| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Igorze ponawiam moje pytanie bo bardzo mi zależy na uzyskaniu szybko odpowiedzi.
Co ze szkołą? Czy dostane się do nowej szkoły? czy raczej zostać w starej? czy poradziłabym sobie w nowej szkole?
|
|
|
Witaj Igorku ;)
Czy warto czekać na S?
No i co z tym Twoim P?
Proszę odpowiedz dla mnie to ważne w podjęciu decyzji ;)
Uśmiech zostawiam ;)
|
|
Aniele...Czy dasz rade ukryć pod swymi skrzydłami me łzy? |
|
A gdyby tak wprowadzić limit odpowiedzi? Np. dwie dla każdego, to może by tak niektórzy zaczęli się wreszcie zastanawiać?
Spotkałem się z Igorem (był u mnie na imprezce), ale tego typu pytań, jak tu widzę mu nie zadawałem. Interesowało mnie tylko, jak on to wytrzymuje :) Ciekawe rzeczy mi opowiadał (oczywiście dochował tajemnicy "spowiedzi" :)) - ogólnie powiem, że jest bardzo dowcipny :)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Witam Igorze!
Mam jedno pytanie: czy spotkam w końcu kogoś kto mnie pokocha???
Już zaczyna mi brakować sił na czekanie :(
Dziękuję z góry za odpowiedź.
Pozdrawiam
|
|
|
Wendolku ;)
To czasem prozaiczne pytania wiem ale tyle się dzieje, że się troszke pogubiłam.
A zapytać nie zawadzi czasem po prostu nie wiem co myśleć o pewnych zachowaniach. Trudno was pojąć mężczyźni :)
|
|
|
|||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Generalnie chcą "zaliczyć", a nie chcą utracić "wolności", swobody.
|
|
|
Gdy kobieta chce wreszcie porozmawiać "na poważnie", to mężczyzna często wtedy ucieka.
|
|
|
Chyba masz rację choć nie do końca.
Przecież lepiej od razu postawić sprawę jasno :)
|
|
|
Igor, do mojego urlopu został tydzień i jeśli tym razem P. się nie odezwie, to postanowiłam się z nim powoli pożegnać.
Pomyśl o mnie po 16tym, wsparcie Twoje i kruków się przyda.
Pozdrowionka ;)
|
|
"Żyj tak, aby Twoje życie było wykrzyknikiem (!), a nie znakiem zapytania (?)" |
|
Igorze odpowiesz na pytanie, ktore Ci zadalam? Bardzo proszę. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
Witam Igorze:-) chciałam zapytać czy Marcin zaprosi mnie na wesele jako osobę towarzyszącą na które idzie 28go sierpnia? wspominał mi coś o tym weselu i że nie wie z kim pójść, bardzo bym chciała pójść z nim na to wesele... chciałabym wiedzieć czy zaprosi mnie na nie czy pójdzie z kimś innym... jeśli możesz to zapytaj karty o to:-) z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam serdecznie:-)
|
|
kredzia |
|
Witam.
Chciałam zapytać czy znajdę w najbliższyb czasie osobę która mnie pokocha? I czy będzie to ktoś z mojego otoczenia czy nowo poznany chłopak? Z góry dziękuję i pozdrawiam!
|
|
|
A ja słyszałam że mężczyźni to duże dzieci tylko instrukcję obsługi maja bardziej skąplikowaną ;-)
|
|
|
|||
|
Po przeczytaniu artykułu od Wendola odrazu pożegnałam tzw "doła":) ...Niby to się wie, ale poczytanie sobie czegoś mądrego jest jak dobra terapia. Ale jednak i tak chciałabym spotkać osobę dla której to ja będę ważna, a nie wszystkie inne pierdoły tego świata, bo tak naprawdę to poczucie bycia potrzebnym komuś daje największe poczucie swojej wartości. Wszystko pewnie przez to, że człowiek to zwierzę stadne:)
|
|
|
Stadne?
chodzi Tobie o takie dwie sztuki zagubione gdzieś pod kołderką
usiłujące spączkować w większą ilość.
|
|
|
Witam wszystkich zawsze meczymy Igora a tak czesto sami mozemy sobie pomoc zazwyczaj z kazdej sytolacji jest wyjscie:)
czasami poprostu brakuje nam kogos z kim mozemy szczerze pogadac i wszystko powiedzec gdyby kos mial ochote to polecam sie ja juz sie "chyba zresetowalam" z wlasnych problemow wiec chetnie pomoge innym;)
pozdrawiam
|
|
|
Nicze, żebym ja miała taka wersie obsługi to na pewno bym ja udostępniła innym ale podobnież do każdego egzemplarza mężczyzny potrzebna jest inna instrukcja obsługi, gdyż to są unikaty, i może Wy sami byście napisali taka instrukcję, a najwyżej potem by się wprowadziło drobne zmiany;-)
|
|||