| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| HAARP straszna bron | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 555 |
|
Pragne Panstwa zapoznac i uczulic na tajna, amerykanska bron HAARP. Jest to bron, ktora dziala w oparciu o wynalazki Mikolaja Tesli. Badania nad ta bronia zostaly zapoczatkowane juz w 1900 roku. Bron ta jest o bardzo wielorakim zastosowaniu. Najbardziej znane wykorzystanie tej broni jest przy zmianach pogodowych, trzesieniach ziemi i tworzeniu tajfunow. Prawie zupelnie nieznane jest uzywanie tej broni do wszelkich wybuchow, do mozliwosci sterowania samolotem czy samochodem a takze kazdym komputerem. Wiadomo jest, ze ta bron korzystajac z biopradow istot zywych na Ziemi, moze dotknac kazdego czlowieka i zwierze w kazdej chwili. Tajne publikacje na temat tej broni mowia o dzialaniu na ludzi tylko w aspekcie badan mozgu ludzkiego i mozliwosci sterowania mozgiem ludzkim. W roznych jezykach mozna na ten temat znalezc wiadomosci. Nie mowi sie nic o dzialaniu broni HAARP na cale cialo ludzkie. Bron ta moze dotykac czlowieka i zwierze na calym ciele powodujac rozne bole i powodujac lub symulujac przerozne choroby. Intensywne dzialanie broni HAARP na ludzkie organizmy zaczeto intensywnie stosowac na calym siwecie juz 1960 roku. Ta dzialalnosc broni HAARP jest zupelnie nieznana szerszemu ogolowi. Najbardziej znaja ja lekarze na calym swiecie, ktorzy wspolpracujac z bronia HAARP zarabiaja pieniadze dzieki duzej ilosci pacjentow. Moje haslo brzmi: "Pamietaj, lekarz o broni HAARP wie. Tylko wtedy bedzie z Toba inaczej rozmawial, jak bedzie wiedzial, ze Ty tez wiesz".
Wazna jest w dzisiejszych czasach znajomosc tej broni. Znajomosc jej wielorakiego dzialania [szczegolnie z dzialu HAARP i MEDYCYNA] moze zmienic tok wielu spraw w sadzie.
Tyle ogolnych wiadomosci o tej strasznej broni.
Jak ona dziala i na czym polega mozna znalezc w linkach: http://outbox.magres.net/hosting/board.php?boardset=9986_FORUM&grupa=9986_FORUM_LBC&msgid=65025 , ale zaznaczam, ze ten link bardzo rzadko sie otwiera, wiec go skopiowalam i moge wyslac na zadanie, i http://niniwa2.cad.pl/raportn.htm Mam trzeci link po angielsku www.haarp.net/#lenews Dobry jest tez ten link www.swistak.pl/aukcja.htm/?id=113741. Na tej wlasnie stonie jest ogolnie opisane dzialanie broni HAARP-a. Mozna tez zamowic sobie ksiazke pod tym tytulem, ktorej nie ma w ksiegarniach. Jezeli ktos zna jezyk angielski, to wiecej na temat tej broni moze dowiedziec sie wystukujac na wyszukiwarce "HAARP weapon". Jezeli ktos zna niemiecki, to prosze wystukac "HAARP Waffe". Jezeli ktos zna rosyjski, to "HAARP oruzje" i w innych jezykach tak samo. Prosze nie bagatelizowac rowniez moich spostrzezen o tej broni, ktore opisuje w dziale HAARP i MEDYCYNA.
Goska adres: maryla@iinet.net.au
Rozdzial HAARP i MEDYCYNA wysylam na zamowienie. Prosze pisac na powyzszy adres.
|
|
|
JAK MIELI WYKORZYSTAĆ WYNALAZEK KTÓRY MIAŁ SŁUŻYĆ DOBRU LUDZKOCI JAKOI BROŃ! CHCĽ WOJNY< TO JĽ DOSTANĽ... KIEDY...
|
|
|
Tom@asz
Koncepja wysyłania pršdu nie jest nowa poszukaj na stronach Techniki Wojskowej.
Jednak samoloty napędzane w ten sposób nie latały dalej jak za linię choryzontu, dlatego pracuje się teraz nad silnikiem zasilnamy polem ziemskim - podobnie jak podsłuchy zasilane temperaturš ciałš ludzkiego.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Jestecie pojebani, ja zgodziłem sie tej broni na wszstkie badania zwišzane z człowiekiem co do umysłu. Ona czyta w głowie. To jest moje zdanie.
