Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
wywoływanie duchów ( sposoby)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094
Poprzednia strona | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | .. | 54 | 55 | Następna strona

Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź...

moje kolerzanki wywolaly ducha a.hitlera nie skonczyło sie to milie po seansie jedna z ich babc umarła na zaal bylo to mniej nirz 5 minut po seansie wienc jest w tym prawdopodobienstwo iż zrobila to iztota pozaziemska

igrac z silami o ktorych pochodzeniu i zamiarach nie ma sie zielonego pojecia ..... no to trzeba byc zdrowo ........pojebanym, tak dalej szatan was przyjmie...to macie jak w banku.

eh mario...nie rozumiesz....ich po prostu cišgnie.Czasem nie zdajemy sobie sprawy z powagi lub nawet z głupoty sprawy.Wywołujcie! mnie to nie rusza...chociaż nigdy nie będę ich wywoływać.Mama mojej przyjacióły wywoływała wraz ze swojš siostrš duchy i znalazł się strasznie upierdliwy duch...nocami tłukł szklanki,talerze.No i nie wytrzymały i ta siostra jakoœ go tam odprowadziła....dokładnie to nie wiem bo angelika sama nie wie:)życze miłego przewracania się z boku na bok...no i nie zapomnijcie posprawdzać po wywoływaniu łóżek....nigdy nie wiadomo co się tam zapodzieje....:> dusza nicoli cię znajdzie....wszędzie....Wszędzie.....WSZĘDZIE!!!

Ludzie ale Wy macie potrzepane w glowach(mówie tu np o manekinie.. ja miałam doswiadczenie z człowiekiem opentanym przez demony.. i to wcale przyjemne nie było ... chłopak zmienił sie nie do poznania .. w jego mieskzaniu działy sie rzeczy o których nawet Wam sei nie sniło ;/...... była potrzebna pomoc.. no i prawei udało sie Go uwolnic od mocy szatana!! wiec Manekin jesli chcesz przezyc koszmar tyo prosze bardzo... ps. czasam sie film urywa

ciekawe co bedzie pisał MAnekin jak bedzie opetany... ale ostatkiem sił PROSZE .. zastanow sie jeszcze... przeciez to przeklenstwo na samego siebie,cierpienie...

manekin pisze naprawde dziwnie....chcesz się zabić to nie zachęcaj innych....:) [%sig%]

to ma taka siłe.. ze chłopak chciał popełnic samobojstwo .. ale w ostatniej chwili Bóg przezwyciezył ciemne moce i ta osoba dostała przeblyku własnej swiadomosci .. i naszczescie zyje do dzis .. i cieszy sie zyciem:))) takze zasnanówcie sie czy chcecie byc zniewoleni przez szatana czy zyc w milosci do Boga i być wolnym :)

misiaczek...coœ mi mówi ten nick:) a nie sorry...tak mówie na mojego chłopaka....hehe a co do tematu to wywoływanie jest dobre dopóki osoba wywołujšca jest doœwiadczona wieloma seansami spirytystycznymi.Duch to wyczuwa.No bo przecież nie będzie potulny osobie która ma piętnaœcie lat! misiaczek:jeœli chcš to nie muszš się zastanawiać;) i tak ich nie zmusisz!:) [%sig%]

wiem ...ale to jest niebezpieczne... bo to nie przychodzi duch zmarłej osoby tylko demon podajšcy się za tš osobe, bowiem one sš bardzo sprytne ale i tak sš nikim w stosunku do Boga :)

bóg rzšdzi i nikt inny! osoby które wywołujš duchy uważajš to za niezłš frajde.Nie przyjmujš do wiadomoœci że jest to bardzo niebezpieczne!!! [%sig%]

MACIE NIEZŁE JAZDY ......A DUCH NICOLI MNIE NIE ZNAJDZIE BO MAM ZAMEK GERDY bUahAhaAha....

