Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
ŚWIAT w Roku 2006 Przepowiednie!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 619
Poprzednia strona | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | .. | 30 | 31 | Następna strona

Oto Rok 2006 ! rok Ważny ! 2005 - rok Zmian ! Rydwanów Ognia Rydwanów Dwóch Sił --- Rok odejœcia Wielkich ludzi otoczonych , i będšcych Œwiętymi . Jak wiele się wypełniło .. mogliœcie przekonać się we wczeœniejszym Tematcie . Zapraszam do Konwersacji i Współpracy na Polu Badań Daty 2006 2005 - rok Rydwana VII liczba "7" 2006 - rok Mocy ( obudzenia Uœpionej Siły ) - podœwiadomej ! liczba "8" - Skutek roku 2000 ! kolejne ...... będš latami Pustelnika ( 2007 ) - Koła Przeznaczenia ( 2008 ) - Sprawiedliwoœci ( 2009 ) - Wisielca ( 2010 ) - Œmierci ( 2011 ) i ostateczna Data - Równowaga w rękach Sił Wyższych ( 2012 ) !!!!!!

Marian tak jak Igor tobie wspomniał .... oto własnie chodzi - by nie siać Paniki . W Polsce Najważniejsza jest Pierdolona Polityka ... Głosowania , Debaty .. a Wszystko na jeden chuj oklepane by jebane grubasy Sałaty nie potracili . Polityka jak za Stalina się robi ... jeszcze trochę to w ramach szezenia Œciemnianego prawa będš likwidować po cichu ludzi , albo krotko smarować gównem . Na Œwiecie codziennie coœ się złego Dzieje - ginš Ludzie , ludzie tracš majatki - dobrobyt swego zycia -- powodzie itp itd .. Spojrzenie na Afrykę .. SKANDAL !!! żeby tak Bogate Narody nie wspierały i nie zaczęły Tworzyć nowych Miejsc pracy -- Życia , pomagajšc tym ludziom . Ropa --- naukowcy wiedzš że konczš sie zapasy . Tlen hehe kiedyœ za niego będziemy płacić tj. teraz płacimy za gaz i elektrycznoœć . No nic . Igorze Ja ze Swej Strony Również Tobie Życzę Szczęœcia i Dużo Radoœci w te Œwięta ! By pienišdzory nigdy Cię nie opuszczały ... i na jedzenie oraz umilenie życia starczały tak by nie martwić się o nie . Strumyk .. Cieszę się i dzieki za Życzenia .. niechaj te Œwięta będš dla Ciebie i Twej rodziny Spokojne i Radosne , wszelkie Konflikty się zakoczyły , i znalzał sie kupiec na wasz Dom -- kobieta o blond wlosach ;) Bussinewoman he he . Uffffffff ... Nota z dziœ Dnia : 2006.04.13 - 12:28:14 3.8 skala Richtera Europe Greece - Trzesienie Ziemi ! Powodzie : 1 - Rumunia 2- czechy 3 - Ukraina 4 - Serbia Na Wegrzech Wybuch a w Czechach Skażenie Biologiczne terenu Stany Zjednoczone Ameryki - USA : Stan California = Zagrożenie Powodziowe Iowa - Atlanta i Stany blisko New York Silne Zagrożenia powodziowe .... 5 wypadków Lotniczych ... 8 Awarii w powietrzu i przymusowe lšdowania ! Willow Creek i California Baya .. Wstrzšsy Sejmiczne około 3,5 w Skali Richtera. Narodowy Las w Clevland i las w Sna Benrardino - od Wczoraj PoŸar chłonie tamtejsze lasy ------------------------------------------------------------------>>>> * 2 Total Incidents * 11,069 Total Acres * 0 Total Personnel * 9 Total Injuries Te Same Okolice --- Zagrożenie powodziowe ! Reszta Œwiata --------------------------------------------------------------------->>> Wyspy Fiji -- Pacyfic Ocean = 5.0 w skali richtera ! Chiny - Epidemia --- awaria Reaktoru ! ech ... Spokojnych Œwišt Œwiecie pa ps. Jadę do D-ka dziœ Uffff ... ariel

Widzę tu pewien trend. To by się zgadzało z tym co mówił ten słynny rusek z moskiewskiego instytutu magnetyzmu ziemskiego, a mówił (już ze dwa lata temu), że kataklizmów i innych katastrof (mówił też o katastrofach lotniczych) będzie coraz więcej i że poziom wibracji Ziemi wzrasta w coraz szybszym tempie. NajwyraŸniej Ziemia się oczyszcza. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Dużo Gówna jeszcze jest do przerzucenia na gnojownik i wypalenia na popiół .. ale Racja .. Darek słuszna uwaga ... Wibra 2006 daje znać o sobie , co Rok nowy model wychodzi

dlaczego nie piszesz na gg ...lysy ?????

