Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorku..czy rozstanę się z Robertem,obecnym partnerem? Jeśli tak to kiedy? Pozdrawiam serdecznie:) ps.drugi raz spotkałam biedną kobietę z dzieckiem dałam jej jedzenie bo akurat pieniążków nie miałam:(

Witaj :) Ze względu na redukcję zatrudnienia w mojej firmie planowane są masowe zwolnienia. Czy uda mi się zachować swoją posadę?

Witaj Igorku :) Nie odpowiedziałeś no cóż i za milczenie dziękuję. Powiedz mi tylko czy nowy pracodawca nie zobi mi przykrej niespodzianki z góry dziękuję. Miłych wakacji

Aniele...Czy dasz rade ukryć pod swymi skrzydłami me łzy?

ZAKLECIA asystent 8 godzin temu To najlepsza sytuacja by w końcu zmienić całe życie. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze czy on jest TYM mezczyzna? czy czekac na niego? odpisz prosze....to pilne

Igorze, odpowiedziałam sobie:) Pozdrowka

Coco

Witam Igorze , przeoczyłeś mnie poprzednim razem ... więc ponawiam pytanie , kótre mi bardzo leży na sercu. napisz proszę, czy mój mąż sprzeda ziemię i kupi mieszkanie bysmy znów zamieszkali razem ? Pozdrawiam serdecznie Jolka

Dziań dobry Igorze!! Jak możesz to odpisz prosze, wystarczy tak lub nie na pytanie. A mam do Ciebie 2: 1. Czy mój chłopak będzie pracował w wymarzonym przez siebie zawodzie? 2. Czy będę zadowolona z pracy do której się wybieram? Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedź.

Witaj Igorze, Dostałam odpowiedz od Ciebie, która nie pokrywa się z tym o czym pisze do mnie człowiek z dalekiego kraju. On ma kobietę wiec nie jest sam. Wiec o co tu chodzi Igorze. bo tak naprawdę to nie wiem dlaczego pisze do mnie i na dodatek opowiada mi dziwne rzeczy, które mnie ranią. Pozdrawiam i proszę o odpowiedz. Dziękuję, a czy pomagam biednym? staram się jak mogę być dobra dla siebie, a także dla innych.

Kiedy zakocham sie ponownie?

Witaj Igorze! Pomogłam biednemu, podziękował i życzył powodzenia w szczęściu osobistym. Wywróżyłeś mi, że zapoznam odpowiedzialnego wspólnika, czy mógłbyś mi powiedzieć czym spółka będzie się zajmować i kiedy to nastąpi? Dziękuję i pozdrawiam, Emi

Witam czy moglbys i mi cos podpowiedzec?:) z gory dziekuje

mam nadzeje ze znajdzesz chwilke dla mnie bende czekac pozdrawiam

Kiedy poprawią się moje finanse na lepsze?

Igorku kiedy będziesz odpowiadał nie ukrywam że bardzo na to czekam

Anka

Igor prosze podpowiec mi cos wiem ze nie odpowiesz na wszystkie moje pytania ale choc delikatnie mi cos podpowiec walcze sama z soba miotam sie i nie umiem znalesc wyjscia to chyba naj trudniejsza decyzja jaka musze podjac:(

Igor ma urlop i nie odpisuje. Sekretarki nie zatrudnil bo byly tylko z dlugimi nogami, a co za tym idzie moze to zle wplywac na odczyt z kart:) Trzeba poczekac az wroci:)

7 lipca, 13:40 cytuj: fragment | całość Pomóż mi Igorku;( co ja mam zrobić już się pogubiłam w tym wszystkim;( Czy Szymon myśli o mnie poważnie?Jak się go spytam wprost to mnie może okłamać;( nie umiem mu ufać;( Czekam na odpowiedzi. Pozdrawiam.. ZAŁAMANA,ZAGUBIONA,PRZYGNĘBIONA;(

Igorze, powiedz mi prosze co mowia karty na temat mojej blizszej i dalszej przyszlosci, tak ogolnie? pozdrawiam

Igorku, pisze z zapytaniem ;) 1- czy powinnam zaangażować się w nowa znajomość z J? 2- czy czekać na obrażalskiego byłego? dzięki bardzo za wszystko;) ps jutro jak zwykle po mszy dam biednemu;) pozdarwiam