Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Edytka a obiecywałaś że instrukcja jest tylko trochę bardziej skomplikowana. I już tyle sobie tu obiecywaliśmy. Zrobiliśmy sobie tu nadzieję na naukowe opracowanie tematu. Koleżanki będą troszkę niepocieszone. Cóż trudno

edytka:
, i może Wy sami byście napisali taka instrukcję, a najwyżej potem by się wprowadziło drobne zmiany;-
To skomplikowany problem ja jakoś nie podjął bym się spisania takiej ogólnej instrukcji. To coś musi być w obu osobach ze chcą być ze sobą i że są dla siebie ważni. Natomiast świat też jest ważny. Nie jest tak że żyjesz poza światem i nic Ciebie nie interesuje. Czyli jest jakiś problem odpowiedzialności za różne sprawy. Akceptacji tego ze jest się dwiema indywidualnymi stronami wspólnie usiłującymi przejść przez życie i wspólnie pokonać różne przeszkody.

nicze:
To skomplikowany problem ja jakoś nie podjął bym się spisania takiej ogólnej instrukcji. To coś musi być w obu osobach ze chcą być ze sobą i że są dla siebie ważni
o widzę, że Nicze jednak wiozłeś się za preambułę do instrukcji obsługi;-)

Ja to nie bardzo do standardu pasuję stąd była by to wyjątkowo indywidualna instrukcja. Wolałem podać z Fredry że to w tym największy jest ambaras żeby dwoje chciało na raz. A mieliśmy cień nadzieji na na coś bardziej ogólnego. Oznajmiłaś że jest coś takiego w twoim otoczeniu jest w zasięgu ręki.

oj oj coś tu zmieniasz fakty ja mówiłam że dobrze by było żeby taka instrukcja była ale nie mówiłam ze jest chodz jak niektórzy mówią też z Fredry " niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzac trzeba" albo tak jak nasze prababki mówiły ze jak mężczyzna głodny to zły więc może do instrukcji można dodać dobrze karmić produktami odżywczymi, ( oczywiście żartuje :-))wtedy można uniknąć złych humorów :-)

Myślę że czasy są zbyt skomplikowane i proste przepisy nie zawsze się sprawdzają. Ale nie powiem dobre pożywionko nie jest do pogardzenia na krótszą metę. Na dłuższą trochę bardziej strony muszą się wykazywać.

nicze:
Ale nie powiem dobre pożywionko nie jest do pogardzenia na krótszą metę.
to mówisz ze na początek dobrze żywić a potem tylko zywic obojetnie jak i tak nie ucieknie? ;-)

Igorze ok. @ tygodni temu wysłałam wiadomość mailem. Nie dostałam odpowiedzi. I teraz zastanawiam się czy mam jeszcze poczekac czy po prostu owa wiadomość nie doszła. Niestety nie sprawdzę gdyż nie miałam ustawionej opcji "pokazuj wysłane".

Igorze ok. 2 tygodni temu wysłałam wiadomość mailem. Nie dostałam odpowiedzi. I teraz zastanawiam się czy mam jeszcze poczekac czy po prostu owa wiadomość nie doszła. Niestety nie sprawdzę gdyż nie miałam ustawionej opcji "pokazuj wysłane".

edytka:
Mówiłem że na początek nie jest źle się wykazać ale potem i druga strona musi się wykazać że się do czegoś nadaje nie tylko do tuczenia. To tylko jakiś jeden z aspektów bycia ze sobą.