie magia(ta biala), no moze odrobine firewalla i anty wira. Janek

Zwykly facet

Witaj, to chyba nie nadeszlo nic z Twojego adresu, a przynajmniej nie z tego ktory widnieje jako Twoj na tym forum. pozdrowienia

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Ok Roman! Poszlo. Janek

Zwykly facet

Witaj Romku;) Potrzebuję małej wskazówki. Wiem już, że to wszystko i tak jest jak koło fortuny.. Ale powiedz proszę jak wyjsć z sytuacji, gdzie ja i przyjaciółka - o ile sa przyjaciele, i jeszcze ktoś, kto zapełnił wreszcie miejsce w sercu? Nie wiem, co bedzie i boję się strasznie, serce nie sługa, a wiem, jakie szopki wychodzą z takich rzeczy. Chłopak nie jest żadnej z nas, to dopiero sie zaczyna...Burza;)

"Spróbuj zapalić maleńką świeczkę zamiast przeklinać ciemności..."

wendol:
Chcesz jeszcze coś wiedzieć o moim związku z żoną?
Tak, jak jest w łóżku? ile masz zamiar z nią się jeszcze męczyć? I jaka cechą charakteru Cę do niej przyciągnęła? Nie musisz na to wszystko odpowiadać, tylko wiedz, że nigdy nie zgodze się na to by inna osoba niszczyła życie innej. A ja osobiściwe wiem jak czuje się kobieta, któta nie ma dzieci i to z tym z którym bardzo je chciała mieć. W moim przypadku potrzeba cudu cudów bym jeszcze fajnie żyła. Przykre to ale prawdziwe.
wendol:
A może chodzi Ci o coś w rodzaju: "idź z Bogiem i nie wracaj"? O nie - tak łatwo się mnie nie pozbędziesz Ollu :) Prawda, że mnie lubisz? :)
Można powiedzieć, że liczy się tylko On- Baba. Ciekawe że zawsze ze mna był i .. ale go nie słuchałam i o mało co... nie będę kończyć bo to głupota Go nie słuchac. NIc nie może istnieć bez jego światła. Moim marzeniem jest byc jak najbliżej niego. Kiedys byłam dośc blisko, ale teraz .... potrzeba mi samego Boga. naprawdę ... Lubisz, lubisz, bo masz osobowość i to niebanalną, ale błagam zmień te okulary wrrrrrrrrrrrrr................... Ale jak to nie pozbędziesz ??? Zawsze jest sposób, wystarczy być nieznośną i już... kwestia tego czego chce się od życia a Ty wiesz co i jak. Ale zawsze On będzie na 1 miejscu. nie człowiek nie zwierze nie inna istotka,a le On bo trzeba patrzeć boskimi oczami. Myślę, że to wiesz.

Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem

Romek:
- Dziękuje. Ja rzeczywiscie pomagam bezinteresownie. Zawsze i wszystkim.
Romku... Ja Ci gratuluje spokoju i tolerancji ;-) Osoby ktore znaja Cie blizej , nigdy nie odwazylyby sie na tego typu komentarze! Pozdrawiam Cie serdecznie !

Życzę Ci Romku duuużo radości i wytrwałości! :-)

Szaleństwo staje się jedynym sposobem na zmierzenie się ze światem.

Życzę Ci Romku realizacji swoich najskrytszych zamierzeń ! Byle się udawały i dawały satysfakcję.

Olla:
Ale zawsze On będzie na 1 miejscu. nie człowiek nie zwierze nie inna istotka,a le On bo trzeba patrzeć boskimi oczami.
http://www.tajne.org/forum/read.php?f=1&t=85272&p=1 Wiem, że teraz potrzebujesz opieki i wsparcia, ale nie zapominaj także o swojej sile i o buddyzmie, a będzie Ci łatwiej spojrzeć "Jego" oczami.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

opieki? wsparcia? Nie w sumie nie. Poddałam sie kiedy uświadomiłam sobie, że mój trud poszedł na marne. A nie był to byle jaki trud. Mogłam wybrać inna drogę przyjemniejszą, ale wybrałam tę trudniejszą. Siła była i to wielka. A buddyzm jest mało znany w Polsce. Zresztą po co mi to wszystko jak ja nie umiem sama żyć. Poprostu nie umiem. Moim zamiarem była pełna, mądra, ciepła rodzinka i realizacja zawodowa. Przegrałam i przyznaje się do tego ... Strasznie jakoś późno wpadłam,że takim łączniekiem z tamtym światem jest nasze serce. Moje jest wielkie i wierne. Chciałabym się łaczyć z zaświatami, ale jak dojśc do takich mozliwości. Może ktoś wie?

http://

Irena

Ja tylko raz pytałam wróżkę o rade i niiiigdy już tego nie zrobię.Same banialuki.A przez mój nierozważny SMS musiałam zmienić też jego numer.

