Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Witaj Igorze;) jeśli znajdziesz chwilkę czasu to rozłóż mi proszę karty na moją sytuację zawodową, tzn. czy znajdę w ciągu najbliższych miesięcy pracę i czy tym samym poprawi sie moja sytuacja finansowa? dziękuję;))

Witaj Igorze mam 3 pytania:) 1 czy D ma cos wspolnego ze sprawa z przed 2lat jak tak to co? 2 jak sie skonczy moja sytolacja z T czy to juz koniec? 3 czyja milosc jest naprawde szczera D czy T? dziekuje mam nadzeje ze troszke mi podpowiesz:)

Witam Igor; proszę o pomoc . Moja corka Monika ma iśc na studia ,czy pójdzie za rok na nie ,bo obecnie przebywa za granicą czy jej tam w końcu sie znudzi przebywanie i zmądrzeje iwróci do Polski aby rrozpoczać nauke choćby za rok .BARDZO DZIĘKUJE

violetta74

Igorze!! Jak będzie u mnie ze sprawami finansowymi?czy wyjdę w tym roku już z tego dołka?

Igorze... wsparłam biednego i był on szczerze zdziwiony, ale uśmiechnął się i serdecznie podziekowal... zapytanie mam do Ciebie, bo ostatnio tj. 25 lipca pytałam o mojego chlopaka Jacka (pyt. brzmialo: czy Jacek bedzie moim mezem) Twoja odpowiedz to:Tarot kartami III Monety i Rycerz Mieczy mówi, że jest taka szansa nawet bardzo duża ;))) kilka dni temu przestal sie najnormalniej odzywac a ja nie wiem co sie dzieje skoro bylo wszystko OK.... w takim razie chcę zapytac czy nadal z nim bede? i co sie z nim dzieje ze tak sie zachowuje? czy nadal karty mówią ze jest szansa by byl moim mezem? pozdrawiam serdecznie Ola

Igorze, ważne to jest. Agnieszka, bądź inna dziewczyna? Z ktora zostane juz do konca? Dodam, że z Agnieszką jesteśmy w trakcie rozstawania. Pozdrawiam

lalalal

czy powinnam zostać na starej uczelni czy wybrać nową? czy dostałabym się na tą nową uczelnię? Proszę o szybką odpowiedź. to ważne dla mnie

Ponawiam swoje pytanie ponieważ nie dostałam jeszcze odpowiedzi,a to dla mnie bardzo ważne. Chciałabym abyś mi odpowiedział czy wyprowadzę się w najbliższym czasie za granicę z rodzicami? Jeśli tak to mniej więcej kiedy? Bardzo zależy mi na odpowiedzi. Z góry dziękuję . Pozdrawiam

Witam serdecznie Mam takie pytanko czy jest jeszcze szansa ze moja stara milosc moze cos czuc do mnie jeszcze czy jest szansa czy ze bedziemy razem czy jakies szczegoly sa potrzebne za odp z gory dziekuje :)

Igorze! Mam jedno pytanie. Czy osoba z którą się obecnie spotykam jest tym facetem przewidzianym wcześniej przez Ciebie? Gdybym była mocno zakochana nie pytałabym, ale że mam mieszane uczucia... Proszę Cię o odpowiedź. Pozdrawiam Ciebie, Emi

Witam cieplutko Igorze..... Jezeli mozesz to bardzo prosze sprawdz co mowia karty na temat mojego wyjazdu na kurs we wtorek....czy powinnam jechac? czy powinnam zrobic odrazu pierwszy i drugi stopien ? Z gory dziekuje za odpowiedz....pozdrawiam

Hej Igor! Mam wciąż ten sam problem, który czasami znika, ale wciąż powraca-nie potrafię kochać mojego mężczyzny tak jak bym chciała,przez to wciąż powraca uczucie samotności i ogromnego braku w moim sercu. Nie chce mi się żyć bez miłości,bez tego dla mnie nic nie jest ważne.Piszę do ciebie bo chcę cię prosić byś powiedział mi czy jest szansa na jakąś zmianę? Czy czeka mnie jeszcze w moim życiu miłość z mężczyznom, czy taka pustka już na zawsze? Co mam zmienić? Dzięki z góry:)

witam, Igorze mam pytanie do Ciebie: 1- czy S teskni za mna i chce wrocic? 2- jak dałam pieniądze biednemu to powiedział mi ze mam pamiętać o 5 października, co się wtedy stanie? pozdrawiam m

Igorze: 1. Czy podobam się pewnej osobie? 2. Czy ta praca będzie na dłużej? pozdrawiam :)

Igorze kiedy znajde stala prace? Kiedy wreszcie sie skoncza moje ciagle problemy finansowe?

witaj! Mam dwa pytania 1.Czy Radek w najbliższej przyszłości będzie chciał kontynuować znajomość ze mną nie tylko jako kolega? 2.Czy ewentualny związek z nim przyniesie mi zadowolenie i szczęście?

Witaj Igorze, Wiem, ze cierpliwość jest cnotą, ale nie mogę się doczekać odpowiedzi na swoje pytanie. Pozdrawiam cieplutko,

Igorze, kiedy będziesz odpowiadał na pytania? pozdrawiam madzia

Witaj Igorze, chciałabym się dowiedzieć dlaczego kolejna osoba z którą byłam nie potrafiła mnie pokochać. Czy jest szansa,że się to zmieni...czy będę zawsze trafiać na takich ludzi. Pozdrawiam Odetta

Witaj Igor Mam pytanie, jak ułoży się moje życie małżeńskie, czy zostanę przy moim mężu. I drugie, czy powinnam zmienić pracę?