Jestem jednym z nielicznych, kturzy przznajš się do tego miłej zabawy, przerabialem ostatnio co to jest sex (nic zboczonego) to tak jak z ojcem frajerzy!
Dostane sie do tej broni to zniszcze !
|
|
|
a jak wytłumaczyć to, co zdarzyło się we Włoszech(nie pamiętam kiedy,ale tak było)mówię o awarii "pilotów" od drzwi garażu, czy to nie było dziwne.drzwi same się otwierały i zamykały.
a wielka awaria w USA,gdy nagle "zabrakło" pršdu.
moim zdaniem do były testy włanie tej broni
takich przykładów można znalezć wiele,ale nikt o tym nie mówi.
|
|
|
Moje drzwi od garazu, napedzane elektrycznie, tez sie same otworzyly kilka razy w zeszlym tygodniu. Ja jestem pewna, ze to jest dzialalnosc broni HAARP.
Takie drzwi mam juz kilka ladnych lat, a teraz zaczely sie same otwierac !!!!
|
|
|
Goska moze po prostu dzwi sa zepsute... piszesz ze masz je juz ok kilki lat... z czasem wszystko sie psuje...
Dlaczego ktos mial by uzywac TAKIEJ broni do otwierania Twoich dzwi?
|
|
|
siema justi , albo wpadnij do mnie na mietankowe struskafkamy i kremem:ppppp
|
|
|
Na razie drzwi przestaly sie same otwierac. To sie zdarzalo raz w ciagu dnia i to nie codziennie.
|
|
|
Tak, mi się drzwi od domu otwierały w zeszłym mięsišcu, same tak. Nie sš na pršd. HAARP chciał mnie wkurzyć albo przestraszyć. Sznurek pomógł. Teraz wiem, że ta broń nie jest tak potężna, bo sznurek jš blokuje. Aha, winzgroza też mi się wyłšczała w tym samym czasie co drzwi się otwierały.
Żarty na bok. Goka z drzwiami od garażu przegieła. Teraz już nikt Ci w nic nie uwierzy.
Nie chce mi się czytać całego wštku, z tego przez co przebrnšłem, nie wynika nic. Wszyscy wiedzš, że USA co robi i ma co. My udajemy, że wiemy, chociaż nic naprawdę nie wiemy. Oni wiedzš, że my co wiemy, ale udajš, że nie wiedzš. To zamknięte koło. Wyskocz z czym genialnym, to pojawi się kto, kto cię omieszy lub cię pogršży. Tesla jest przykładem człowieka, z którego zrobiono kozła ofiarnego. Teoria spiskowa jest faktem. Jestemy obserwowani, podsłuchiwani, ledzeni. Telefony komórkowe i karty kredytowe umożliwiajš "permanentnš inwigilację" Operatorzy telefoniczni sš zmuszeni do rejestracji wszystkich rozmów zawierajšcych okrelone frazy lub słowa. Mało tego, rzšd lub jaki inny organ, może bez nakazu zażšdać nagrywania wszystkich rozmów, wraz z lokalizacjš od operatora. Jeli tego nie zrobi zostanie zabrana mu koncesja.
Wracajšc do tego czego "HAARP" jeli jest w tym ziarenko prawdy i pojawi się na forum, to bardzo szybko zostanie (sorry za zwrot) sfejkowane, omieszone albo przekręcone. Tak aby nasze małe rozumki się w tym nie połapały.
Wynalazki Tesli zostały skonfiskowane i ocenzurowane przez rzšd USA. Stało się tak, gdyż Tesla zbankrutował. Do bankructwa przyczynił się magnat finansowy posiadajšcy kontrolę nad przemysłem energetycznym. W poczštkowej fazie projektu wspierał Teslę, póniej się wycofał. Co było dalej wiadomo.
Uważajcie więc co piszecie, bo kto może wam podłożyć nogę.
Pozdrawiam
Andrzej
|
|
|
Andrzej kiedy pierwszy raz otworzyly sie moje drzwi garazowe, to byly jeszcze zabezpieczone klodka, ktora zostala zerwana. Na noc zamykamy jeszcze na klodke zeby nikt ich nie otworzyl jak wskoczy przez plot do ogrodu. Ja zdaje sobie wlasnie z tego sprawe, ze normalnie, to sila uciagu strasznie maleja jak ja nawet zapetasz tylko sznurkiem. Ta klodke zerwalo na naszych oczach, bo bylismy akurat z mezem na papierosie rano w niedziele.
