| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| ŚWIAT 2005 Przepowiednie!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
|
Witam serdecznie i Zapraszam !!! Mam Nadzieję że pojawią się osoby które Jasnowidzą , podróżują poza ciałem , korzystają z Tarota ...itp.
Jak wielu wie zaczęły się Zmiany już wiele lat wcześniej , jednakże Teraz ukazały że Naprawdę to co było mówione Przed , Teraz się wypełnia . Wspomnę iż wcześniej odkrywałem swe wizje , sny , i przeczucia które się ziściły w rzeczywistości fizycznej . Najwiękse sukcesy jakimi mogę się pochwalić to Wyliczenie dokładnej daty ataku usa na irag w 2003 roku oraz grożby Korei północnej wymierzonej w kierunku usa , i możliwych konsekwencjach dalszego scenariuszu na wypadek takiego zdarzenia . Na Szczęście zakończyło się wówczas na Grożbach Korei , i na tym zatrzymało . Ale nie to chciałem tu Zaznaczyć . Parę dni temu rozłożyłem karty na Świat w tym roku - 2005 . Wielu mnie prosiło bym tak uczynił , zaglądając w Arkana Tarota . Poniżej przedstawiam co mianowicie Ujrzałem .... .
|
|
|
tacy dobrzy, no to spróbujcie ze mną.
19.06.1984r.
ciekawe co odczytacie.
|
|
|
hahahahaha a skąd ty możesz wiedzieć że jestem fajną dziewczyną? =/
|
|
|
No proszę bardzo! Skoro jesteś taki mądry to udowoodnij mi to....
Powiedz coś o mnie!!!
17,08,1990!!!!!!!!! No DAWAAAAAAAAAAAJ!!!!!!!!!!!!!!!!
he zatkało? NIC O MNIE NIE WIESZ!!!!! To CO piszesz to wymyślasz sobie =/=/=/=/=/
|
|
|
niczego sie nie dowiesz odemnie , jesteś dzieckiem jeszcze , jedyne co moge tobie przepowiedziec , to to że dużo nauki cię czeka . Mądroscią jest sam fakt tego że żyje i doświadczam . Marnujesz tylko swą energię wyrzucając swą złość dziewczynko . Byłym twym ojcem to kalkulator byś i ksiązki teraz miała a nie komputer hehe pozdrawiam twą lekkość bytu
|
|
|
www.plac.zabaw.pl - tylko dla dzieci dostęp nieograniczony - oferujemy powiększanie głupoty i puistostanu dzisiejszej młodzieży
|
|
|
|
|
|
Ou Men....zaslepil mnie jej dziecinny i lekko prowadzacy sie styl bycia i wyrazania sie...gorgoo, i cale szczescie ze sie nie sprawdzila!! Widzicie, na wszystko trzeba dobrocia, a zlo samo wylezie na zewnatrz:o)))
Pozdrawiam wszystkich farmerow-odchwaszczaczy ;o))
|
|
|
Dodam jeszcze tylko ze chciala sie w postaci trojana tu wepchac ;o)) Ale nasza ochrona antywirusowa dziala spoko:o))
|
|
|
Ja chciałam trojana wepchać? hhahahahahahahha
o boshe co to za obrzydliwe obrazki :/ fuuuj :/
|
|
|
Powiem takie cos...(i to na 100% serio) zostawmy Aske w spokoju..tak fajnie mnie ona rozsmiesza, szczegolnie tym swoim BOSHE :o)))) Takich osob tez trzeba ;o))
Papatki Aska ;o))
|
|
|
Co możecie powiedzieć o mojej dacie urodzenia: 2.04.1966 oczywiście oprócz tego, ze to własnie tego dnia zmarł Papież?
|
|
|
Nawet nie umiesz pisać mojego imienia :/ pisze sie Aśka a nie Aska :/
JA WAM NIECHCIAŁAAM WEPCHAĆ TROJANA!
JAK TAKI MĄDRY JESTEŚ TO NAPISZ DO MNIE NA GG 4858777 :/
|
|
|
witajcie ziemianie dzis rozmawaiłęm z moim nauczycielem od reiki który w sumie nie powiedział mi nic nowego a was niektórych może to zaszokować cytuje wiec odnosnie odejścia papieża "Tak naprawde Papiez odcielesnil sie w piatek, ino towarzystwo kardynalow sie pozarlo miedzy soba i oglosili dopiero w sobote" i co wy na to:> a z kąd on to wie juz cytuje znów jego wypowiedz "A "z gory", i na dodatek ktos mi potwierdzil ze
to prawda z niezaleznego zrodla"
Juz nic chyba nie musze tłumaczyc macie rozumy wiec sami sobie to wyjnijcie
Pozdrawiam serdecznie
|
|
|
Nie chce byc nie grzeczny droga asiu ale zaśmiecasz to forum wiec pisz do rzeczy
|
|
|
Wiesz Horus...kto sie czubi ten sie lubi :o))) A co twojego tekstu...ja to wiem (i wielu innych tez) ze juz od bardzo dawna (jak nie od 2000 lat) oni tam sciemniaja.
Pozdrawiam
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |