Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

cze Igor :) A co powiesz mi o mnie i o moich losach? I nie chodzi o ten przeklęty silnik... pozdrawiam. PS niejednego biednego już wspomogłem. zwykle nie mówią tylko spuszczają wzrok. tylko jeden przypadek był inny- dałem (dość dawno to było) rumunce dychę (dla mnie to też było wiele) i chwilę póżniej podjechał tłusty gość merolem i opróżnił jej puszkę z datkami- omal go nie pobiłem!!! Odebrałem swoją dychę. W pobliżu kręcił się patrol...

Igorku, pisałam ale...nic..... proszę powiedz co z moim związkiem z Tomaszem-wszystko stoi na ostrzu noża(że się tak wyrażę) aga pozdrawiam...

Uwazaj o czym marzysz,bo marzenia moga sie spelnic...!

Jutro będę na forum to odpowiem na pytania. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze, moje pytanie czy powinnam To zrobić , jest nieaktualne gdyż TO zrobiłam. Czułam , że muszę. Proszę zobacz jedynie w kartach czy dzięki temu jest szansa, że zejdę się z M? Pozdrawiam Jutro po kościele dam biednemu. Pozdrawiam;)

Igorze moj mezczyzna mnie zostawia. Wyjezdza, nie chce byc razem, ja nie mam pieniedzy na utrzymanie mieszkania. Co ze mna bedzie? Gdzie bede mieszkac, za co bede zyc? znajde prace? zmienie mieszkanie? Blagam o odpowiedz

Igorze! Co mamy robic z mężem Czy zostać tu gdzie mieszkamy obecnie 3 lata czy wrócić do Polski? Proszę o odpowiedz

Kiedy "L" będzie miała dzieci? Czy jest zdrowa?

Igorze odezwał się ale nie wiem, co mam o nim myśleć w świetle ostatnich wydarzeń... czy jemu na mnie zależy? to moje pytanie no i co do wyjazdu- czy to dobry pomysł? biedny powiedział po prostu szczęść Boże 20 czerwca, 13:56 cytuj: fragment | całość witam Igorze mój życiowy zakręt niestety osiąga coraz większy rozmiar... niestety, ten mężczyzna nie okazał się chyba dobrym wyborem może to moja wina... chciałabym wiedzieć, czy on się jeszcze do mnie odezwie, no i żadnego poparcia nie ma... czy powinnam wyjechać? zostawić to wszystko i zacząć nowe życie, czy walczyć? jest jeszcze o co?.... pozdrawiam

Dziendobry Igorze.. Kim bedzie czlowiek ktorego poznam i ktory obdarzy mnie miloscia prosze napisz mi wiecej o tym czlowieku i kiedy nadejdzie ten dzien w ktorym bede szczesliwa z milosci??pozdrawiam Cie i zycze milego poniedzialku

Witam Igor Mam ostatnio że tak napiszę pecha. Nie dość że nie mogę znaleźć pracy do to tego jeszcze mój związek z dziewczyną wisi na włosku. W związku z tym mam do Ciebie takie pytania: 1. Czy znajdę pracę? (jak długo będę jeszcze jaj szukał?) 2. Kiedy moja sytuacja się poprawi na lepsze z dziewczyną? (a może ona nie jest mi pisana?) Z góry bardzo dziękuję za rozłożenie dla mnie kart :) Pozdrawiam Krzysiek

Igorze!! 1. Czy zdam egzamin? 2. Co myśli o mnie pewien człowiek? pozdrawiam :)

Igorku,czy wyjadę gdzieś w te wakacje? Pozdrawiam serdecznie;)

Czy 5 lipca jest szansa zakończenia, oczywiście pozytywnego, problemów mojego męża? pozdrawiam

Igorze, co czeka mnie w miłości? będę z panem ryba? pzdr. m.

ps biedak podziękował ;)

HEJ iGOR CO MOZESZ POWIEDZIEC MI O PAWLE ?CZY POWINNISMY ZWIAZAC SIE ZE SOBA ,CZY BYLBY TO DOBRY ZWIAZEK NA DLUGO?

Hey Igorze, mam pytanie ktore jest bardzo wazne dla mnie, czy w tym roku dostane rozwod?sprawa jest powazna,bardzo prosze o odpowiedz dziekuje i pozdrawiam

draculavlad

ZAKLĘCIA draculavlad 19 minut temu Tarot kartą Świat XXI mówi, że możesz na niego liczyć już we wrześniu. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA savanah6 3 godziny temu Tarot kartą X Mieczy mówi, że nie za bardzo. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA madzikowa21 9 godzin temu Tarot kartami III Kije i Rycerz Pucharów mówi, że przed tobą nowe śmiałe koncepcje na które odważysz się pod wpływem wyjazdu ;)) Pozdrawiam Igor ps. Dziękuję ;)

Niech Moc Będzie z Tobą