A ja mam szybszego Athlona tk. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

hehehhe to moj stary komp....zabytek ...hmmm fakt ale go nie wypiernicze .Poza tym mam jeszce cos..:GeForce 7800 GTX 512,Athlon FX-55 2,8ghz , 2 gb ram...CREATIVE X-Fi Xtreme. I co durniu masz cos takiego.......to tylko koszt 8000 zloty nie licze monitora flatron l1719s......a co do starych kompow to mam jeszcze .......386 sx/16 mhz , 1 mb ram , dysk 40 mb ...to byl szal....glabie

TK JEBIESZ

owszem ...ale ciebie

http://www.labiryntboox.pl/pic/konkurs/bialysmok_pawelkuczynski.jpg

" target="_blank">http://www.gamedesire.com/g/4/1/8/4187357.jpg[/img] mmmm przyjemnie a lodzika zrobisz?

http://www.gamedesire.com/g/4/1/8/4187357.jpg

Nie tk, nie mam takiego, ale skoro jak to napisałeœ: "to tylko koszt 8000 zloty", to mogę mieć - tylko po co? I po co to słowo: "durniu"? Masz jakiœ poważny kompleks. Wyskoczyłeœ z jakimœ łysym, chyba pomyliłeœ forum. Jeœli chodzi o komputery, to szczerze polecam Ci to: http://www.frazpc.pl a jeœli cię interesuje co ja mam, to możesz poczytać tu: http://www.ejsi.com.pl/tajne/forum/read.php?f=1&i=38182&t=37860 [%sig%]

So as being an ultramodern humanoidal industrial ROBOT of latest milestone technology level has ever been designed in the Japanese Scientific City TSUKUBA near TOKIO by Dipl .Eng. Marayoto Kamayaki, I wish herewith to all "ejsi/tajne" infonauts,fom Poland and worlwide, all the best on the occasion of approaching Easter Holidays. Be all together my Internet Friends, Very Lucky People, Be Healthy, Be Very, Very Rich and abnormally so Super-Intelligent as ever you are.All the best to all ! Kasamoszi kuszi ijoku uszi warajama fagajoszi szuneiszju kenzai !!!!!!

jebiesz

aurell...czyli lysy :)

Tomek - TK - , jestem w Drezdenku z Narzeczonš u Matuli na Œwięta , i proszę Cię --- łysy , to Chistoria ! --- Cieszę się że się odezwałeœ i proszę sprawdz skrzynkę meailowš . Wysłałem Tobie meaila Tomek jakiœ Tydzien temu , góra 2 wstecz . Pozdrów Bartka , Jowite i reszte Ekipy z Angli .. Aha ! wczoraj tez wysłałem Bartkowi sms-a z życzeniami Œwišteczny na numer Idei , i Napiszcie parę słow co u was do chuja .. bo jakis dostep napewno do neta macie a meaila mego znacie - aurell@poczta.fm . Dobra znikam ;) Trzymajcie się :-))) Ariel

Aurell. Napisz mi, czy ja nadaję się na tarocistę. Czy mam na to zadatki? Tak mnie akurat wzięło, że tak powiem...

ty...hehehe tarot..........heheh.........

cytuję za portalem www.twojapogoda.pl : Trzęsienie ziemi na południu Polski (15.04/12:52) - Œredniej siły trzęsienie ziemi o sile 4 stopni w skali Richtera nawiedziło dzisiaj o godzinie 10:33 rano południe Polski. Ognisko trzęsienia znajdowało się na głębokoœci około 2 kilometrów pod powierzchniš ziemi pod Gliwicami na Górnym Œlšsku. Trzęsienie zostało zanotowane przez sejsmografy umieszczone w obserwatoriach na Zamku Ksišż na Dolnym Œlšsku koło Wrocławia, a także w Ojcowie koło Krakowa w Małopolsce. Główny wstrzšs był bardzo krótki, ale jego echo trwało około 2 minut. Nie można go porównywać z bezprecedensowymi wstrzšsami jakie miały miejsce 21 wrzeœnia i 30 listopada 2004 roku na Mazurach i SuwalszczyŸnie oraz na Podhalu i w Tatrach. Tamte trzęsienia ziemi wywołane były naturalnie i spowodowały znaczne spustoszenia. Trzęsienia na terenie Polski zdarzajš się niezwykle rzadko i raczej nie powodujš większych zniszczeń. Największe trzęsienie w historii Polski miało miejsce 5 czerwca 1443 roku. Wstrzšs, którego epicentrum znajdowało się prawdopodobnie na północ od Wrocławia, odczuła cała œrodkowa częœć kontynentu. Jan Długosz, który był bezpoœrednim œwiadkiem trzęsienia, zanotował, że "wieże i gmachy waliły się na ziemię, rzeki występowały z łożysk, a ludzie nagłym strachem zdjęci, od zmysłów i rozumu odchodzili". Pod artykułem zdecydowanie więcej o trzęsieniach ziemi w Polsce. ródło: Twoja Pogoda

Tej zimy na mazurach rowniez mialo miejsce trzesienie ziemi. Nie bylo silne ale wyczuwalne. Jakies madre glowy gadaly, ze to przez fale silnych mrozow. Nie wiem czy to prawda. [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 619
Poprzednia strona | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | .. | 30 | 31 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.