Chyba pierwszy raz się z tobš zgadzam moniko :) Ale plissssssss, nie odpisuj !!!

wiecie ja tylko raz wywoływałam duchy. Miałam wrażenie że on był koło mnie coœ nawet stało się .. z resztš jeœli chcecie wiedzieć wiecej napiszcie do mnie. ja mam wam poweidzieć jak to zrobić. Po pierwsze jeœli chcecie wywołać ducha musicie w to uwieżyć. Pora najlepszea do wywoływania to nie wbrew pozorom północ tylko godzina 2 w nocy. Albo godzina zgonu osoby którš chcecie wywołać. Musi być was nie parzysta iloœć najlepiej 7 osób albo 3 albo liczba astralna osoby którš chcecie wywołać. SišdŸcie w kółku i trzymajcie się za ręce. Niech w œrodku będzie œwieca. Koniecznie biała a najlepiej woskowa z prawdziwego pszczelego wosku. Niech bedzie też coœ co się kojarzy wam z duchem którego chcecie wywołać. jeœli chcecie wywołać przypadkowego ducha ( czego nie polecam bo możecie trafić nawet na demona ! ) wystarczy że zapalicie coœ w rodzaju kadzidła. Najlepsze jest opum lub samodzielnie przygotowane. Powinna znaleœć się w œród was osoba która ma zdonioœci spirytystyczne. Istnieje wtedy możliwoœć że duch wstšpi w niš. Seans. Wszyscy musicie myœleć o duchu o tym że się materializuje przd wami. Co do zadawania pytań znam tylko odpowieć tak i nie. Jeœli œwieczka po zadaniu pytania przez medium poruszy się 2 razy oznacza to nie a jak raz to " tak " po skończonym seansie podziękujcie duchowi (nawet jeœli nie dał znaków ) i poproœcie Bogów o jego powrót do raju . życze powodzenia

Ja raz wywoływałam duchy... to było niesamowite uczucie... Wierzę, że kontaktowałam się ze zmarłymi tak samo jak wierzę, że nie jesteœmy sami we Wszechœwiecie...

Powiem Wam jedno... Mój ojciec mi powiedział że kiedyœ raz w życiu-pierwszy i ostatni- wywoływał duchy...czemu ostatni??ponieważ pod koniec wywoływania wszyscy koledzy zaczeli się zgrywać-a wywoływali Stalina-jeden z kolegów powiedział "a teraz duchu Stalina mam ja Ciebie w dupie..." Co się stało póŸniej?? W pokoju, w którym trwał seans zapalona była tylko œwieczka, a także stał zegar-taki stary z wahadłem-nagle było słychać jak zegar ten przewraca się i uderza z wielkš siłš o podłogę, tłuczę się całe szkło, a wahadło wypada... Jeden z kolegów odruchowo poleciał zapali㠜wiatło...patrzš a tu wszystko stoi na swoim miejscu...Czy to przypadkiem...??? P.S. Tata nie chce mi zdradzić jaki to sposób wywoływania zmarłych...

ja tez wywoływałšm duchy 2 razy........to naprawde nie samowite uczucie wierze w duchy i wierze ze istnieje zycie pozagrobowe....

To prowadzi do zguby !!! Uważajcie na DEMONY !!!! Nie piszę tego bo gdzieœ tak przeczytałem, czy usłyszałem. UWAŻAJCIE !!!!

MAM PYTANIE!CZY JEST MOZLIWE ZE WYWOŁANY DUCH NIE BEDZIE CHCIAŁ WROCIC TAM SKAD PRZYSZEDŁ I CZY MOZE SIE MSCIC?????????????????????????????????????

To jest na 99,9 % pewne, że nie będzie chciał tam wrócić skšd przybył. Jak go wywołasz z Tamtego Œwiata, to dla niego nie będzie już odwrotu, więc weŸmie żniwo kosztem twojej duszy, aby tam spowrotem się dostać !!!

ile razy mozna Wam powtarzac ze nie wywolujecie duchów zmarłych osob tylko demony które sie podszywaja pod Waszych bliskich.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094
Poprzednia strona | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | .. | 54 | 55 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.