|
|
Autor: Kamillo (---.chello.pl)
Kamillo większoć mej wiedzy pochodzi z mych osobistych dowiadczeń , reszta zcaliła się z Tym co Przeżyłem poprzez Wizje i bytowanie w Astralu . Napisałem na ten temat krótkš Biografię podsumowujšcš mojš 10 letniš drogę w Rozwoju Duchowym i Badaniu któremu powieciłem 3 lata , by Teraz skupić się na dokładniejszym Manifestowaniu się Zdarzeń na Ziemi ! nie chcę zbytnio wybiegać w odległš przyszłoć . Dlatego ten temat . Wspomniałem o Zmianach w szpitalach - Wczoraj się spełniło ! ( nie chwale sie ) , to dowód że nie odwalam lipy . Druga Sprawa powracajšc do tej Daty ! Egipt był we mnie od samego poczštku , odkšd zaczšłem zajmować się Ezoterykš na poważnie , teraz wiem czemu . Widziałem dużo w kartach .. i wolałbym większoci tych Rzeczy które ujrzałem w Umyle , nie ujrzeć w Rzeczywistoci ! przytaczam ostatnie moje Spotkanie z Przewodnikiem Duchowym ! ( czekam na kolejny kontakt ) , i wypełniam to co mi nakazano .. mówić , pisać , przekazywać - pozostawiajšc wolnš wolę i Myl każdemu z was , będšc wam równym Ciałem i Umysłem .
LISTOPAD 2004
Sen z Dnia 3 Listopada : ....... „TAJEMNICA RĘKOPISU i UKRYTE MIASTO”
Sen zaczšł się w Niewielkim miasteczku położonym wokół gór , w dolinie . Piękne rednie miasteczko , nie wiem dlaczego w nim się znalazłem . Pamiętam że przybyłem do niego w Celu Odkrycia Tajemnicy .. tylko tyle wiedziałem na poczštku . Znalazłem się w jednym z Budynków których było parę w tym miasteczku . Tam szzbierali się ludzie i miejscowa ludnoć . Stałem przy wejciu patrzšc się na ludzi .. z kim rozmawiałem o samochodzie . Prosiłem jakš osobę ( nie pamiętam płci) , o Pomoc . I wtedy pojawiła się piękna kobieta wyglšdem przypominajšca 20 letniš dziewczynę . Kiwnęła do mnie rękš .. podszedłem .
„Pan chce dostać się Poza miasto Słyszałam , mogę panu pomóc włanie wybieram się w tamtš stronę”
Wsiadłem do jej samochodu i pojechalimy kawałek poza miasto . Zatrzymała się przed mostem . Wysiadała i powiedziała „Proszę za Mnš , to tędy Pokaże Panu”..
Zeszlimy z pagórka obok mostu .. to był Wiadukt ( Dziwne!!!) . Gdy Znalazłem się pod mostem , Wiaduktem .. nastšpił przeskok .
KLIK.
Jestem Sam na pagórkowatym wzgórzu . Piękne Miejsce . Widzę z niego w oddali miasteczko z którego dotarłem tutaj ! . Patrzę się na Chmury . Niebo jest Piękne . Powala swoim Obrazem . Chmury zaczynajš się formować jak do Deszczu , burzy . Rozglšdam się za schronieniem i dostrzegam wczeniej nie widocznš Latarnię a za niš Pasmo Gór . W mojš stronę kroczy swobodnym krokiem Starszy męszczyna , wyglšda na Badacza , Naukowca . Witam się z nim . A on mówi „widzi pan te chmury , musimy się schronić” . Faktycznie Chmury zaczynajš się Potęgować ..Kłębić w Większe Obłoki , sš Sine , jak od bólu . Męszczyzna prowadzi mnie pod Wieżę. Jest Zamknięta . Zaczyna szukać jakiego innego do niej wejcia . Odkrywa Skrzynkę , tak jak takie na korki . W niej jest Broń i dziwny nabój . Mówi że sprawdzi czy faktycznie będzie Burza lub deszcz . Pokazuje mi dziwny pocisk . Tłumaczy że go wymylił , by móc przewidywać zmiany pogodowe . Ładuje Broń i wystrzeliwuje w niebo . Pocisk w powietrzu zamienia się w Małš Kulę Energii która Wznosi się Dotykajšc prawie Kłębiastych Chmur .. po czym traci wysokoć i swobodnie opada w dół przygasajšc .. tracšc energie . Męszczyzna zwraca się do mnie Twarzš i mówi „No i po Burzy , wišzka Energii wystrzelona blisko chmur nie wykryła Zaburzeń czy zmian pogodowych , teraz proszę za mnš Panie Aurelianie”
Robi mi się Dziwnie .. zaczynam Staje się wiadomy .. mylę we nie . Zastanawiam się ... o co tu chodzi , skšd zna moje imię . Nieważne podšżam za nim . Nagle !!!
Dostrzegam schodzšc z pagórka Częć Piramidy , takiej jak w Egipcie . Niemożliwe skšd ona tu się znalazła , przecież tu sš góry , przed chwilš widziałem latarnie . Patrzę się na Piramidę ... i dostrzegam Planetę NIBIRU .. Wyłania się zza czubka piramidy . Mówię to jemu .. on Tłumaczy że Zaczšł się Proces Transformacji . Ale jeszcze nie Ostatecznej . I potwierdził , że to Planeta Nibiru i prawdziwa piramida a nie wytwór mej wyobrani . Niebo na jej tle jest Piękne , Całe Czerwone miejscami przechodzšce w róż i pomarańcz . Patrzę pod stopy .. stoję na podłożu z Marmuru , Płyty czyste niczym szkło , to chyba nie marmur .. dziwny materiał . Idziemy dalej i wtedy unoszę głowę . Przede mnš Ukryte Miasto łšczšce Wszystkie Cywilizacje Gromadzšce wszystkie Budowle które Uznawane sš Za Dzieła i Skarby wszystkich kultur . Tłumaczy mi ... „Widzisz Co czego inni mogliby ci pozazdrocić , a to dlatego ponieważ zostałe Wybrany !!! by przekazać ludziom o miejscu na Ziemi które czeka na Wybranych . Tu w Przyszłoci powstanie Nowa Cywilizacja która da poczštek Nowemu Życiu przebudzonemu ze Snu” . Wpadam w Szok ! Dlaczego Ja ?
Przecież nic wyjštkowego we mnie nie ma ?!!! . On prosi by szedł za nim dalej .. idziemy mijamy Budowle tj. jak w Meksyku , Egipcie , Peru , Indiach .. znam je doskonale . Patrzšc się na nie .. widzę że Zostały Stworzone w Tym miejscu od niedawna . Faktycznie Wyczuwam mowę Tego Miejsca .. One Czekajš na Nowych Ludzi , by móc zjednoczyć Wszystkie Religie i Cywilizacje . To mnie przerasta , czuję takie Emocje , Uniesienie ... idziemy dalej ... dochodzimy do Strumyka w którym płynie Czysta woda . Zatrzymujemy się przed pniem który jest przejciem na drugš stronę tego Strumienia . Mówię temu męszczyznie że znam to miejsce , ze kiedy w nim tu byłem . On na to tak ..”wiem zaraz spotkasz się z kim kogo dawno nie widziałe”
KLIK..
Siedzę z męszczyznš którego nie wiem skšd ? !!! dobrze znam . Choć widzę go po raz pierwszy .. Siedzimy na tym pniu moczšc stopy w Czystym Górskim Strumieniu .
Opowiada mi – „Dawno się nie widzielimy Arielu .. w tym miejscu , nie wiem czy pamiętasz Został Odkryty Pierwszy Rękopis .. odkryta została pierwsza Tajemnica .. minęło od tamtej chwili sporo czasu” . Wskazuje mi na drugi brzeg .. widzę góry które otaczajš piękne Roliny nienaturalnej wielkoci . tłumaczy mi że włanie w tamtym miejscu rozpoczšłem Wędrówkę ku Celowi . Mówi dalej a ja słucham go zza partym Tchem „Wiesz Dlaczego Tu Jeste Teraz po raz kolejny ?” . Odpowiadam
„By Co Odkryć Poznać prawdę odkrywajšc to co” . On – „Tak”!!!
Mówi dalej – „By odkryć Ostatniš Tajemnicę przed Ludmi , masz im dużo mówić o tym co widzisz , dzięki temu przybliżasz ich ku Prawdzie którš Ty już Poznałe. Teraz Odkryjesz Ostatniš Tajemnicę , i będziesz Wolny jak to miejsce w którym się znalelimy” . Pamiętam że potem żartowalimy . Był Sympatyczny i Miły jak mało kto . Czułem że jest Mi Bardzo Blisko , tylko nie wiem skšd ?!!! .
KLIK... Pożegnałem się z nim i przewodnikiem który mnie doprowadził do tego miejsca .. przekroczyłem Strumień wchodzšc w Dolinę otoczonš górami poród której rosły Wspaniałe Roliny .Obudziłem się ...
PS.
Sen ten jest dla mnie bardzo dziwny . Czuję że Bardzo Ważny a do tego Osobisty . Czyżbym spotkał się z tym który przybył po mnie w roku 2003 miesišcu Czerwiec . Czuję że tak , ale muszę opanować emocje .. jeszcze je czuję . Tego co Ujrzałem . Usłyszałem . Ciężko przełożyć na język .
Grudzień 2004
Sen z Dnia 3 Grudnia ------ „Wizja Trzęsienia Ziemi w Polsce”
Dzi Miałem co takiego .. Spałem sobie słodko , aż w pewnym momencie ujrzałem lekko zamazane twarze . Wiem że z nimi rozmawiałem o Przyszłoci i swoim życiu . Zadawałem im pytania a one odpowiadały . Nie pamiętam co od nich usłyszałem , ciężko mi cokolwiek zweryfikować z tej rozmowy z Nimi – Kręgiem Osób . Nagle wiem że nakazały mi spojrzeć w dół . Ujrzałem chmury które lekko się rozsunęły . Ujrzałem Wrocław Wrocław jego okolice . Patrzšc się na niego Otrzymałem w umyle odpowiedz dotyczšcš Tej Częci Polski gdzie znajduje się Wrocław . Cytuje poniżej :
„Wystšpiš kolejne Trzęsienia Ziemi , w miejscach których dotychczas nigdy Trzęsienia nie nawiedziły . To co widzisz Dotknie kolejnš Częć twego kraju już niebawem . Ziemia zadrży pod Wrocławiem i obwieci budzšc naukowców naukowców wszelkiej maci badaczy , że to już nie przypadkowe trzęsienia ziemi . Że idš Zmiany których Głos obwieszcza Buntujšca się Ziemia , również jak widzisz , w twoim kraju .. Wrocław Wrocław okolice jego sš Następne gdzie wystšpi”
Była to Krótka Wizja . Postanowiłem Zapisać .
Sen z Dnia 18 Grudnia : „ Kula wiatła = Podróże w Czasie”
Przed zanięciem ćwiczyłem OBE . Wpadłem w wizję , a raczej rzeczywistoć innej płaszczyzny wiadomoci :
Znalazłem się w niewielkim pokoiku . Wypełniałem całš przestrzeń nie majšc ciała .
Ujrzałem Hindusa, który był mocno szczupły przed nim w drugim końcu pokoiku siedziała skulona moja babcia . Nagle widzę chłopca, który klęczy przed Hindusem .
Moja wiadomoć znajduje się Naraz w jego ciele . Rozmawiam z Hindusem , który przedstawia się jako Ja Sam ! z innego Czasu ! . Mówi, że On jest Mnš , tłumaczšc, że Stanę się Nim . Zrozumiałem , w pełni sobš !!! W ręce trzyma Kulę wiatła . Tłumaczy, czym jest . Ta Kula Sprawia, że mogę odbywać podróże w Czasie Cofajšc się w przeszłoć do poprzednich Wcieleń oraz w Przyszłoć , do przyszłych . Kula wiatła ( mówi ) , nie zaburza linii Czasu , łšczy się ze wszystkimi „JA – Tam” .Daje mi kulę ( wycišgam Dłonie) , przejmujšc jš przenoszę się a Hindus się rozpływa .
Stoję na platformie w kształcie koła . Platforma unosi się w powietrzu ponad Liniami , które łšczš Czas . Linie przypominajš wiatło zwężajšce się tj. jeden Tor . Dookoła widzę masę takich linii wiatła . Każda ma swój Cel , lecz przecina się z innymi , czyli jest współzależna od innych biegnšcych z boku . Słyszę głos , nie widzę Postaci , ani ródła skšd nadchodzi . Głos jest we mnie . Tłumaczy , że zaraz Ukażš mi jedno z moich żyć , z innej epoki Czasu . Na Poczštek . Potem, gdy poznam swe poprzednie życia , ukażš mi Przyszłoć . Uczucie ruchu , obraz się przesuwa . dojeżdżam Do rozjazdu , w dłoniach trzymam kulę wiatła . Chcę wjechać w życie przed tym życiem . Nie mogę !!! . Poruszam się dalej i w końcu wpadam w co przypominajšcego Portal . Zanika uczucie wszelkiej Fizycznoci . Jestem samymi oczami . Widzę obrazy przesuwajšce się z boku . Wnikam w nie . To życie z czasów redniowiecza . Rodzę się w rodzinie kupieckiej .. rosnę .. biegam po lesie , mam braci . Żyjemy skromnie . Nie lubię innych gdyż jestem inny . Chcę służyć królowi, gdy dorosnę . Następuje Skok . Jestem Rycerzem . Służę Henrykowi . Godło to lew . Rozpoznaję na Tarczach . Znam córkę króla . To moja Przyjaciółka . Dzięki niej stałem się Rycerzem . Mam Przyjaciela . Widzę Scenę jak poznaję go z córkš Króla .
Ona w nim się zakochuje mnie odpycha . Czuję to . Zostawiam ich ze sobš . Chcę ich Szczęcia , za przyjaciela wyruszam z jej ojcem , a moim królem , na wojnę . Widzę Rycerzy przed Zamkiem . Unoszę w raz z nimi miecze w górze . Euforia . Skandujemy imię Króla . Ruszamy się . Odwracam się po raz ostatni , by zapamiętać Zamek i jš !!! . W rodku czuję , że moim przeznaczeniem jest mierć , wiem, że nie wrócę żywy , i nie zobaczę ich lubu i wesela . Wojna . Otwarte pole . Masa krzyku rozdziera przestrzeń . Krew , zabici . Widzę miecz lecšcy w mojš stronę . Ginę . Obraz mego ciała z wbitym mieczem w klatkę piersiowš . Nie mam pogrzebu . Zapominajš mnie Wszyscy . Mojš Miłociš stała się mierć , Ziemskš oddałem przyjacielowi . Wracam na platformę . Głos każe odłożyć mi kulę wiatła . Mówi, że resztę ukażš w innym Terminie tego życia Rzeczywistego . Odkładam jš , i na raz budzę się w łóżku . Jestem oszołomiony . Do siebie po przebudzeniu dochodzę 15 minut póniej . Czuję ból , chęć powrotu Tam . To Wszystko Prawda . Byłem wiadomy , bardziej aniżeli jestem Tutaj , w tej rzeczywistoci i w tym życiu . Czekam na kolejne Odkrycie Zasłony moich Ja – Tam .
Strumyk napisz wobec czego masz Wštpliwoci . I wg. mnie Spełni się Tobie to co ma Spełnić ! Moje słowa sš Znakami - wskazówkami , czasem pełnowymiarowymi manifestacjami Zdarzeń materializujšcych się w tej rzeczywistoci . I ... Strumyku .. pamiętasz zapewne naszš dawnš rozmowę , jakie 1,5 roku temu na gg .. chodzi mi o program w TVN - wydaje mi się że już Czas ! Ten rok .. jeli w 2006 Faktycznie Stanie się to co ma się Stać wg. wielu żródeł ( III Wojna wiatowa ) , to w następnych latach Sytuacja na Ziemi , w każdym praktycznie państwie będzie skupiona na Bezpieczeństwie ! i ... w dalszych latach Zmiany Klimatow i Katastrofy zwišzne z przebudzaniem Żywiołów odwrócš Uwagę ludzi na to co wydarzyć się ma w 2012 r. Napisz mi meaila co o tym sšdzisz , gdyż to nie Temat w zwišzku z tym programem na te Forum .
Dariuszu Ciekawa jest twa strona , Życzę Tobie pomyslnego Rozwoju nad jej udoskonalaniem , i by Spełniła twoje Wysiłki .
Pozdrawiam i Życzę Wszystkim Miłego Wtorku :-)))
Ariel
|