| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Przybysze z kosmosu stworzyli życie na Ziemi | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 354 |
|
|
|
|
Elohim tez stosunkowo niedawno posiedli technologię klnowania... I prosto to zweryfikować. Jak juz potrafisz stworzyć człowieka naukowo, to oznacza, że już także opanowałe technologie klonowania do perfekcji - to sš pokrewne rzeczy, nawet bardzo. I skoro człowiek został stworzony, a raczej zczęły się prace na dstworzniem już 25 tysięcy lat temu, oznacza to, że mniejwięcej te 25 tysięcy lat temu Elohim mieli taka technologię.
|
|
|
Owszem bojš się, bo wiedzš, ze straca wtedy wpływ na masy ludzi, Ci się of nich odsunš i padnie mit nieomylnego uzurpatora w Watykanie, padnie mit Imamów, interpretatorów pism... padnš Bogate państwa, bo bogactwo się nie liczy, padnie cały ład na Ziemi... wszyscy się tego bojš, bo nie chcš zatracić swoich wpływów, urojonej potęgi militarnej i panowania nad resztš... Bo jak Elohim powrócš... tak zostało zapisane wielokrotnie... każdy zapłaci podług swych czynów.
|
|
|
Daniken uważa że ludzi mogli stworzyć ufole, ale to tylko teoria, zwykła spekulacja. Osobicie uważam że to całkiem możliwe, ale też nie biorę tego "całkiem serio". Tak czy inaczej już się nawet z tego religia zrobiła:D POczekamy zobaczymy.
|
|
|
Tam obok księżyca-i-gwiazdy powinni dodać miecz wietlny:D
|
|
|
Mam takie pytanie: dalczego nie ponabijasz się z chrzecijan, albo muzułma, albo z dododizmu?
|
|
|
ja np. nabijam sie ze wszystkich religii, a równoczenie czerpie z każdej różne mšdroci, z ruchu raeliańskiego myle, że tez uda sie co mšdrego wyłuskać
|
|
|
Kto tu mówi o nabijaniu? Twoja religia wydała mi się dziwna, ale jest prawdopodobna. Ale to co piszesz nie wydaje mi się specjalnie wiarygodne. I bez urazy.
|
|
|
http://images2.fotosik.pl/163/747fe4df976a7 afe.jpg[/IMG][/URL]
|
|
Wina tuska |
|
|
|
Wina tuska |
|
ehhh kto ma jškoms inom strone do zamieszcania zdjec ??:)
|
|
Wina tuska |
|
Bog przyleci na Ziemie tak czy owak, czy bedzie to 2012 czy inna data tego dokladnie nie wiadomo, zreszta po co mialby tutaj juz teraz przylatywac.
Pozatym rozne organizacje w tym ONZ mialy za zadanie przygotowac ludzkosc na kontakt z nim, a nic nie zrobily - zatem Obcy zainicjowali rozne ruchy - w tym Realianski, ktore maja na celu rozpropagowanie podobnych ideii by uniknac szoku kulturowego.
Choc zalozycielom ruchu wydaje sie ze sa samodzielni i wpadli na swietny pomysl.
Bog zawsze tak dziala poprzez Ducha więtego od kiedy opuscil Ziemie.
To tyle - wedlyg mnie tak to musi wygladac ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
~Nie można tworzyć czego, czego nie ma, bo jest tylko to, co jest.~
|
|
|
|
|