| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
co powiesz mi na temat Michała???
widzisz jakas nasza przyszlosc?
|
|
|
ZAKLĘCIA
senna
13 minut temu
A na co liczysz ?
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
leilaQ
2 godziny temu
A co ja ci mam powiedzieć jak ty tego nie widzisz ??
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
briwona
6 dni temu o 09:35
Po innej odpowiedzi narobiła byś głupot a tak już wszystko wiesz.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
senna
6 dni temu o 14:48
Większość osób z tego forum zna odpowiedzi na swoje pytania ;)
Pozdrawiam
Igor
ps. no ale się boja odpowiedzi ...
|
|
|
A ja chciałabym wiedzieć czy mężczyzna który kiedyś mnie pokochał ( Michał )a dostał ode mnie kosza bo nie byłam gotowa na związek czy jeszcze raz mnie pokocha i zauroczy się mną. Bo po 3 tygodniach z nim spędzonych nie zaiskrzyło chyba ale nie wiem co czuje on .....
|
|
|
Witam Drogi Igorze, bardzo proszę o odpowiedź :) treść wysłałam na Twojego maila.
Pozdrawiam G.
|
|
" Są takie rzeczy, które można zrobić tylko raz w życiu, nigdy dwa. " |
|
Drogi Igorze!
Gorąco proszę jeszcze raz odpowiedź na moje pytanie. Czekam i
Pozdrawiam
|
|
|
A na co liczysz ?
Pozdrawiam
Igor
Nie wiem, dopiero sie poznalismy, mamy sie ku sobie ale on jest obolaly po zakonczonym zwiazku, a ja tuz przed tym wszystkich chyba. Chcialabym wiedziec czy to mezczyzna w ktorego warto sie angazowac, czy ma poukladane w glowie i czy jest w stanie sie podniesc szybko po zakonczonym zwiazku.
|
|
|
jestes w stanie odpowiedziec mi na temat Anity bo mam dosc czekanja narka Igor
|
|
|
co czeka mnie w tym roku? czy jesli podejde do kursu prawa jazdy uda mi sie to zaliczyc?
|
|
|
Dzisiaj odpowiem napytania z forum.
Osobom piszącym na maila przypominam, że aby otrzymać odpowiedź należy spełnić warunek podany na stronie : http://www.etarot.webpark.pl.
Komu się nie chce zostaje allegro.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Drogi Igorze!
Chciałabym zapytać o prace. Gdzie jej szukać? Czy szukać sama czy bardziej liczyć na cudzą pomoc?
pozdrawiam :)
|
|
|
Witaj Igor
mam do Ciebie pytanie: czy mężczyzna, z którym jestem w 4-letnim związku, traktuje mnie jaką tą jedyną, z którą chce spędzić resztę życia? Czy mogę liczyć na jego oświadczyny?
Pozdrawiam Cię gorąco i bardzo proszę o odpowiedź
|
|