Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

?????

drogi Igorze pisze do Ciebie po raz pierwszy chcialabym zebys spojrzal w moja przyszlosc czy znajde bespieczna przystan zycie mnie bardzo pokiereszowalo i jesem teraz na rozdrozu bede bardzo zobowiazana z powazaniem ANA

Czy mąż wyjdzie we wrześniu już z więzienia? Pozdrawaim p.s.Biedny pod kosciołem powiedział bóg zapłać

jakim czlowiekiem jest Hamit?czy moge mu ufac?

biedny pod kosciolem podziekowal

ja mam w sumie to samo pytanie. Czy w tym roku spotkam tego "odpowiedniego" chłopaka? pozdrawiam

Witam Cię Igorze Mam problem zostałam zaproszona na wesele do koleżanki, i nie mam z kim iść, czy uda mi się znaleźć kogoś kto pójdzie ze mną, Co mówią karty? Pozdrawiam

Ja z Tobą pójdę ;) Wesele to super impreza :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

rena:
Drogi Igorze, chciałabym sie dowiedzieć kiedy dostanę stałą pracę i czy w znalezieniu jej mogę liczyć na znajomych czy lepiej będzie jak poszukam jej sama. Dzięki z góry.

ja już zadałam pytanie, ale nie dostałam odpowiedzi, może nie zauważyłeś. Bardzo zależy mi na odpowiedzi. Mam już 2 dzieci, ale staram się o jeszcze jedno. Czy zajdę w ciążę w tym miesiącu ???

Tak wiem, że super impreza,:-) Pozdrawiam Wendol