| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Igorku,
proszę zajrzał byś w karty......ciekawa jestem co tam dla mnie się na lato szykuje......:))
dziękuję i serdecznie pozdrawiam
a biedni to wcale się nie odzywają tylko są zdziwieni...prestaje mnie to dziwić ostatnio trafiam na tego samego
|
|
monetka73 |
|
Kochany Igorku:)
Czuje że muszę podzielić się z Tobą,pewną wiadomością;)
Poznałam Szymona:) w końcu:)
Sam się odezwał do mnie;) napisał do mnie sms-a.Spotkaliśmy się:) rozmawialiśmy. Teraz obawiam się jednego...Powiedz mi Igorku co mówią karty na temat tego jak to się dalej potoczy? Czy Szymon myśli o mnie jak o koleżance czy jak o przyszłej dziewczynie? I czy powinnam mu powiedzieć o tym że mam chłopaka,czy zaakceptuje moją sytuacje?
Jaka będzie jego reakcja?
ps.Powiedział mi że rozstał się ze swoją dziewczyną,Basią?
Czy będą jeszcze razem?
ps.A i jeszcze jedno kilka rzeczy się sprawdziło;) jesteś niesamowity:) dziękuję ci bardzo:) co prawda sprawdziły się ale miesiące pomyliłeś:p mieli się rozstać Twoim zdaniem we wrzesniu rozstali się jakoś nie dawno:) cieszę się jesteś:)
Pozdrawiam:)
|
|
|
a i jeszcze powiedz mi czy Robert dowie się o Szymonie?
ps.zaczynam się trochę bać:/
Pomóż
|
|
|
Wiesz co Igor denerwujesz mnie:P.Moja karma musi się wreszcie zmienić.Bo to jest bezsensu,że nic mi nie będzie się układało w biznesie. Trzeba próbować a nie siedzieć ciągle na tyłku;).Mam wystarczające problemy ale muszę z nich jakoś wyjść.Jedynie pieniądze mi pomogą:).Więc...trzeba znowu zaryzykować. Igor Igor Igor weź mnie odczaruj;D.Bo moja była mnie za pewne zaklęła;D
Pozdrawiam
|
|
"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!! |
|
Paolka jak będziesz miała problemy z tym Robertem czy tam z Szymonem to przyjadę i mu łomot spuszczę jednemu i drugiemu;D ;P
|
|
|
Do WiLdCaRd
Dziękuję Ci he he ale myśle że nie będziesz musiał nikomu spuszczać łomotu:) czemu chcesz ich bić?:p
|
|
|
Cześc Igor
Dawno tu nie zaglądałam ale jak wiesz nic nie trwa wiecznie :-(
A tak naprawdę potrzebuję z kimś porozmawiac o mnie o mojej przyszłości o decyzjach które powinnam podjąc albo z którymi lepiej zaczekac wiem że postarasz się mi pomóc o ile będziesz miał chwilkę czasu ... Ale jak już znajdziesz to pomyśl o mnie i podpowiedz czy ja powinnam Tu zostac czy lepiej "zabrac zabawki" i odejśc .
Z góry dziękuję :-)
|
|
|
Czasem trzeba sobie pomagać:)
|
|
|
Dzień dobry Igorze,
Dobrze, ze jesteś, ze jest ktoś taki jak Ty.
Mam pytanie
Powiedz mi Igorze, czy ja będę miała swoją miłość, której tak bardzo pragnę, bo samotność mnie zabija.
I jeszcze jedno pytanie.
Czy powinnam całkowicie zaprzestać pisać do człowieka z dalekiego kraju.
Pozdrawiam cieplutko,
|
|
|
Witaj Igor :)
Jestem tu gdzie napisales ze wyjade...
Mam takie pytanie, -czy znajde w najblizszym czasie (do tygodnia) prace?
prosze zebys w miare szybko odpisal czy powinienem zostac i ciagle szukac czy za niedlugo wracac do domu?
Pozdrawiam ze slonecznych wysp ;) Co do biednych dalem im pieniadze pod kosciole jeszcze przed wyjazdem teraz niestety nie mam takiej mozliwosci.
|
|
Pozdrawiam Gall |
|
Igorze,
czy w najbliższym czasie wyjadę gdzieś z M?
Ty mi nie masz za co dziękować ;)
dla mnie to norma, że sie biednym pomaga,
tak mnie już wychowano;)
pozdrawiam
m.
|
|
|
Witaj Igorze:)
Mam pytanie , zgłosiłam swoją ofertę o pracę . Jak ona zostanie odebrana? czy dostanę na nią odpowiedź? czy dostanę tę pracę?
|
|
|
Witaj Igorze...Prosze powiedz mi czy dostane rozwod w tym roku???i Czy moj porod ktory mam miec za dwa tygodnie odbedzie sie bez komplikacji?!dziekuje i pozdrawiam Wiola
|
|
|
Cześć Igorku! miło powrócić na forum ;) Mam pytanko -skomplikowało mi się troche życie uczuciowe!!!! co będzie dalej ?którą drogą powędrować,żeby było dobrze?Pozdrawiam i dziękuję!!!!!!!!!
|
|
|
Witam
Igorze, prosze bardzo, zajrzyj dla mnie w karty. W mojej pracy cos sie szykuje, jakies zmiany. Czy beda dla mnie korzystne? Czy raczej ktos chce mi zaszkodzic (maly wredniak z Bangladeszu)?
I co z Adamem? Czy jest szansa na cos trwalszego? Czy kolejne rozczarowanie?
Dziekuje z gory.
Pozdrawiam cieplutko
Dorota
|
|
najwazniejsze jest to,zeby nie zapomniec, ze jest sie czlowiekiem |
|
Igorze odpowiedz prosze!
Z czym związana będzie moja praca? Gdzie powinnam jej szukać?
|
|
|
Witaj .Igor proszę cię , powiedz, co mówią karty , bo jestem załamana i nie wiem co robić ??? Dlaczego " TEN MÓJ MĄŻ " , Z KTÓRYM JESTEM W SEPARACJI JUŻ PRAWIE OD 3 LAT , NIE CHCE SIĘ ZE MNĄ DOGADAĆ JAK CZŁOWIEK ? CO ON KOMBINUJE , CZY CHCE MNIE PSYCHICZNIE WYKOŃCZYĆ ? POZDRAWIAM
|
|
|
hey igor:) jestem zrospaczony, pytalem ci sie kiedy znajde prace ostatnio i potwierdzilo sie ale to byla praca tymczasowa niestety, i teraz duzo sie dzieje, i kolejna, ktora zmienilem ale mam tam byc do srody, powiedz mi prosze co dalej ze mna bedzie ???? kiedy znajde stala prace??? jak potoczy sie moje zycie, ktore od roku jest w stagnacji:( ??, jaka to bedzie praca?? zrospaczony mateusz:( pozdrawiam
|
|