| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| czy na forum jest medium spirytystyczne ? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 428 |
|
interesuje mnie czy na forum jest jakaś doświadczona osoba zajmująca się seansami spirytystycznymi ? chyba Igor coś powinien się orientować w temacie ale nie jestem pewien, po różnych forach szukałem osoby zajmującej się tym ale niestety już większość nie praktykuje, albo jeśli ktoś praktykuje to straszny dziwak
|
|
|
|||
Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi... |
|
alekxa zgadzam sie z Toba !
Normalny czlowiek powinien zajmowac sie wszystkim, co wplywa na jego rozwoj, bezpieczenstwo, dostatek i kontakty.
|
|
|
|||
|
przeglądnij Zbychu ile ma lat i dopiero wyskakuj z 14-latkami, kiedyś kilak dizesięcioleci temu faktycznie była edukacja obowiazkowa do 14-roku tzw 7 klas podstawówki, większość dziadków i babć tak ma, ja w wieku 22 lat pracowałam i studiowałam jeden kierunek zaocznie a drugi eksternistycznie,a z gier to na komunie dostałam komputer commodore i kilka gier, ale mnie bawiło mnie to
|
|
|
ty zbyszku to masz jakiekolwiek wykształcenie albo prace ? można mieszkać z rodzicami i pracować, od razu 5 tys nie będziesz zarabiał, tam gdzie ja pracuje nie ma okresów próbnych, staż w biurze 6 miesięcy, sprawdzi się to dostaje ok 1200 na reke, po roku normalnej pracy jet to kwota około 2,5 tys, po 3 latach blisko 5 tys, ale to już dochodzą min 2 kursy doświadczenie i większa odpowiedzialność
|
|
|
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
|||||||||
|
ja pierwszego kompa od dziadków dostałam, a na następnego sama już pomału zarabiałem przez wakacje i oszczędzałam, też w domu mi sie nie przelewało, ale jakoś wyszłam teraz na prostą, jedni dochodzą własna pracą do czegoś a inni od rodziców dostają bajeranckie fury za kilkadziesiąt tys. jako prezent na 18-stke i tylko później nie ch rodzice dadzą na paliwo i opłaty i dalej się ma 30 lat i żyje na koszt rodziców bo nie odmówią swojej ukochanej pociesze, znam bardzo wiele takich rodzin
|
|
|
|
|
|
http://demotywatory.pl/1213558/Wartosc-pieniedzy
http://demotywatory.pl/1264819/UFO
Liszaj tu już chyba nie zagląda i z mailami też ma chyba problemy
|
|
|
ludzie tu przychodzą, i odchodzą
są tacy co zaglądają kilka razy dziennie i tacy co zapominają bądź nie mają możliwości
mi umożliwia rodzaj wykonywanej pracy obecnie tu męczyć was moją osobą :-)
przeszło rok temu gdy moja praca była bezpośrednio związana z placem budowy i rusztowaniem- nie było takiej możliwości- a po pracy :-) łatwo się domyśleć, człowiek słup z piwem w ręku nie wiele reagujący nawet na obrazy w telewizji
|
|
|
temat coś upadła, z maga i seansów zszedł na prace i zaniemógł jak gospodarka
|
|
|
wiosna przyszła. :-)
raczej jakiś czas tak pozostanie
byłem właśnie w parku- coś pięknego, za tydzień jadę na cały weekend na wieś, rybki te sprawy :-)))))
|
|
|
odbieganie od tematu
zdaje się że przez zazdrość i chytrość nie dostane info o tym magu
|
|
|
każdy z nas jest magiem :-)
olbo ofiarą :-)))
co kto sobie żczy
|
|
|
pewnie na konkretną odp od Liszaja ani Wendola sie już nie doczekam z powodu tej wiosny
|
|
|
Darka coś ostatnio tu nie widzę.
A Liszaja to nawet dłużej- niż ostatnio
|
|
|
za dużo chamstwa, kłamstwa, zawiści, zazdrości i wzajemnego obrzucania się błotem na tym forum , tu nikt Ci namiarów nie poda, jak napiszesz maila że Ci zależy na szybkiej odpowiedzi to gość na forum napisze że na takie maile to on nigdy nie odpisuje, ani jeden ani drugi namiarów nie poda, czy to na forum czy na gg, jak widać jeden tylko czerpie z kasy rodziców o szkole i własnym zarabianiu na siebie nie myśli a drugi niby jego znajomy nic nie wie i odsyła do tamtego, trzeci ciągle pisze o ładnej pogodzie...
|
|
|
Bo chcesz rzeczy których nie możesz dostać..
Chłopaki uważają, a przynajmniej ja mam takie odczucie że do złego ręki nie przyłożą..
bo popatrz jak by przyszedł do ciebie szaleniec który by chciał sie zabić to dałabyś mu pistolet? i jeszcze by ci twardo przedstawiał dowody, że on wie co robi..jeżeli naprawde chcesz to znajdziesz inny sposób na to aby znaleśc kontakt z magiem..
pozdrawaim..
ps.ładna pogoda słonko świeci
|
|
|
wiem co robie stąpam twardo po ziemi, mam odpowiedzialne stanowisko w pracy i nie jestem szaleńcem, coś mi siw ydaje że jest tak jak lopez napisał................zazdrość i chytrość
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 428 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |