Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA lily 16 lipca, 23:15 Nauczyciel jak nie wie czy uczniowie umieją robi im sprawdzian ;)) Pozdrawiam Igor ps. jeden niekiedy nie daje obiektywnej informacji o uczniu ale już z 5 daje pełny obraz co to za gagatek ;))))

Niech Moc Będzie z Tobą

Zapomniałem tylko dopisać, że oceny tez świadczą o nauczycielu ;))))) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA senna 16 minut temu Tarot kartami Mag I i Cesarz IV mówi, że przed tobą niebawem zorganizowane życie rodzinne w tym przeprowadzka do nowego i większego domu ;))) Pozdrawiam Igor ps. trzeba tylko ochłonąć ;))

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze ale jak to rodzinne jak jestem sama, nie mam mieszkania i pracy? :D

Dzień dobry, Igorze czy ja będę z człowiekiem z dalekiego kraju? Czy los tak zrobi, ze będziemy razem. Ps.dzięki za odpowiedzi wcześniejsze.. Myślę, ze on przezywa kryzys, martwię się

Witam czy moglbys mi tez cos podpowiedzec jestem zagubiona co wybrac serce czy..... byc z T czy z D zaryzykowac odpisz prosze

mam wojne mysli czy mozna sie tak zakochac zeby wszystko olac po co ja go poznalam mialam plany do 50 teraz nie wiem co bendze jutro czy to wszystko ma jakis sens za duzo zagadek pytan i zadnych odp i czy on ma cos wspolnego z sprawa z przed 2lat??

ZAKLĘCIA paolka262 21 godzin temu Takie małe miłostki męskie ;))) Pozdrawiam Igor ****************************** Igorku na jakie pytanie jest ta odpowiedz?:) Pozdrawiam:)

Igor:
ps. co się ma rozwijać jak myślisz o czymś innym ???
haha no tak, ale mi nie chodzi o to, że chciałabym być z Przemkiem, chce wiedzieć tylko czy będziemy utrzymywać kontakt na stopniu koleżeńskim. Dlatego też zadałam drugie pytanie odnośnie tego czy spotkam w końcu tego odpowiedniego chłopaka.

Drogi Igorze, ostawił mnie chłopak byliśmy ze sobą 2,5 roku, mieszkaliśmy nawet razem prawie rok. Powiedział, że mnie kocha ale naradzie chce być sam i żebym nie czekała i nie robiła sobie nadziei. Czy on wróci do mnie?? Bardzo mi na nim zależy Pozdrawiam,

Igor a ja:( staram sie jak moge a tu dalej nic pustka co tarot Ci mowi o mojej sprawie????

[quote=Igor] 19 godzin temu cytuj: fragment | całość ZAKLĘCIA yohanna22 3 dni temu o 09:16 O tak sekretarka z długimi opalonymi nogami ;))) To taka prywatna sekretarka?;0 Nas w szkole na kulturze zawodu uczli ze trzeba do kolana miec sukienke a rajstopki musza byc zawsze nawet jak sa upaly. Moze zasady sie zmienily. http://www.youtube.com/watch?v=28W3d3brIf0

Przestac sie bac ale czego kogo w ktora isc str i co znaczy liczba 7 mam nadzeje ze moje pytania nie sa do konca porypane:) ale kto jak nie ty moze to zrozumiec:)

Dobry wieczór :) Chciałabym zapytać się o sytuację finansową , kiedy ulegnie poprawie ? Pozdrawiam Panie Igorze , miłego wieczorku:)

Witaj Igorze A możesz mi powiedziec co z Muratem

Anka

Ja zadałam pytanie 12 lipca i nie doczekałam się odpowiedzi. Więc jeszcze raz zadam to pytanie może Igor zlituje się na demną i odpowie w końcu umęczonej duszyczce...:-( a pytanie brzmi.... czy mężczyzna który kiedyś mnie pokochał ( Michał )a dostał ode mnie kosza bo nie byłam gotowa na związek czy jeszcze raz mnie pokocha i zauroczy się mną. Bo po 3 tygodniach z nim spędzonych nie zaiskrzyło chyba ale nie wiem co czuje on ..... Z góry dziękuje Igorze

Igorze dziekuje za odpowiedz. Tylko jaki ja mam zrobic sprawdzian ? Kilka osob z jego otoczenia mowi ze on jest szczery. Moze im powinnam zaufac ?

Igor:
ZAKLĘCIA Niunia84 17 lipca, 02:26 Bo widzisz ty rokujesz rozwój dlatego dostajesz zagadki do rozwiązania o różnym stopniu trudności by potem spokojnie porozwiązywać te najbardziej intymne własne skutecznie samemu ;))) Pozdrawiam Igor
I powiedz, jak tu Cię nie lubić? ;)

"Żyj tak, aby Twoje życie było wykrzyknikiem (!), a nie znakiem zapytania (?)"

Igorze czy powinnam zmienic pracę? np. samozatrudnienie? i czy to prawda że we wrzesniu zajdę w ciążę? Pozdrawiam.

Kto pyta nie błądzi

Igorze kiedy znajde prace? bede zadowolona? dam sobie rade do tego czasu finansowo??