| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Bardzo Się Cieszę Że Jesteś Igorku;)
Bardzo mi pomogłeś i doradziłeś w wielu trudnych dla mnie sprawach;)
JESTEŚ WIELKI;)
Pozdrawiam;)
|
|
|
Powiedz mi Igorku...
1)Rozstanę się z Robertem,obecnym partnerem?Czy z dobędę na to siły?
2)Czy Szymon zechce kontynuować nasza znajomość?
3)Czy Szymon wróci Do Basi?
4)Czy powinnam być ostrożna w znajomości z Szymonem,tzn,czy mu chodzi o seks?
Pozdrawiam:)
|
|
|
|||
"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!! |
|
Seksu należy się wystrzegać za wszelką cenę ;))
Jak już ileś czasu z kimś "chodzicie", to zdecydujcie się wreszcie na to - to nie jest takie ZŁE :)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Witaj Igorze.Wiele juz w zyciu przeszlam.Jednak ostatnie wydarzenia w moim zyciu bardzo mnie podlamaly.Zakochalam sie jak nastolatka i oddalam cala siebie pewnemu mezczyznie.On takze byl mi bardzo oddany.Jednak stwierdzil ze nie nadaje sie do zwiazku i odszedl tak samo szybko jak sie pojawil.Zosatwiajac mnie bez sil...Tak wlasnie sie czulam.bezsilna.Teraz z kazdym dniem widze jak gasne a moje oczy stracily blask.Tak mowia mi inni.Igorze moje pytanie brzmi.Co jeszcze szykuje dla mnie los.? Czy z owym mezczyzna mam szanse jeszcze sie spotkac?Tesknie za nim i wciz zastanawiam sie czemu odszedl mimo ze wszystko ukladalo se dobrze.Wokol mnie jest wielu mezczyzn duzo mlodszych i starszych ode mnie jednak nie wiem czy to ma jakis sens bo zdaje mi sie ze to tylko krotkie romanse a nie to co laczylo mnie z R.Dziekuje C za odpis i serdecznie pozdrawiam
|
|
|
Paolka ja mogę Ci od razu odpowiedzieć na Twoje troszkę głupie pytanie;). Tak,zależy mu też na seksie.Seks umacnia związek;).Paolka ile masz lat?
WiLdCaRd chodziło mi czy mojemu sąsiadowi chodzi tylko o seks a nie o poważna znajomość,domyślny to Ty nie jesteś,Bozia mózg odebrała:D
|
|
|
Witam Drogi Igorze!
Mam dylemat. Jestem teraz w związku z Tomkiem. Niby jestem szczęśliwa ale wciąż mi czegoś brakuje.. Teraz odezwał sie do mnie mój były partner-Mateusz.. Chyba chce sie zejść.. I nie wiem co robić? Którego z nich wybrać? Może Ty mi choć troche pomożesz.. Dziękuje. Pozdrawiam.
|
|
|
Witam
Igorze mam pytanka
1.Czy w lipcu badx w sierpniu znajdę prace?
2.Czy jak zaproszę Przemka na kawe to przyjmie zaproszenie?
3. CZy w tym roku znajde swoją druga połówkę?
4. Czy dostane stympedium Ministra?
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź
|
|
|
Witaj Igorze
Jest coraz gorzej ze wszystkich stron wychodzi coś złego. Tylko myśli o Muracie i czasami jakiś mail z jego strony to jedyne jasne promyki mojej egzystencji. Igorze powiedz co niesie życie dla mnie jeśli jeszcze jakieś miłe rzeczy mogą mnie spotkac
Pozdrawiam Anka
|
|
Anka |
|
Dzieki Dumka za cieple slowa:) :) mam nadzieje ze to sie wkoncu kiedys zmieni, musi :) pozdrawiam
|
|
|
|||
"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!! |
|
Witaj Igorze,
jakiś czas temu zgłosiłam się do Ciebie z pytaniem i niestety przejechałam się na Tobie i Twoich złotych wskazówkach. Jednym słowem GÓWNO PRAWDA!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Igorku...
Czy będę z Szymonem?Znowu się z nim widziałam;)
Czy on chce ze mną być?
|
|