Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
ŚWIAT w Roku 2006 Przepowiednie!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 619
Poprzednia strona | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | .. | 30 | 31 | Następna strona

Oto Rok 2006 ! rok Ważny ! 2005 - rok Zmian ! Rydwanów Ognia Rydwanów Dwóch Sił --- Rok odejœcia Wielkich ludzi otoczonych , i będšcych Œwiętymi . Jak wiele się wypełniło .. mogliœcie przekonać się we wczeœniejszym Tematcie . Zapraszam do Konwersacji i Współpracy na Polu Badań Daty 2006 2005 - rok Rydwana VII liczba "7" 2006 - rok Mocy ( obudzenia Uœpionej Siły ) - podœwiadomej ! liczba "8" - Skutek roku 2000 ! kolejne ...... będš latami Pustelnika ( 2007 ) - Koła Przeznaczenia ( 2008 ) - Sprawiedliwoœci ( 2009 ) - Wisielca ( 2010 ) - Œmierci ( 2011 ) i ostateczna Data - Równowaga w rękach Sił Wyższych ( 2012 ) !!!!!!

"Dlaczego wielu ludzi wie w młodoœci czym ma się w życiu zajšć, a inni sš zmuszeni szukać odpowiedzi na to pytanie: Czym się będę w życiu zajmował?" - A masz STRUMYKU jakšœ pasję w życiu? "W sprawie roku 2012 wiem dosyć sporo, ale mam mimo wszystko mętlik w głowie i po prostu nie wiem czy to wszystko wydarzy się w 100%" - i oto chodzi, że nie możemy wiedzieć na 100%. Tak jak nie możemy wiedzieć, czy czeka nas kara za "grzechy" - na tym polega wolnoœć wyboru i wolna wola, inaczej to byłoby tylko kombinowanie. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Autor: Kamillo (---.chello.pl) Kamillo większoœć mej wiedzy pochodzi z mych osobistych doœwiadczeń , reszta zcaliła się z Tym co Przeżyłem poprzez Wizje i bytowanie w Astralu . Napisałem na ten temat krótkš Biografię podsumowujšcš mojš 10 letniš drogę w Rozwoju Duchowym i Badaniu któremu poœwieciłem 3 lata , by Teraz skupić się na dokładniejszym Manifestowaniu się Zdarzeń na Ziemi ! nie chcę zbytnio wybiegać w odległš przyszłoœć . Dlatego ten temat . Wspomniałem o Zmianach w szpitalach - Wczoraj się spełniło ! ( nie chwale sie ) , to dowód że nie odwalam lipy . Druga Sprawa powracajšc do tej Daty ! Egipt był we mnie od samego poczštku , odkšd zaczšłem zajmować się Ezoterykš na poważnie , teraz wiem czemu . Widziałem dużo w kartach .. i wolałbym większoœci tych Rzeczy które ujrzałem w Umyœle , nie ujrzeć w Rzeczywistoœci ! przytaczam ostatnie moje Spotkanie z Przewodnikiem Duchowym ! ( czekam na kolejny kontakt ) , i wypełniam to co mi nakazano .. mówić , pisać , przekazywać - pozostawiajšc wolnš wolę i Myœl każdemu z was , będšc wam równym Ciałem i Umysłem . LISTOPAD 2004 Sen z Dnia 3 Listopada : ....... „TAJEMNICA RĘKOPISU i UKRYTE MIASTO” Sen zaczšł się w Niewielkim miasteczku położonym wokół gór , w dolinie . Piękne œrednie miasteczko , nie wiem dlaczego w nim się znalazłem . Pamiętam że przybyłem do niego w Celu Odkrycia Tajemnicy .. tylko tyle wiedziałem