Jezeli chcesz wiecej roznych przykladow, to napisz do mnie. Mam to spisane, wiec Ci wysle.
HAARP dziala na bardzo dobrej zasadzie - "Ludzie sobie nie wierza"
|
|
|
Goka a starała się wytłumaczyć jakim innym sposobem to zdarzenie. Nie chce mi się wierzyć, że komukolwiek mogło by chcieć się otwierać twoje drzwi. A siłownik, który je podnosi ma takš siłę aby zerwać kłódkę ?
|
|
|
Czy ten przypadek z termometrami we Włoszech był opisany w polskiej prasie?
Jeli tak to proszę mi podać linka do tego artykułu. Będę wdzięczny.
Jak to wytłumaczono oficjalnie.
|
|
|
Przekopiowałem to
Podaje skrót z Datš .. Życzę Wesołych wišt w Klimacie Wielkanocnych wišt:):)
Wybuchły termometry
15.01.2005 07:30 (aktualizacja 08:30)
O zdumiewajšcym zjawisku, które miało miejsce w Rzymie wczoraj wieczorem poinformowała rozgłonia RAI. W jednej z aptek w dzielnicy Trionfale wybuchło jednoczenie dwa tysišce termometrów lekarskich.
W tej samej chwili w pobliskich sklepach i aptekach termometry pokazały 38-39 stopni Celsjusza.
Zrzut zdjęcia z Dzi!!! Sumatra .. nad ranem Zatrzęsło 5,9 w skali Richtera - każdy Dzień przybliża nas ku ostatecznej prawdzie przeznaczenia ludzkoci !
|
|
|
Ciekawe.
cyt. za www.wprost.pl
Po tajemniczym wybuchu termometrów w jednej z aptek w Rzymie, we Włoszech zanotowano kolejne dziwne zjawisko. W Aocie na północy kraju od rana nie działały piloty do garaży, bram i samochodów.
Przed tygodniem w aptece w jednej z dzielnic Rzymu jednoczenie wybuchło 2000 schowanych w szufladach i w magazynie termometrów a inne w całej okolicy pokazały 39 stopni Celsjusza. Teraz za mieszkańcy Aosty zmagajš się ze skutkami dziwnej awarii elektronicznych pilotów.
O awarii poinformowano regionalnš agencję do spraw ochrony rodowiska.
Na razie nikt nie jest w stanie wytłumaczyć przyczyn tajemniczej awarii. Wykonane pomiary pola elektromagnetycznego wykazały, że jego poziom utrzymuje się w normie. Specjalici twierdzš, że nie ma żadnego zagrożenia dla zdrowia obywateli, a eksperci w dziedzinie techniki usiłujš wyjanić przyczyny anomalii. Cały czas trwajš też pomiary pola elektromagnetycznego.
em, pap
:| zatkało mnie
Co działo się z pogodš, może u nas tak zimno, bo oni tak chcš ???
|
|
|
Co przyszło mi do głowy.
Wemy aktywnoć słońca i dziurę ozonowš. Nie mam pojęcia gdzie jest ta dziura, i jak duża jest. Lecz zakładajšc, że mogła się przemiecić:
a) Użyjmy wirtualnego obserwatorium. Jest taki program, niestety nie mam go nie pamiętam jak się zwie. W każdym razie umożliwia obserwację nieba z dowolnego punktu na ziemii jak i w naszym układzie słonecznym. Jeli kto ma niech ustawi sobie datę i lokalizację. Na tej podstawie będziemy mogli okrelić pozycję słońca. Skorelujmy to z wiedzš na temat dziury ozonowej.
b) Jeli te wyniki się pokryjš to "The Day After Tommorow" Jeli nie, to wtedy dopiero będzie z tego zagadka.
P.S. Jak komu się przypomni jak ten program się nazywał niech poda tutaj nazwę.
|
|
|
Ciekawa ksiazka !!!
Kontrola umyslu - Ksiazka : http://ogrodymilosci.pl/ksiegarnia/Kontrola-umyslu,b18347.html
, Kontrola umysłu: Przerażajšce, niepokojšce relacje ofiar i wiadków kontroli umysłu, pełne odrazy do elektronicznej indoktrynacji, to nie tylko dowody na istnienie tajemnej i niezwykłej broni, która może jej posiadaczom zapewnić panowanie nad ludzkociš i wiatem, ale również obraz postepujšcej dehumanizacji cywilizacji zachodniej, w której wyobcowany umysł stał się przeciwnikiem duszy, a kultura została zorientowana technologicznie.
_
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 555 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |