| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
|||
|
A mi od dziecka tłumaczono, że jak coś "nie wyjdzie", to mogę mieć pretensję do siebie, nie do innych.
To mnie nauczyło, że największy wpływ na to, co mnie spotyka mam ja sam.
Wzięcie swojego życia w swoje ręce daje dużą satysfakcję i poczucie bezpieczeństwa, że mogę na sobie polegać.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Igorze,
Witaj znowu mam pytanie ;)
1-czy wyjadę gdzieś w najbliższym czasie z M?
2- czy "odnowią" się nasze uczucia?
Dziękuję bardzo.
Dałam biednym dzieciom jedzenie.
Pozdrawiam
m.
|
|
|
Dzień dobry Igorze,
1- Czy nowa znajomość z Jackiem, przemieni się w coś więcej?
2- Czy będzie "wielki powrót"?
serdecznie pozdrawiam
ps
Biedny podziękował ;)
|
|
|
Witaj Igorze, chciałabym zadać dość oryginalne pytanie - czy kiedyś zostanę piosenkarką? Uczę się śpiewu, jest to moje marzenie, ale czy się spełni? Z góry dziękuję za odpowiedź:)
|
|
http://s5.katsuro.pl/woo.php?id=21118 |
|
No właśnie się buntuję i nie chcę się dostosowywać...! Dlatego wszystko tak się toczy. Nie wiem co dalej...? Dzięki Igorku, ale jak możesz...?-czy jest jakaś szansa dogadania się?
dzięki z góry...
pozdrawiam Aga...
|
|
Uwazaj o czym marzysz,bo marzenia moga sie spelnic...! |
|
Witaj Igor :)
Jestem tu gdzie napisales ze wyjade...
Mam takie pytanie, -czy znajde w najblizszym czasie (do 4dni) taka prace gdzie bede mogl pracowac z dziewczyna?
prosze zebys w miare szybko odpisal czy powinienem zostac i ciagle szukac czy za niedlugo wracac do domu?
Pozdrawiam ze slonecznych wysp ;) Co do biednych dalem im pieniadze pod kosciole jeszcze przed wyjazdem teraz niestety nie mam takiej mozliwosci.
|
|
Pozdrawiam Gall |
|
|||
"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!! |
|
Igorze zauważyłam że mojej przyjaciółce chyba zależy na tym żebyśmy nie byli z Marcinem razem, powiedziałam jej że coś do niego czuje i ona często się z nim widuje ze wzgledu m.in. na to że jej chłopak sie z nim przyjaźni, i prosiłam ją żeby mi dawała znać jak gdzieś będą szli razem bo chciałabym mieć możliwość widywania sie z nim... i odkąd jej powiedziałam że coś do niego czuje to ona udaremnia nasze spotkania i specjalnie mi o nich nie mówi albo kłamie, a ja potem dowiaduje sie o tym od niego... dopóki jej nie powiedziałam o tym że coś do niego czuje to wszystko było ok i cały czas razem gdzieś chodziliśmy a teraz zauważyłam że ona specjalnie unika wspólnych spotkań... troche zawiodłam sie na niej, i widze że jej chyba nie było by to na rękę jakbyśmy jednak byli razem... ale trudno...
Igorze czy mógłbyś zapytać karty o Marcina, tzn czy będziemy razem i ewentualnie co powinnam robić zebysmy byli razem?? bardzo mi zależy na tej odpowiedzi bo nie wiem co powinnam robić i mam bałagan w głowie i sama sie już w tym gubię... Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam serdecznie:-)
Biednych pod kościołem raczej nie spotykam, ale tak jak już Ci pisałam jak tylko spotykam biednych którzy np zbierają jedzenie to zawsze staram sie coś dać... a poza tym chcę niedlugo zorganizować jakąs akcję charytatywną dla dzieci (tamten festyn nie do końca wtedy wypalił niestety, m.in. właśnie przez moją przyjaciółkę która nie do końca pozwoliła mi to zrealizować i załatwić tak żeby wszystko wypaliło i niedopilnowała ona wtedy wielu spraw nieinformując mnie o niczym), i tym razem ja zamierzam koordynować taką akcję dla dzieci bądź jakiś festyn żeby tym razem wszystko sie udało i żeby nie było niedociągnięć, bo zależy mi na takich akcjach...
|
|
kredzia |
|
Drogi Igorze, chciałabym sie dowiedzieć kiedy dostanę stałą pracę i czy w znalezieniu jej mogę liczyć na znajomych czy lepiej będzie jak poszukam jej sama. Dzięki z góry.
|
|
|
Cześć Igor!Poznałem fajną dziewczynę ,czy to ta na całe życie? i czy uda jej się pozałatwiać swoje sprawy? Pozdrawiam !!!!!
|
|
|
Igorze czy mozesz mi powiedziec cos wiecej jak to bedzie w te najblizsze miesiace? znajde prace? z kim zamieszkam?
|
|
|
Pomóż mi Igorku;( co ja mam zrobić już się pogubiłam w tym wszystkim;( Czy Szymon myśli o mnie poważnie?Jak się go spytam wprost to mnie może okłamać;( nie umiem mu ufać;(
Czekam na odpowiedzi.
Pozdrawiam..
ZAŁAMANA,ZAGUBIONA,PRZYGNĘBIONA;(
|
|
|
|||
|
Mój mąż jest w ZK i sierpień-wrzesień staje na wokandę o zwolnienie warunkowe czy się jemu uda,czy dostanie odmowę?
Pozdrawiam
|
|
|
Witaj Igorku ;)
Hmmm powoli uzyskuję odpowiedź na pytanie.
Ale czy S to dobry wybór serducho mówi tak rozum boi się zaufać.
A to Twoje P naprawdę się nie sprawdziło ;)
:) zostawiam.
|
|
Aniele...Czy dasz rade ukryć pod swymi skrzydłami me łzy? |
|
|||
|
Drogi Igorze! Mam dwa pytania:
Chciałabym się dowiedzieć czy będę z R......?i co on do mnie czuje?
bardzo proszę o wróżbę, to dla mnie bardzo istotne...
|
|
|
Mam do Ciebie Igorku pytanie:)
Czy znasz moze zaklęcia jakieś aby pomóc swojemu szczęściu i zeby odzyskać utraconą miłość?Przydałyby mi sie:)) Pozdrawiam gorąco
|
|