| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| wywoływanie duchów ( sposoby) | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
|
Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź...
|
|
|
moje kolerzanki wywolaly ducha a.hitlera nie skonczyło sie to milie po seansie jedna z ich babc umarła na zaal bylo to mniej nirz 5 minut po seansie wienc jest w tym prawdopodobienstwo iż zrobila to iztota pozaziemska
|
|
|
igrac z silami o ktorych pochodzeniu i zamiarach nie ma sie zielonego pojecia ..... no to trzeba byc zdrowo ........pojebanym, tak dalej szatan was przyjmie...to macie jak w banku.
|
|
|
eh mario...nie rozumiesz....ich po prostu cišgnie.Czasem nie zdajemy sobie sprawy z powagi lub nawet z głupoty sprawy.Wywołujcie! mnie to nie rusza...chociaż nigdy nie będę ich wywoływać.Mama mojej przyjacióły wywoływała wraz ze swojš siostrš duchy i znalazł się strasznie upierdliwy duch...nocami tłukł szklanki,talerze.No i nie wytrzymały i ta siostra jako go tam odprowadziła....dokładnie to nie wiem bo angelika sama nie wie:)życze miłego przewracania się z boku na bok...no i nie zapomnijcie posprawdzać po wywoływaniu łóżek....nigdy nie wiadomo co się tam zapodzieje....:>
dusza nicoli cię znajdzie....wszędzie....Wszędzie.....WSZĘDZIE!!!
|
|
|
Ludzie ale Wy macie potrzepane w glowach(mówie tu np o manekinie.. ja miałam doswiadczenie z człowiekiem opentanym przez demony.. i to wcale przyjemne nie było ... chłopak zmienił sie nie do poznania .. w jego mieskzaniu działy sie rzeczy o których nawet Wam sei nie sniło ;/...... była potrzebna pomoc.. no i prawei udało sie Go uwolnic od mocy szatana!! wiec Manekin jesli chcesz przezyc koszmar tyo prosze bardzo...
ps. czasam sie film urywa
|
|
|
ciekawe co bedzie pisał MAnekin jak bedzie opetany... ale ostatkiem sił PROSZE .. zastanow sie jeszcze... przeciez to przeklenstwo na samego siebie,cierpienie...
|
|
|
manekin pisze naprawde dziwnie....chcesz się zabić to nie zachęcaj innych....:)
[%sig%]
|
|
|
to ma taka siłe.. ze chłopak chciał popełnic samobojstwo .. ale w ostatniej chwili Bóg przezwyciezył ciemne moce i ta osoba dostała przeblyku własnej swiadomosci .. i naszczescie zyje do dzis .. i cieszy sie zyciem:)))
takze zasnanówcie sie czy chcecie byc zniewoleni przez szatana czy zyc w milosci do Boga i być wolnym :)
|
|
|
misiaczek...co mi mówi ten nick:) a nie sorry...tak mówie na mojego chłopaka....hehe a co do tematu to wywoływanie jest dobre dopóki osoba wywołujšca jest dowiadczona wieloma seansami spirytystycznymi.Duch to wyczuwa.No bo przecież nie będzie potulny osobie która ma piętnacie lat! misiaczek:jeli chcš to nie muszš się zastanawiać;) i tak ich nie zmusisz!:)
[%sig%]
|
|
|
wiem ...ale to jest niebezpieczne... bo to nie przychodzi duch zmarłej osoby tylko demon podajšcy się za tš osobe, bowiem one sš bardzo sprytne ale i tak sš nikim w stosunku do Boga :)
|
|
|
bóg rzšdzi i nikt inny! osoby które wywołujš duchy uważajš to za niezłš frajde.Nie przyjmujš do wiadomoci że jest to bardzo niebezpieczne!!!
