| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
IGOREK, SŁONKO COŚ MNIE OMIJASZ OD MAJA :( PLEAS NAPISZ MI CO MNIE CZEKA TAK NA TERAZ...NA LATO, ZA 5 DNI BEDE BEZ INTERNETU PRAWIE MIESIĄC .....I USCHNĘ BEZ PORADY:(
BIEDNI NIE DAJA MI WSKAZÓWEK BO TYLKO DIZĘKUJĄ
POZDRAWIAM CIEPLUTKO :)
|
|
monetka73 |
|
|||
"Żyj tak, aby Twoje życie było wykrzyknikiem (!), a nie znakiem zapytania (?)" |
|
A inni nie dostają odpowiedzi.....
Igor pomoż co mam robić ,
właśnie przeczytalam meila od adwokata te gebelsy chca mi apłacić i ucisyć sprawę,
ale płacą mało, nawet mi się adwokat nie zwróci, pomijajac z auto juz na własny kost dawno naprawiłam...... a koszty sprawy chcą podzielić na pół....
chyba im się dupa pali ..... tak????/
napisałam ze sie zgodze na podwójna sumę i 100% kosztów sprawy mają oni pokryć..
POMOCY nie wiem czy dobre zrobiłam
proszę popatrz w karty.....
pozdrowionka :) i góry dziękuję
|
|
monetka73 |
|
OJ IGOR POMÓŻ BO NIE DOŚĆ E MI SIĘ DUPA PALI ...:) TO I POGODA DAJE PODPALIĆ
A PROPO NIE JESTEM WINNA W TYM ZAPYZIAŁYM SPORZE....
|
|
monetka73 |
|
Igorze pomogłam bezdomnemu poprosił przed barem o zupe to Mu ja kupiłam podziękował i uronił łezkę i wrzuciłam pieniążek do puszki na biedne chore dziecko
|
|
Anka |
|
1.dlaczego Adam sie nie odzywa co sie stalo?
2. czy to ja zepsulam relacje pomiedzy nami? czy moglo byc inaczej?
;( dziekuje
|
|
|
Drogi Igorze,
czy On będzie na tym promie w weekend 24-25 bądź 31-1 ?
pozdrawiam :)
|
|
|
Igorze.Dziekuje Ci bardzo za odpowiedz i te dobre slowa,dodanie sily i wiary.Serdecznie Cie pozdrawiam i zycze wszystkiego dobrego:)
|
|
|
Ponawiam moje pytania gdyż nie uzyskałam jeszcze odpowiedzi
1. Jak się rozwinie moja znajomość z Przemkiem?
2. Czy spotkam w niedalekiej przyszłości jakiegoś fajnego chłopaka?
|
|
|
wiesz, zaczyna być poważnie i moje serce drga, jego tez to wiem bo.. czuje i widzę.. czy da on sobie pomoc?.. czy to co będzie, dopomoże jemu? jest wartościowy, ale jest slaby, to uzależnienie o którym samo wie, do którego sie przyznaje..a ja nie chce uciekać
|
|
Coco |
|
Drogi Igorze,
wiem, ze ten facet jest dla mnie, a ja dla niego, kocham go straszliwie, powiedz mi co ma zrobić byśmy byli razem.
Proszę odpowiedz jest to dla mnie bardzo ważne.
pozdrawiam bardzo, a bardzo ciepło
|
|
|
Drogi Igorze, proszę nie pomiń moich pytań, na prawdę zależy mi na odpowiedzi.
pozdrawiam. : )
|
|
|
Drogi Igorze,
2 tygodnie temu zostawił mnie chłopak byliśmy ze sobą 2,5 roku, mieszkaliśmy nawet razem prawie rok. Powiedział, że mnie kocha ale naradzie chce być sam i żebym nie czekała i nie robiła sobie nadziei. Czy on wróci do mnie?? Bardzo mi na nim zależy
Pozdrawiam,
|
|
|
Igorze czy on pomimo dzisiejszej decyzji bedzie jeszcze o mnie zabiegal? czuje ze to moj przyszly maz, czyzbym az tak sie mylila? powiedz prosze co myslisz
|
|
|
Igorze,
Bardzo cierpię, czy ja będę z moim człowiekiem z dalekiego kraju?
proszę powiedz mi
|
|
|
Witaj Igorku...
Czy Szymon wiąże ze mną plany na przyszłość?
Jak mam rozumieć fragment smsa od Szymona typu"bardzo Cię lubię...a może i... zresztą nie ważne" Czy Szymon mnie kocha i nie chce mi tego wyznać?
|
|
|
Witam drogi Igorze
Kilka dni temu poznałam chłopaka. Zdawało mi się że się polubiliśmy ale on teraz milczy. Stwierdził że jest nieśmiały i nie wiem czy Tak jest faktycznie czy tylko tak mówił.Nie wiem czy pozekać na jeso ruch czy tez samej wyjsc z inicjatywą? a może po prostu sobie odpuscic bo to byla tylko zabawa z jego strony?
Proszę o podpowiedź...
|
|