Irena

chciała bym się dowiedzieć czy w końcu wszyscy przestaną mnie ranić,czy skończą się problemy z rodzicami , czy będę kiedyś szczęśliwa i czy uda mi się z moim chłopakiem. Proszę o odpowiedź.

irena:
Ja tylko raz pytałam wróżkę o rade i niiiigdy już tego nie zrobię.Same banialuki.A przez mój nierozważny SMS musiałam zmienić też jego numer.
Sms powiadasz:)))Wiec sie nie dziwie ze masz niemile wspomnienia,bo to naciaganie ludzi na kase...

wendol:
Ale zawsze On będzie na 1 miejscu
On czyli światło. Żaden człowiek nie jest wart mojego zainteresowania niz ON.

http://tomki1987.wrzuta.pl/audio/sLmJnxaJpc/15._blue_cafe_-_obora ;) Można i tak :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Kretka:
Potrzebuję małej wskazówki.
- Dalej do przodu ! Nie masz sie czego obawiac. Jesli cos z tego wyjdzie, to przyjaciolka, o ile jest nia naprawde, to zrozumie i wybaczy, moze nawet poprze. Jesli Nnie jest przyjaciolka, to moze opadnie jej wreszcie maska falszu i obludy. Tak czy inaczej warto abys walczyla o to czego pragniesz. Jesi nic z tego nie wyjdzie, to nie bedziesz sobie wyrzucac, ze nie sprobowalas. Ten nowy rok z pod chinskiego znaku bawola, niesie wiele burz, wojen, podjazdow i wygranych. Czego Wam wszystkim zycze!
emocja:
Ja Ci gratuluje spokoju i tolerancji ;-)
- Bardzo dziekuje ! Moc najserdeczniejszych zyczen noworocznych spelnienia WSZYSTKICH MARZEN !
ariadna:
Życzę Ci Romku duuużo radości i wytrwałości! :-)
- Wszystkiego co NAJLEPSZE !
Olla:
Życzę Ci Romku realizacji swoich najskrytszych zamierzeń ! Byle się udawały i dawały satysfakcję.
- Wzajemnie ! Dosiego roku i zwyciestw !
Olla:
Przegrałam i przyznaje się do tego ...
- Alez skadze ! Ty wasnie sie uczysz. Watpliwosci i mysli o przegranych sa naturalnymi etapami. Tak zdobywamy wiedze, doswiadczenie i pokore. Czesto nasze lekcje sa potrzebne komus innemu. Ty wygrywasz ! Twoje serce jest wlasnie lacznikiem. Serce, uczucia, emocje i dusza potrafia "dostroic" sie do czestotliwosci innych niz te wymierne dla dzisiejszej fizyki....
tajner:
chciała bym się dowiedzieć czy w końcu wszyscy przestaną mnie ranić,czy skończą się problemy z rodzicami , czy będę kiedyś szczęśliwa i czy uda mi się z moim chłopakiem. Proszę o odpowiedź.
- Po koleji. Rany ktore zdobywamy sa niczym ordery i medale za ofiarnosc, za odwage, za wytrwanie, za dobro, za zmeczenie, za wartosci, za cnoty. Problemy sa wieczne i zawsze towarzysza ludzkosci, udziom rodzicom. Nie wazne jest by sie "skonczyly" ae bysmy nauczyli sie sobie z nimi radzic. Problem, ktory da sie rozwiazac - przestaje byc problemem. Bedzisz szczesliwa! W duzej mierze zaezy to od Ciebie samej, szczesciu naezy wyjsc na przeciw. Dostroic sie do niego, al najpierw zdefiniowac dokladnie, co uwazamy za szczescie. http://www.wrozba.info/dosiego.gif http://www.wrozba.info/2009.jpg sloneczne pozdrowienia dla WSZYSTKICH

Dziękuję Romku i wzajemnie! Szczęśliwszego! Bo u mnie posypało się z... Drogi z NIM już się w ogóle nie krzyżują... całkowicie się porozjeżdżały.

Szaleństwo staje się jedynym sposobem na zmierzenie się ze światem.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531
Poprzednia strona | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | .. | 26 | 27 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.