Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
ŚWIAT 2005 Przepowiednie!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355
Poprzednia strona | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | .. | 67 | 68 | Następna strona

Witam serdecznie i Zapraszam !!! Mam Nadzieję że pojawią się osoby które Jasnowidzą , podróżują poza ciałem , korzystają z Tarota ...itp. Jak wielu wie zaczęły się Zmiany już wiele lat wcześniej , jednakże Teraz ukazały że Naprawdę to co było mówione Przed , Teraz się wypełnia . Wspomnę iż wcześniej odkrywałem swe wizje , sny , i przeczucia które się ziściły w rzeczywistości fizycznej . Najwiękse sukcesy jakimi mogę się pochwalić to Wyliczenie dokładnej daty ataku usa na irag w 2003 roku oraz grożby Korei północnej wymierzonej w kierunku usa , i możliwych konsekwencjach dalszego scenariuszu na wypadek takiego zdarzenia . Na Szczęście zakończyło się wówczas na Grożbach Korei , i na tym zatrzymało . Ale nie to chciałem tu Zaznaczyć . Parę dni temu rozłożyłem karty na Świat w tym roku - 2005 . Wielu mnie prosiło bym tak uczynił , zaglądając w Arkana Tarota . Poniżej przedstawiam co mianowicie Ujrzałem .... .

tacy dobrzy, no to spróbujcie ze mną. 19.06.1984r. ciekawe co odczytacie.

hahahahaha a skąd ty możesz wiedzieć że jestem fajną dziewczyną? =/

No proszę bardzo! Skoro jesteś taki mądry to udowoodnij mi to.... Powiedz coś o mnie!!! 17,08,1990!!!!!!!!! No DAWAAAAAAAAAAAJ!!!!!!!!!!!!!!!! he zatkało? NIC O MNIE NIE WIESZ!!!!! To CO piszesz to wymyślasz sobie =/=/=/=/=/

niczego sie nie dowiesz odemnie , jesteś dzieckiem jeszcze , jedyne co moge tobie przepowiedziec , to to że dużo nauki cię czeka . Mądroscią jest sam fakt tego że żyje i doświadczam . Marnujesz tylko swą energię wyrzucając swą złość dziewczynko . Byłym twym ojcem to kalkulator byś i ksiązki teraz miała a nie komputer hehe pozdrawiam twą lekkość bytu

www.plac.zabaw.pl - tylko dla dzieci dostęp nieograniczony - oferujemy powiększanie głupoty i puistostanu dzisiejszej młodzieży

weź kurwa spierdalaj :/ Lamusie jebany :/

Na początek Aśka mówi sie dziendobry i jesli nie masz nic ciekawego do powiedzenia to zamknij pyszczek bo jak widze te czarne świszczące zęby to przypomina mi sie atak "smiertelnych pomidorów" jeszcze nie widzialem żeby komus tak z pyska siano sie sypało. I tylko daje worninga żebys sobie poszła bo jak nie to wiesz co robi Linda :D " wyrwać chwasta" http://bartekdko.w.interia.pl/d.gif

AdamS nie sprawdziła się Twoja przepowiednia, hahaha :o))

http://bartekdko.w.interia.pl/ariell2.jpg

http://horror.com.pl/zapowiedzi/zapowiedzi_screeny/dayofthedead8.jpg http://horror.com.pl/zapowiedzi/zapowiedzi_screeny/dayofthedead5.jpg hahahhahahahahhahahahhahahahahahaha wszystko smakuje , a najelpiej ludzka dusza , do tego młoda hahahahhahahahhaha

Ou Men....zaslepil mnie jej dziecinny i lekko prowadzacy sie styl bycia i wyrazania sie...gorgoo, i cale szczescie ze sie nie sprawdzila!! Widzicie, na wszystko trzeba dobrocia, a zlo samo wylezie na zewnatrz:o))) Pozdrawiam wszystkich farmerow-odchwaszczaczy ;o))

Dodam jeszcze tylko ze chciala sie w postaci trojana tu wepchac ;o)) Ale nasza ochrona antywirusowa dziala spoko:o))

Ja chciałam trojana wepchać? hhahahahahahahha o boshe co to za obrzydliwe obrazki :/ fuuuj :/

Powiem takie cos...(i to na 100% serio) zostawmy Aske w spokoju..tak fajnie mnie ona rozsmiesza, szczegolnie tym swoim BOSHE :o)))) Takich osob tez trzeba ;o)) Papatki Aska ;o))

Co możecie powiedzieć o mojej dacie urodzenia: 2.04.1966 oczywiście oprócz tego, ze to własnie tego dnia zmarł Papież?

Ale nie napisałeś żadnej sensownej przepowiedni!!!

Nawet nie umiesz pisać mojego imienia :/ pisze sie Aśka a nie Aska :/ JA WAM NIECHCIAŁAAM WEPCHAĆ TROJANA! JAK TAKI MĄDRY JESTEŚ TO NAPISZ DO MNIE NA GG 4858777 :/

witajcie ziemianie dzis rozmawaiłęm z moim nauczycielem od reiki który w sumie nie powiedział mi nic nowego a was niektórych może to zaszokować cytuje wiec odnosnie odejścia papieża "Tak naprawde Papiez odcielesnil sie w piatek, ino towarzystwo kardynalow sie pozarlo miedzy soba i oglosili dopiero w sobote" i co wy na to:> a z kąd on to wie juz cytuje znów jego wypowiedz "A "z gory", i na dodatek ktos mi potwierdzil ze to prawda z niezaleznego zrodla" Juz nic chyba nie musze tłumaczyc macie rozumy wiec sami sobie to wyjnijcie Pozdrawiam serdecznie

Nie chce byc nie grzeczny droga asiu ale zaśmiecasz to forum wiec pisz do rzeczy

Wiesz Horus...kto sie czubi ten sie lubi :o))) A co twojego tekstu...ja to wiem (i wielu innych tez) ze juz od bardzo dawna (jak nie od 2000 lat) oni tam sciemniaja. Pozdrawiam
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355
Poprzednia strona | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | .. | 67 | 68 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.