na poczštku . Znalazłem się w jednym z Budynków których było parę w tym miasteczku . Tam szzbierali się ludzie i miejscowa ludnoœć . Stałem przy wejœciu patrzšc się na ludzi .. z kimœ rozmawiałem o samochodzie . Prosiłem jakšœ osobę ( nie pamiętam płci) , o Pomoc . I wtedy pojawiła się piękna kobieta wyglšdem przypominajšca 20 letniš dziewczynę . Kiwnęła do mnie rękš .. podszedłem . „Pan chce dostać się Poza miasto Słyszałam , mogę panu pomóc właœnie wybieram się w tamtš stronę” Wsiadłem do jej samochodu i pojechaliœmy kawałek poza miasto . Zatrzymała się przed mostem . Wysiadała i powiedziała „Proszę za Mnš , to tędy Pokaże Panu”.. Zeszliœmy z pagórka obok mostu .. to był Wiadukt ( Dziwne!!!) . Gdy Znalazłem się pod mostem , Wiaduktem .. nastšpił przeskok . KLIK. Jestem Sam na pagórkowatym wzgórzu . Piękne Miejsce . Widzę z niego w oddali miasteczko z którego dotarłem tutaj ! . Patrzę się na Chmury . Niebo jest Piękne . Powala swoim Obrazem . Chmury zaczynajš się formować jak do Deszczu , burzy . Rozglšdam się za schronieniem i dostrzegam wczeœniej nie widocznš Latarnię a za niš Pasmo Gór . W mojš stronę kroczy swobodnym krokiem Starszy męszczyna , wyglšda na Badacza , Naukowca . Witam się z nim . A on mówi „widzi pan te chmury , musimy się schronić” . Faktycznie Chmury zaczynajš się Potęgować ..Kłębić w Większe Obłoki , sš Sine , jak od bólu . Męszczyzna prowadzi mnie pod Wieżę. Jest Zamknięta . Zaczyna szukać jakiegoœ innego do niej wejœcia . Odkrywa Skrzynkę , tak jak takie na korki . W niej jest Broń i dziwny nabój . Mówi że sprawdzi czy faktycznie będzie Burza lub deszcz . Pokazuje mi dziwny pocisk . Tłumaczy że go wymyœlił , by móc przewidywać zmiany pogodowe . Ładuje Broń i wystrzeliwuje w niebo . Pocisk w powietrzu zamienia się w Małš Kulę Energii która Wznosi się Dotykajšc prawie Kłębiastych Chmur .. po czym traci wysokoœć i swobodnie opada w dół przygasajšc .. tracšc energie . Męszczyzna zwraca się do mnie Twarzš i mówi „No i po Burzy , wišzka Energii wystrzelona blisko chmur nie wykryła Zaburzeń czy zmian pogodowych , teraz proszę za mnš Panie Aurelianie” Robi mi się Dziwnie .. zaczynam Staje się Œwiadomy .. myœlę we œnie . Zastanawiam się ... o co tu chodzi , skšd zna moje imię . Nieważne podšżam za nim . Nagle !!! Dostrzegam schodzšc z pagórka Częœć Piramidy , takiej jak w Egipcie . Niemożliwe skšd ona tu się znalazła , przecież tu sš góry , przed chwilš widziałem latarnie . Patrzę się na Piramidę ... i dostrzegam Planetę NIBIRU .. Wyłania się zza czubka piramidy . Mówię to jemu .. on Tłumaczy że Zaczšł się Proces Transformacji . Ale jeszcze nie Ostatecznej . I potwierdził , że to Planeta Nibiru i prawdziwa piramida a nie wytwór mej wyobraŸni . Niebo na jej tle jest Piękne , Całe Czerwone miejscami przechodzšce w róż i pomarańcz . Patrzę pod stopy .. stoję na podłożu z Marmuru , Płyty czyste niczym szkło , to chyba nie marmur .. dziwny materiał . Idziemy dalej i wtedy unoszę głowę . Przede mnš Ukryte Miasto łšczšce Wszystkie Cywilizacje Gromadzšce wszystkie Budowle które Uznawane sš Za Dzieła i Skarby wszystkich kultur . Tłumaczy mi ... „Widzisz Coœ czego inni mogliby ci pozazdroœcić , a to dlatego ponieważ zostałeœ Wybrany !!! by przekazać ludziom o miejscu na Ziemi które czeka na Wybranych . Tu w Przyszłoœci powstanie Nowa Cywilizacja która da poczštek Nowemu Życiu przebudzonemu ze Snu” . Wpadam w Szok ! Dlaczego Ja ? Przecież nic wyjštkowego we mnie nie ma ?!!! . On prosi by szedł za nim dalej .. idziemy mijamy Budowle tj. jak w Meksyku , Egipcie , Peru , Indiach .. znam je doskonale . Patrzšc się na nie .. widzę że Zostały Stworzone w Tym miejscu od niedawna . Faktycznie Wyczuwam mowę Tego Miejsca .. One Czekajš na Nowych Ludzi , by móc zjednoczyć Wszystkie Religie i Cywilizacje . To mnie przerasta , czuję takie Emocje , Uniesienie ... idziemy dalej ... dochodzimy do Strumyka w którym płynie Czysta woda . Zatrzymujemy się przed pniem który jest przejœciem na drugš stronę tego Strumienia . Mówię temu męszczyznie że znam to miejsce , ze kiedyœ w nim tu byłem . On na to tak ..”wiem zaraz spotkasz się z kimœ kogo dawno nie widziałeœ” KLIK.. Siedzę z męszczyznš którego nie wiem skšd ? !!! dobrze znam . Choć widzę go po raz pierwszy .. Siedzimy na tym pniu moczšc stopy w Czystym Górskim Strumieniu . Opowiada mi – „Dawno się nie widzieliœmy Arielu .. w tym miejscu , nie wiem czy pamiętasz Został Odkryty Pierwszy Rękopis .. odkryta została pierwsza Tajemnica .. minęło od tamtej chwili sporo czasu” . Wskazuje mi na drugi brzeg .. widzę góry które otaczajš piękne Roœliny nienaturalnej wielkoœci . tłumaczy mi że właœnie w tamtym miejscu rozpoczšłem Wędrówkę ku Celowi . Mówi dalej a ja słucham go zza partym Tchem „Wiesz Dlaczego Tu Jesteœ Teraz po raz kolejny ?” . Odpowiadam „By Coœ Odkryć Poznać prawdę odkrywajšc to coœ” . On – „Tak”!!! Mówi dalej – „By odkryć Ostatniš Tajemnicę przed LudŸmi , masz im dużo mówić o tym co widzisz , dzięki temu przybliżasz ich ku Prawdzie którš Ty już Poznałeœ. Teraz Odkryjesz Ostatniš Tajemnicę , i będziesz Wolny jak to miejsce w którym się znaleŸliœmy” . Pamiętam że potem żartowaliœmy . Był Sympatyczny i Miły jak mało kto . Czułem że jest Mi Bardzo Blisko , tylko nie wiem skšd ?!!! . KLIK... Pożegnałem się z nim i przewodnikiem który mnie doprowadził do tego miejsca .. przekroczyłem Strumień wchodzšc w Dolinę otoczonš górami poœród której rosły Wspaniałe Roœliny .Obudziłem się ... PS. Sen ten jest dla mnie bardzo dziwny . Czuję że Bardzo Ważny a do tego Osobisty . Czyżbym spotkał się z tym który przybył po mnie w roku 2003 miesišcu Czerwiec . Czuję że tak , ale muszę opanować emocje .. jeszcze je czuję . Tego co Ujrzałem . Usłyszałem . Ciężko przełożyć na język . Grudzień 2004 Sen z Dnia 3 Grudnia ------ „Wizja Trzęsienia Ziemi w Polsce” Dziœ Miałem coœ takiego .. Spałem sobie słodko , aż w pewnym momencie ujrzałem lekko zamazane twarze . Wiem że z nimi rozmawiałem o Przyszłoœci i swoim życiu . Zadawałem im pytania a one odpowiadały . Nie pamiętam co od nich usłyszałem , ciężko mi cokolwiek zweryfikować z tej rozmowy z Nimi – Kręgiem Osób . Nagle wiem że nakazały mi spojrzeć w dół . Ujrzałem chmury które lekko się rozsunęły . Ujrzałem Wrocław Wrocław jego okolice . Patrzšc się na niego Otrzymałem w umyœle odpowiedz dotyczšcš Tej Częœci Polski gdzie znajduje się Wrocław . Cytuje poniżej : „Wystšpiš kolejne Trzęsienia Ziemi , w miejscach których dotychczas nigdy Trzęsienia nie nawiedziły . To co widzisz Dotknie kolejnš Częœć twego kraju już niebawem . Ziemia zadrży pod Wrocławiem i obwieœci budzšc naukowców naukowców wszelkiej maœci badaczy , że to już nie przypadkowe trzęsienia ziemi . Że idš Zmiany których Głos obwieszcza Buntujšca się Ziemia , również jak widzisz , w twoim kraju .. Wrocław Wrocław okolice jego sš Następne gdzie wystšpi” Była to Krótka Wizja . Postanowiłem Zapisać . Sen z Dnia 18 Grudnia : „ Kula Œwiatła = Podróże w Czasie” Przed zaœnięciem ćwiczyłem OBE . Wpadłem w wizję , a raczej rzeczywistoœć innej płaszczyzny Œwiadomoœci : Znalazłem się w niewielkim pokoiku . Wypełniałem całš przestrzeń nie majšc ciała . Ujrzałem Hindusa, który był mocno szczupły przed nim w drugim końcu pokoiku siedziała skulona moja babcia . Nagle widzę chłopca, który klęczy przed Hindusem . Moja Œwiadomoœć znajduje się Naraz w jego ciele . Rozmawiam z Hindusem , który przedstawia się jako Ja Sam ! z innego Czasu ! . Mówi, że On jest Mnš , tłumaczšc, że Stanę się Nim . Zrozumiałem , w pełni sobš !!! W ręce trzyma Kulę Œwiatła . Tłumaczy, czym jest . Ta Kula Sprawia, że mogę odbywać podróże w Czasie Cofajšc się w przeszłoœć do poprzednich Wcieleń oraz w Przyszłoœć , do przyszłych . Kula Œwiatła ( mówi ) , nie zaburza linii Czasu , łšczy się ze wszystkimi „JA – Tam” .Daje mi kulę ( wycišgam Dłonie) , przejmujšc jš przenoszę się a Hindus się rozpływa . Stoję na platformie w kształcie koła . Platforma unosi się w powietrzu ponad Liniami , które łšczš Czas . Linie przypominajš Œwiatło zwężajšce się tj. jeden Tor . Dookoła widzę masę takich linii Œwiatła . Każda ma swój Cel , lecz przecina się z innymi , czyli jest współzależna od innych biegnšcych z boku . Słyszę głos , nie widzę Postaci , ani Ÿródła skšd nadchodzi . Głos jest we mnie . Tłumaczy , że zaraz Ukażš mi jedno z moich żyć , z innej epoki Czasu . Na Poczštek . Potem, gdy poznam swe poprzednie życia , ukażš mi Przyszłoœć . Uczucie ruchu , obraz się przesuwa . dojeżdżam Do rozjazdu , w dłoniach trzymam kulę Œwiatła . Chcę wjechać w życie przed tym życiem . Nie mogę !!! . Poruszam się dalej i w końcu wpadam w coœ przypominajšcego Portal . Zanika uczucie wszelkiej Fizycznoœci . Jestem samymi oczami . Widzę obrazy przesuwajšce się z boku . Wnikam w nie . To życie z czasów Œredniowiecza . Rodzę się w rodzinie kupieckiej .. rosnę .. biegam po lesie , mam braci . Żyjemy skromnie . Nie lubię innych gdyż jestem inny . Chcę służyć królowi, gdy dorosnę . Następuje Skok . Jestem Rycerzem . Służę Henrykowi . Godło to lew . Rozpoznaję na Tarczach . Znam córkę króla . To moja Przyjaciółka . Dzięki niej stałem się Rycerzem . Mam Przyjaciela . Widzę Scenę jak poznaję go z córkš Króla . Ona w nim się zakochuje mnie odpycha . Czuję to . Zostawiam ich ze sobš . Chcę ich Szczęœcia , za przyjaciela wyruszam z jej ojcem , a moim królem , na wojnę . Widzę Rycerzy przed Zamkiem . Unoszę w raz z nimi miecze w górze . Euforia . Skandujemy imię Króla . Ruszamy się . Odwracam się po raz ostatni , by zapamiętać Zamek i jš !!! . W œrodku czuję , że moim przeznaczeniem jest Œmierć , wiem, że nie wrócę żywy , i nie zobaczę ich Œlubu i wesela . Wojna . Otwarte pole . Masa krzyku rozdziera przestrzeń . Krew , zabici . Widzę miecz lecšcy w mojš stronę . Ginę . Obraz mego ciała z wbitym mieczem w klatkę piersiowš . Nie mam pogrzebu . Zapominajš mnie Wszyscy . Mojš Miłoœciš stała się Œmierć , Ziemskš oddałem przyjacielowi . Wracam na platformę . Głos każe odłożyć mi kulę œwiatła . Mówi, że resztę ukażš w innym Terminie tego życia Rzeczywistego . Odkładam jš , i na raz budzę się w łóżku . Jestem oszołomiony . Do siebie po przebudzeniu dochodzę 15 minut póŸniej . Czuję ból , chęć powrotu Tam . To Wszystko Prawda . Byłem Œwiadomy , bardziej aniżeli jestem Tutaj , w tej rzeczywistoœci i w tym życiu . Czekam na kolejne Odkrycie Zasłony moich Ja – Tam . Strumyk napisz wobec czego masz Wštpliwoœci . I wg. mnie Spełni się Tobie to co ma Spełnić ! Moje słowa sš Znakami - wskazówkami , czasem pełnowymiarowymi manifestacjami Zdarzeń materializujšcych się w tej rzeczywistoœci . I ... Strumyku .. pamiętasz zapewne naszš dawnš rozmowę , jakieœ 1,5 roku temu na gg .. chodzi mi o program w TVN - wydaje mi się że już Czas ! Ten rok .. jeœli w 2006 Faktycznie Stanie się to co ma się Stać wg. wielu żródeł ( III Wojna Œwiatowa ) , to w następnych latach Sytuacja na Ziemi , w każdym praktycznie państwie będzie skupiona na Bezpieczeństwie ! i ... w dalszych latach Zmiany Klimatow i Katastrofy zwišzne z przebudzaniem Żywiołów odwrócš Uwagę ludzi na to co wydarzyć się ma w 2012 r. Napisz mi meaila co o tym sšdzisz , gdyż to nie Temat w zwišzku z tym programem na te Forum . Dariuszu Ciekawa jest twa strona , Życzę Tobie pomyslnego Rozwoju nad jej udoskonalaniem , i by Spełniła twoje Wysiłki . Pozdrawiam i Życzę Wszystkim Miłego Wtorku :-))) Ariel

pszez nastepne 2 miesioce bede tu szezyl swojom propagade to sie nie pszejmujcie mnom :) 666, The Number of the Beast

No to może tak zacznę. Pierwsza sprawa. Patrzšc na minione lata stwierdzam, że mojš pasjš życiowš jest sport, a w szczególnoœci futbol i formuła 1. To sš te dwie rzeczy, którym mogę poœwięcić bardzo dużo czasu i cieszę się z tego co majš mi do zaoferowania obie dyscypliny sportu. Dlatego też w jakiœ sposób zaproponowano mi w zeszłym roku napisane artykułu do dobrego miesięcznika, oczywiœcie przyjšłem wówczas tš propozycję i mam już za sobš wydrukowane 3 artykuły, 4 czeka w kolejce. Wykorzystałem je na swój sposób i złożyłem podania do wielu redakcji w stolicy. Ale chyba nic z tego nie wyjdzie, choć się nie poddaję na razie. Może następne artykuły ktoœ zauważy, a potem kto wie. Nie mam wykształcenia dziennikarskiego i to może być mały problem. Druga sprawa to fakt, że jak byłem mały to potrafiłem dobrze rysować majšc powiedzmy wówczas 6-7 lat o ile nie wczeœniej tak było. Jakiœ czas temu odnalazły się moje pierwsze rysunki i wyglšdały one ciekawie, nie powiem :). Zauważono wtedy, że mam talent, ale odradzono moim rodzicom wysłanie mnie na jakiœ kierunek artystyczny. I nie była to moja decyzja. W moim rodzinnym mieœcie jest liceum plastyczne. Dziœ mogę żałować, że tam się w swoim czasie nie znalazłem. I to chyba był duży błšd. Po przyjeŸdzie do stolicy nie mogłem się tu odnaleŸć, ale w pewnym momencie poszedłem do szkoły policealnej o kierunku reklamowym i dzięki temu coœ o reklamie wiem. Byłem także na praktyce w agencji reklamowej, choć tylko miesišc. Poza tym mam 3 nieudane podejœcia do szkół wyższych i sš to wspomnienia nie najlepsze. Rodzice wypominajš mi, że mam 25 lat, choć ja się tym faktem aż tak nie przejmuję i próbuję coœ stworzyć dla siebie. I niby to, że mam jakšœ mšdroœć życiowš to ma być przeszkoda w znalezieniu pracy? Nie wydaje mi się to słuszne. Choć jest na pewno wielu pracodawców, którym może przeszkadzać to, że ktoœ jest mšdrzejszy i ma własne zdanie na wiele tematów. A tak właœnie jest ze mnš. Lubię robić rzeczy po swojemu i niech nikt mi nie mówi, że Ÿle na tym wychodzę. Dzisiaj tak przypadkiem postawiłem sobie karty Tarota na Onecie i wyszły mi ciekawe karty. Jest ich siedem w tym Gwiazda, co przekonuje mnie, że nie jest tak Ÿle ze mnš. Muszę rozpoznać swoje lęki i je pokonać. Może wtedy coœ wreszcie ruszy. Oto te siedem kart. 1 As Mieczy, 2 Ósemka Monet, 3 Diabeł, 4 Rycerz Mieczy, 5 Dwójka Pucharów, 6 Gwiazda 7 Rycerz Monet. A więc muszę uzbroić się w cierpliwoœć i wytrwałoœć i spokojnie czekać na to co się wydarzy. Na dzień dzisieszy w rodzinie u mnie brakuje pieniędzy, choć parę lat temu było całkiem dobrze. Przynajmniej zrozumiałem jakie relacje sš w mojej rodzinie, tej bliższej i dalszej. Muszę za wszelkš cenę wyrwać się spod kontroli ojca, bo nie jest do dla mnie dobre, podobnie jest u mojego wujka zresztš. Może to jakaœ klštwa z pokolenia na pokolenie jest. W każdym razie jest to chore, by jedna osoba w rodzinie rzšdziła całš resztš. Ale pewnie jest tak w co 2-3 rodzinie w Polsce, dla mnie to jest chore. Nie uważam na dziœ, by masowo ludzi informować o 2012 roku, choć w internecie jest tego pełno, jeœli nie rzec, że za dużo. Program z niedzieli też swoje zrobił i ciekawe tylko, ilu ludzi go dobrze zapamiętało. W audycjach Roberta Bernatowicza też było o tej kwestii parę razy, myœlę, że wielu się dowiedziało z tych audycji na temat 2012 po raz pierwszy, szczególnie jak był E.Vseleński goœciem Roberta. Ale po co dziœ ludziom burzyć ustalony porzšdek rzeczy? Niech żyjš sobie jak stado owiec, rzšdzone przez "przygłupich" polityków, którzy myœlš tylko o własnym interesie, a nie interesie narodu.

Co to jest widziane na krawędzi oka !!!!! Normalnie niczym nie wspomagane(narkotyki -alkohol -lekarstwa) Widzš to 2!!!!!!!! osoby domownicy. Jakieœ postacie (jak falujšce powietrze) Lub przy kompie jak jest ustawiony na(10-30cm/przy monitorze 60Hz). O snach nie będe pisał.

Podaj więcej danych, zbyt mało do wycišgnięcia wniosków. 60 Hz jest bardzo szkodliwe dla wzroku. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

mam panie AUrellu wiele pytan.

roza idz spac

1 As Mieczy, 2 Ósemka Monet, 3 Diabeł, 4 Rycerz Mieczy, 5 Dwójka Pucharów, 6 Gwiazda 7 Rycerz Monet. As Mieczy - potęga Umysłu ... zablokowana energiš Diabła XV .. i wpływem Przeszłoœci która chamuje dzialania i samorealizacje . W Tle widać Niespodziankę .. odnowienie Przyjazni bšdż też Znajomoœci z przeszłoœci która wprowadzi Zmiany w twoim życiu za sprawš Działania .. Zanim osišgniesz Cel którego się Teraz nie spodziewasz Spotkasz Uczucie i Zakochasz się Szczęœliwie . Teraz będzie zrzucal ze swego umysłu Ciężar Przeszłoœci który chamował do tej pory wszystkie twoje wysiłki , bšdż też tworzył przeszkody od których trudno i ciężko było się Tobie Uwolnić . To co rozpoczniesz .. a rozpoczniesz ( nowa praca - działania skupione na osišgnięcie Sukcesu i Bezpieczeństwa Materialnego ) .. będzie trochę Trwało .. 8 monet ... to Długa droga .. Ale Spełniona . Zmiany nie będš zachodziły podług twej Myœli ! Jeœli należysz do osób Cierpliwych to nie będzie dla Ciebie męczšca Droga . Odœwieża się dawne znajomoœci a Sprawy problemowe - w rodzinie - jeœli takowe istniejš obecnie w kwestii finansowej zostanš Spełnione . Od Siebie na Zajšca póki mam czas .. Róża .. aurell@poczta.fm , albo tu się pytaj , jestem obecny na Forum do godz 15:00 - 15:15 Pozdrawiam Ariel

"Odœwieża się dawne znajomoœci a Sprawy problemowe - w rodzinie - jeœli takowe istniejš obecnie w kwestii finansowej zostanš Spełnione ----- DOPIS : Rozwišzane ."

No to Œwięta idš pełnš "parš" ... Z tej okazji Chciałem wszystkim każdego Wyznania i Niewyznania Życzyć Odrodzenia w Œwietle Zmartwychwstania Jezusa Chrystusa i Wszelkiej Pomyœlnoœci w każdej Ważnej dla Was Sprawie oraz Szczęœcia Ogólnie Powszechnego .. By Buzie nie były ponure i goœcił na nich Słoneczny Banan , a Jajeczka bimbały w Wesłołym Nastroju wnoszšc momentami momenty powagi i Kontemplacji tego Wzniosłego Œwięta :-))) Wszystkiego Naj ..... Przyjaciele .. Człowieki .. Kosmici ... i Zwierzęta :))))))) http://www.joemonster.org/mg/albums/ekartki/wielkanoc/kw035.jpg http://www.joemonster.org/mg/albums/ekartki/wielkanoc/kw019.jpg Na mnie już Time ! Trzymajcie się Wesoło i Uœmiechnięci ariel

Dziœ !!! 1 --------- Trzęsienie Ziemi - Włochy 3,5 Stopnia w Skali / R . -------------- http://maps.google.com/maps?q=47.217+++++10.717&t=h&hl=e&ll=47.217,10.717&spn=0.48,1.373291&t=h&hl=hu&zoom=15 2---- Trzesienie Ziemi -- Azja 4 Stopnie w Skali Richtera -- Alert Żółty !----------- http://maps.google.com/maps?q=37.450+++++71.300&t=h&hl=e&ll=37.450,71.300&spn=0.48,1.373291&t=h&hl=hu&zoom=15 3--- Afryka - Erupcja Wulkanu http://maps.google.com/maps?q=-1.151355+++++36.354957&t=h&hl=e&ll=-1.151355,36.354957&spn=0.48,1.373291&t=h&hl=hu&zoom=15 ...... SZOK ! za Chwilę podam linka do Strony która monitoruje To co się dzieje na Ziemi Obecnie z uwzględnieniem miejsca -- zdjęcia satelitarne terenów -- powodzie ,erupcje wulkanów , itd .. . C.D...

http://visz.rsoe.hu/alertmap/layer2_inc.php http://visz.rsoe.hu/alertmap/woalert.php?lang=eng dziœ wulkany się poruszyły , powodzie w Europie , trzesienia ziemi ... hehehe wystarczy tylko spojrzeć na Zdjęcie powyżej które co chwila wyœwietla występowanie Anomalii Pogodowych , geologicznych itd ...

to czas w którym powinniœmy założyć chełmy poniemieckie jeœli ktoœ nie posiada wystarczy zwykły orzeszek.

słuszna uwaga Promyk X . rzuć okiem na ten link ... Samoloty .. ile Dziœ w USA było Wypadków , Awarii , i Incydentów .. jestem w lekkim szoku ! 2 incydenty .. ale aż tyle nie liczšc dziœ Trzesienia Ziemi w Grecji które całkowicie zaskoczyło tamtejszych mieszkańców . A Lato ho ho .. to dopiero Ziemia będzie przechodziła pranie Szok !

http://visz.rsoe.hu/alertmap/usa_alert.php?lang=eng

dobra Aurell, ale skoro te wszystkie dzisiejsze wydarzenia sš takie istotne i niezwykłe, to dlaczego nie ma o nich ani słowa w mediach?

Czeœć Aurell, Wszystkiego najlepszego z Okazji Œwišt, Zdrowia Szczęœcia, Pienišżków i oczywiœcie szeroko rozumianytch sukcesów zawodowo biznesowych. http://kartki.onet.pl/_i/m/mowimynie.gif Pozdrawiam Igor ps. ni emowi sie o tym by nie siac paniki wsrod ludzi http://www.nc.pl/emoty/emoty/36_7_8.gif

Nom, coœ się dzieje w œwiecie, ciekawe czy powiedzš o tym wieczorem w wiadomoœciach. Znajšc media to raczej tylko wspomni się tamże przez chwilę, nie powodujšc raczej w ludziach paniki. Jestem zaskoczony tym całym Tarotem jednak. WyraŸnie opisuje mojš obecnš sytuację i pozostaje mi być cierpliwym. Coœ w tym wszystkim jest, że na zadane pytanie można spokojnie dostać rzeczowš odpowiedŸ. Myœlę, że spokojnie przycišgnę niedługo bogactwo do siebie i rodziny, bo zwyczajnie na to zasługuję, innym ludziom też się należy życie w blasku i chwale. Całe to cierpienie zwyczajnie jest zbędne i nie musi być składnikiem życia. Baczcie wszyscy na sytuację w Iranie. Tam jest ognisko zapalne. Czy USA i Izrael odważš się zaatakować Teheran? To jest kluczowe pytanie na teraz. PS Korci mnie, by zagrać w jakimœ teleturnieju, tylko czy ja naprawdę chcę? "Gra w ciemno" jest ostatnio najlepszym teleturniejem jaki kiedykolwiek widziałem :P. Polsat jest liderem pod względem takich programów w Polsce.

Aha, bo bym zapomniał. Wesołych Œwišt wszystkim życzę, niech te okres minie spokojnie, bez awantur w poniedziałek na ulicach :D.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 619
Poprzednia strona | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | .. | 30 | 31 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.