[%sig%]
|
|
|
MACIE NIEZŁE JAZDY ......A DUCH NICOLI MNIE NIE ZNAJDZIE BO MAM ZAMEK GERDY bUahAhaAha....
|
|
|
Chyba pierwszy raz się z tobš zgadzam moniko :)
Ale plissssssss, nie odpisuj !!!
|
|
|
wiecie ja tylko raz wywoływałam duchy. Miałam wrażenie że on był koło mnie co nawet stało się .. z resztš jeli chcecie wiedzieć wiecej napiszcie do mnie. ja mam wam poweidzieć jak to zrobić. Po pierwsze jeli chcecie wywołać ducha musicie w to uwieżyć. Pora najlepszea do wywoływania to nie wbrew pozorom północ tylko godzina 2 w nocy. Albo godzina zgonu osoby którš chcecie wywołać. Musi być was nie parzysta iloć najlepiej 7 osób albo 3 albo liczba astralna osoby którš chcecie wywołać. Sišdcie w kółku i trzymajcie się za ręce. Niech w rodku będzie wieca. Koniecznie biała a najlepiej woskowa z prawdziwego pszczelego wosku. Niech bedzie też co co się kojarzy wam z duchem którego chcecie wywołać. jeli chcecie wywołać przypadkowego ducha ( czego nie polecam bo możecie trafić nawet na demona ! ) wystarczy że zapalicie co w rodzaju kadzidła. Najlepsze jest opum lub samodzielnie przygotowane. Powinna znaleć się w ród was osoba która ma zdonioci spirytystyczne. Istnieje wtedy możliwoć że duch wstšpi w niš.
Seans. Wszyscy musicie myleć o duchu o tym że się materializuje przd wami. Co do zadawania pytań znam tylko odpowieć tak i nie. Jeli wieczka po zadaniu pytania przez medium poruszy się 2 razy oznacza to nie a jak raz to " tak "
po skończonym seansie podziękujcie duchowi (nawet jeli nie dał znaków ) i poprocie Bogów o jego powrót do raju .
życze powodzenia
|
|
|
Ja raz wywoływałam duchy... to było niesamowite uczucie... Wierzę, że kontaktowałam się ze zmarłymi tak samo jak wierzę, że nie jestemy sami we Wszechwiecie...
|
|
|
Powiem Wam jedno...
Mój ojciec mi powiedział że kiedy raz w życiu-pierwszy i ostatni- wywoływał duchy...czemu ostatni??ponieważ pod koniec wywoływania wszyscy koledzy zaczeli się zgrywać-a wywoływali Stalina-jeden z kolegów powiedział "a teraz duchu Stalina mam ja Ciebie w dupie..."
Co się stało póniej??
W pokoju, w którym trwał seans zapalona była tylko wieczka, a także stał zegar-taki stary z wahadłem-nagle było słychać jak zegar ten przewraca się i uderza z wielkš siłš o podłogę, tłuczę się całe szkło, a wahadło wypada...
Jeden z kolegów odruchowo poleciał zapalić wiatło...patrzš a tu wszystko stoi na swoim miejscu...Czy to przypadkiem...???
P.S. Tata nie chce mi zdradzić jaki to sposób wywoływania zmarłych...
|
|
|
ja tez wywoływałšm duchy 2 razy........to naprawde nie samowite uczucie wierze w duchy i wierze ze istnieje zycie pozagrobowe....
|
|
|
To prowadzi do zguby !!! Uważajcie na DEMONY !!!! Nie piszę tego bo gdzie tak przeczytałem, czy usłyszałem. UWAŻAJCIE !!!!
|
|
|
MAM PYTANIE!CZY JEST MOZLIWE ZE WYWOŁANY DUCH NIE BEDZIE CHCIAŁ WROCIC TAM SKAD PRZYSZEDŁ I CZY MOZE SIE MSCIC?????????????????????????????????????
|
|
|
To jest na 99,9 % pewne, że nie będzie chciał tam wrócić skšd przybył. Jak go wywołasz z Tamtego wiata, to dla niego nie będzie już odwrotu, więc wemie żniwo kosztem twojej duszy, aby tam spowrotem się dostać !!!
|
|
|
ile razy mozna Wam powtarzac ze nie wywolujecie duchów zmarłych osob tylko demony które sie podszywaja pod Waszych bliskich.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |