Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Tarot kartami III Puchary i III Monety mówi, że Koło Życia i śmierci postanowiło wyzwolić cię z Toksycznej Sytuacji ;)) Ze wszystkim sobie świetnie poradzisz ;)) Pozdrawiam Igor ps. co powiedział Biedny pod Kościołem ;)) Igorze ostatni weekend wyzwolil mnie z dwoch toksycznych sytuacji. Z toksycznej pracy i toksycznego kochanka. Probuje ratowac zwiazek, czy warto? znajde nowa prace?

Igor:
ZAKLĘCIA monika 7 dni temu o 20:03 A na co liczyłaś ?? Pozdrawiam Igor
liczylam na to ze bedzie lepiej tu gdzie teraz jestem...

Ponawiam pytanie z przed miesiaca albo i dłużej. Kiedy urodzę córeczkę?

Igorze, dawno tu nie byłam, ale znów nagromadziły się pytania;) 1- czy jak napisze to S on zrozumie mnie i wybaczy? 2- czy uda naprawić mi się ten związek Z góry bardzo Ci dziękuję, biednego wsparłam finansowo wczoraj. dziękuje bardzo i pozdrawiam aga

Igor:
ZAKLĘCIA moor Wczoraj o 00:12 Przynajmniej wiele się teraz wyjaśni ;) Pozdrawiam Igor
Igorze, dziękuję Ci bardzo, ale mam jeszcze osotatnie pytanie ;/ czy dzięki temu poprawią się nasze relacje? czy to koniec znajomości ?

Witam, jestem w kryzysie zarówno emocjonalnym jak i finansowym. Czy uda mi się pozytywnie sfinalizować sprawę z kredytem?

Igorze jutro mam urodziny, jaki bedzie dla mnie ten rok?

hej Igorku, mam pytanko, czy ja i Tomasz mozemy miec fajny wziazek, moze nawet wspolna przyszlosc? pozdrawiam

ZAKLĘCIA senna Wczoraj o 23:18 Lepszy niż poprzedni ;))) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witaj Igorze, Kiedy będziesz odpowiadał na pytania? Bardzo mi zależałoby na odpowiedz, jeśli uznasz, ze to dobry czas proszę odpisz mi na pytania. W ramach przypomnienia skopiowałam;) Dziękuję ci bardzo
agulinamalina:
Igorze, dawno tu nie byłam, ale znów nagromadziły się pytania;) 1- czy jak napisze to S on zrozumie mnie i wybaczy? 2- czy uda naprawić mi się ten związek Z góry bardzo Ci dziękuję, biednego wsparłam finansowo wczoraj. dziękuje bardzo i pozdrawiam aga

Igorku :) Więc jak z tymi literkami? A czy S albo obstajesz przy swoim P ;) Uśmiech zostawiam

Aniele...Czy dasz rade ukryć pod swymi skrzydłami me łzy?

Igor, dostałem propozycje przejęcia sklepu.Jak to karty widzą?:) .I nie pisz mi czegoś takiego:"kolejka obowiązuje",bo i tak już długo czekam;P Pozdrawiam WiLdCaRd

"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!!

Igorku, Powiedz mi co mówią karty o moich uczuciach? Bo już sama nie wiem co czuję;( Czy ja zakochałam się w Szymonie?Czy kocham Roberta(mojego obecnego partnera? Pomóż...

Czy Szymon i Basia nadal są razem?

paolka262:
Igorku, Powiedz mi co mówią karty o moich uczuciach? Bo już sama nie wiem co czuję;( Czy ja zakochałam się w Szymonie?Czy kocham Roberta(mojego obecnego partnera? Pomóż...
Paolka idź za głosem serca,a nie za głosem kart...Dla Ciebie w chwili obecnej nie jest to łatwe,ale zaufaj sobie.Nikt Ci nie pomoże w sferze uczuć,sama musisz zadecydować czy to ten czy tamten.Znając życie masz 17-18 lat może i mniej,dlatego będziesz miała jeszcze wiele takich problemów.I tylko takich Ci życzę:).Pozdrawiam

Reszty zakochanych to samo obowiązuje:).

ZAKLĘCIA WiLdCaRd 2 godziny temu W biznesie jest dokładnie tak samo ;)) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze kiedy znajde prace satysfakcjonujaca mnie finansowo oraz zyciowo? dziekuje

http://www.youtube.com/watch?v=k9Xtvj_JVSM

co by bylo jakbysmy wszyscy z takimi serduchami chodzili po ulicach :)))