Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Na forum jak zwykle urwanie głowy ;) A ja Ci muszę napisać Igorze, że mam silne przeczucie, że Twoja wróżba sprzed roku (z 2 strony tego wątku) spełni się niedługo i strasznie jestem podekscytowana i jednocześnie przerażona, że znów może coś się nie udać (tfu! odpukać!). Już nie mogę się doczekać :) Pozdrawiam :)

"Żyj tak, aby Twoje życie było wykrzyknikiem (!), a nie znakiem zapytania (?)"

Witam Igor sporadycznie tu zaglądam ale chyba czas najwyższy do pewnych spraw zacząć poważnie podchodzić w związku z tym mam takie pytanie, bo sam w tym wielkim mieście nie wiele odczuwam poza chaosem i ciężko się wyciszyć kiedy powinienem podejść poważnie do problemów które mnie trapią i poniekąd drażą głowę bo puki co żyje się dniem teraźniejszym i czasem po prostu zamiata pod dywan- a może w którym momencie powinno się ocknąć i zweryfikować priorytety oczywiście rozumiem tą kwestie :-)
Igor:
odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas
pozdrawiam

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

Witam Drogi Igorze, moje pytanie jest nietypowe tak jak cała sytuacja ;) O ile to możliwe to powiedz mi czy mama mężczyzny, z którym się spotykałam ma mi coś do powiedzenia? czasami patrzy się na mnie z takim żalem w oczach- nie mam pojęcia o co może jej chodzić. Pozdrawiam G.

" Są takie rzeczy, które można zrobić tylko raz w życiu, nigdy dwa. "

Chociaż z drugiej strony, Igorze, czy mógłbyś mi powiedzieć, jakie P. ma zamiary w stosunku do mnie? Czy on coś jeszcze do mnie czuje? Dziękuję ślicznie.

"Żyj tak, aby Twoje życie było wykrzyknikiem (!), a nie znakiem zapytania (?)"

Igorze dostałam tą pracę o którą ostatnio sie starałam i od połowy sierpnia zaczynam nową pracę:-) bardzo sie ciesze z tego powodu że wreszcie znalazłam dobrą pracę:-) Igorze proszę jak możesz odpowiedz na moje pytania ze strony 165, bardzo mi zależy na tej odpowiedzi... Czekam na odpowiedź i pozdrawiam serdecznie:-)

kredzia

Igorze ja miałam pytanie na stronie 167 i nie doczekałam się odpowiedzi. Bardzo cie proszę o odpowiedz. Zależy mi na tym Z góry bardzo dziękuje

Witam! mam kłopoty w zyciu osobistym i w finansach. Bardzo bym chciała sie dowiedzieć czy partner z którym obecnie jestem ma kogos innego i czy darzy mnie jakims uczuciem i czy nasze kłopoty finansowe wreszcie sie skończa. Bardzo prosze o odpowiec.

Witam, Igorze 1- poznałam ostatnio pewnego faceta-bliźniaka, czy ta znajomość przemieni się w co s poważniejszego? Biedny przed katedra modlił się, nic mi nie powiedział. pozdrawiam aga

Igor, czy uda mi sie skonczyc te studia?

Drogi Igorze, Czekam z niecierpliwością na odpowiedz,jest to dla mnie bardzo ważne. Pozdrawiam i pomagam ludziom, a przede wszystkim dzieciom jak mogę i robię to z całego serca.

drogi Igorze, poznałam wczoraj pewnego chłopaka na promie Stena Baltica wracając ze Szwecji, ma na imię Łukasz(jest członkiem załogi), bardzo dobrze nam się rozmawiało na różne tematy, ja go polubiłam i to bardzo myślę że on mnie też. dzisiaj coś tam mu na kartce napisałam m.in. numer telefonu. postanowiłam popłynąć tym samym promem na jednodniową wycieczkę w te wakacje a najlepiej jeszcze w lipcu, czy to wypali? zobaczę go jeszcze raz? i czy do mnie napisze jakiegoś smsa? proszę to dla mnie ważne, baardzo go polubiłam. pozdrawiam i czekam na odpowiedź. :)

ah, zapomniałam dodać, że tą kartkę z numerem itp. zostawiłam mu na 'stanowisku' przy którym chyba najczęściej jest. wczoraj 'prowadził' jakąś loterię.

Kiedy zajdę w ciążę ???

Igorze! Przepraszam, że tak pytam non stop, ale idę za kilka dni na rozmowe kwalifikacyjna w sprawie pracy. Przyjmą mnie? Bardzo proszę o odpowiedź. I pozdrawiam serdecznie.

;-) co masz do powiedzenia takiemu jak ja??? co powinienem zmienic w swoim zyciu czy powinienem cos zmienic??? ...

Cogito Ergo Sum

ZAKLĘCIA Niunia84 2 dni temu o 01:03 Sama musisz się nauczyć to czuć. Pozdrawiam Igor ps.a co jak nie spotkasz kiedyś takiego Igora ?

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA jaaa 3 dni temu o 11:27 Tarot kartą II Kije mówi, że pomoże ci młoda kobieta. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA wario 3 dni temu o 00:51 Tarot kartą Koło Fortuny X mówi, że same zmiany. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA krzysiek 5 dni temu o 17:08 Cztery tygodnie będziesz jeszcze szukał pracy. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA gwiazda581 6 dni temu o 05:24 O efekcie twojego związku tarot mówi kartą II Monety. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą