Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
FENOMEN DZIECI INDYGO - DZIECI NOWYCH CZASÓW
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 415

Chciałbym poruszyć na niniejszym forum temat zwišzany z dziećmi Indygo, zwanymi również dziećmi nowych czasów. To zupełnie nowe pokolenie dzieci, które wchodzi (zaczyna wchodzić lub będzie wchodzić) w obecnych czasach (w najbliższej przyszłoœci) w œwiat dorosłych. Sš to dzieci, które posiadajš nowe zdolnoœci, nowy sposób patrzenia na œwiat, majš swoje wady i zalety, bardziej rozwinięte DNA w postaci 6 nici. Chciałbym, aby ten temat znalazł u was poklask, zrozumienie, a także przemożnš chęć do podzielenia się informacjami, wnioskami o takich dzieciach. Muszę powiedzieć, że temat powyższy został zaczerpnięty z ksišżki Caroline Hehenkamp "Fenomen dzieci indygo, dzieci nowych czasów". Ksišżka w zasadzie jest nowatorska, jeszcze o œwieżym spojrzeniu :). Autorka majšca doœwiadczenia z takimi dziećmi, opisuje szeroko wiele zagadnień zwišzanych z tymi dziećmi. Pisze o leczeniu, odżywianiu, sposobach zachowań itp. Ksišżkę w pierwszej kolejnoœci warto polecić rodzicom, nauczycielom, pedagogom i w końcu każdemu, kto zechce się tym zainteresować. Uważam, że warto. Liczę weń, że temat się rozwinie i nie olejecie go tak po prostu. Nie chcę by był to kolejny przemilczany "problem" ludzkoœci, ale zaczyn nowego rozumienia, coœ jak przedœwit nowej ery. Bo te dzieci już zapoczštkowały drobne przemiany w naszych społeczeństwach. Więcej o dzieciach już wkrótce :))).

Natx:
Pisze o gownie abstrakcyjnym
a ja pisze o tobie

Piszesz o swoim wyobrazeniu mnie.

Natx:
Piszesz o swoim wyobrazeniu mnie
dokładnie takie gównienko co puszcza bški, odrażajšce :-/

Wspolczuje ci twojej wyobrazni.

Natx:
Wspolczuje ci twojej wyobrazni
ojejku

zrobiłem test i tak wyszło mi coœ 13-14 na 21 chyba

Nie ma to jak się samemu testować :D:D Wszystkie psychotesty wykonywane własnoręcznie (test wyboru) nie sš w żadnej mierze wiarygodne, w zależnoœci od dnia i nastroju, taki test może mieć całkiem różne wyniki. To jest zwykła œciema dla czytelników "brawo", czy innej "pani domu", którym tylko to pozostaje do podniesienia swojego mniemania o sobie, teraz mamy jeszcze internet gdzie takie testy też robiš furorę, bo i wielu matołków użytkuje internet.
Campari:
bym ci powiedział spierdalaj, ale nie odzywam się tak do kobiet w szczególnoœci
Bym ci powiedział że masz nasrane i jesteœ zdrowo jebnięty, pomijajšc że nie umiesz rozmawiać, ale nie oddzywam się tak. - Bardzo sprytna forma, obrażasz innych, ale już na wstępie się odcinasz od tego co piszesz. Albo napisz komuœ spierdalaj, albo nic nie pisz, bo grożš to sobie dzieci w piaskownicy.
isis:
Dobry wieczor Campari & alkazam! :) Robiliscie moze test na indygo? Chciala bym wiedziec co wam wyszlo... ps. wiecie ze w polsce nie ma odpowiednika wyrazu weekand...
NO CO TY?? O KURWA!! a co to jest ten weekand?? Tydzień I? I co? A ale jestem głupi, chodziło ci pewnie o weekEND, po polsku zwanym końcem tygodnia. O szit! znowu się nie popisałem, przecież nie ma takiego wyrazu. Tak to bywa z językami obcymi że brzmiš inaczej, lecz odpowiedniki sš w większoœci, wyjštkiem może być pewne plemie w afryce w którym nikt nie zna czynnoœci zwanej "kradzież" więc nie majš słów z tš czynnoœciš zwišzanych. My raczej mamy kalendarz, żyjemy z tygodnia na tydzień i co pištek mamy koniec tygodnia (pracy). Współczuje wszystkim ograniczonym, którzy zauważajš tylko ograniczenia innych, łšcze się z wami w bólu, wiem jak to jest Ja też jestem zdrowo ograniczony.

ke1przez2g:
Bym ci powiedział że masz nasrane i jesteœ zdrowo jebnięty, pomijajšc że nie umiesz rozmawiać, ale nie oddzywam się tak. - Bardzo sprytna forma, obrażasz innych, ale już na wstępie się odcinasz od tego co piszesz. Albo napisz komuœ spierdalaj, albo nic nie pisz, bo grożš to sobie dzieci w piaskownicy.
po co wracasz do jakiœ starych rozmów? masz w tym frajde? fuck off jak chcesz powiedzieć, że jestem pojebany to powiedz. zrozumialem o co ci chodzi sziuneg, ale pamiętam cie ze starego forum i ty tez nie miales nic ciekawego do powiedzania, a jedyne czym sie wyróżniłeœ to kasowaniem wštków
ke1przez2g:
Nie ma to jak się samemu testować :D:D Wszystkie psychotesty wykonywane własnoręcznie (test wyboru) nie sš w żadnej mierze wiarygodne, w zależnoœci od dnia i nastroju, taki test może mieć całkiem różne wyniki. To jest zwykła œciema dla czytelników "brawo", czy innej "pani domu", którym tylko to pozostaje do podniesienia swojego mniemania o sobie, teraz mamy jeszcze internet gdzie takie testy też robiš furorę, bo i wielu matołków użytkuje internet.
a kto mówi,że trzeba to traktowac na serio?

a powodem mojego uniesienia (bo widzę że tu trzeba wszystko łopatologicznie) było stwierdzenie kogoœ o czyjejœ focie, że niby nie na temat, no ale pewnie jak on by wkleił fote jakiegoœ bachora z oczkami podrasowanymi w fotoszopie to od razu wszyscy powinniœmy się tym jarać, bo przynajmniej od razu by było widać że to INDYGO, a nie żadna popierdółka, co się sprzedaje prezentujšc gacie na swoim bšć co bšć niezłym ciałku. Piszecie że Indygo nie wykazujš nienawiœci do nikogo i niczego, tak? To by znaczyło że nie istniejš, bo każdy musi poznać nienawiœć aby jej nie okazywać, jeżeli one jej nie znajš to to jest zwykła manipulacja. Genetycznie zablokowana nienawiœć i czym tu się jarać? Zróbcie z siebie, z nienawistnych i kłótliwych ludzi takich, którzy będš pasować do opisu a będziecie wielcy. A jak ktoœ nie zrozumiał to takie "czyste indygo" od narodzin, jest jak zakupienie stuningowanej na fuul fury, nie wkładasz wcale własnej pracy a masz obiekt do szpanu. A Indygo wytrenowane to tak jak zakup zwykłego auta i zrobienie z niego własnymi siłami super brykę.

ke1przez2g:
Piszecie że Indygo nie wykazujš nienawiœci do nikogo i niczego, tak? To by znaczyło że nie istniejš, bo każdy musi poznać nienawiœć aby jej nie okazywać, jeżeli one jej nie znajš to to jest zwykła manipulacja
bzdura, jeżeli indygo widzi co to nienawiœc, to czy musi tego doswiadczyc, żeby wiedziec, że to jest złe?

Campari:
po co wracasz do jakiœ starych rozmów? masz w tym frajde? fuck off
A czy tamta "stara rozmowa" została przez kogoœ zakończona?? Bardzo mało jest na œwiecie rozmów które majš koniec. Mam frajdę z wielu rzeczy, ludzi.
Campari:
jak chcesz powiedzieć, że jestem pojebany to powiedz. zrozumialem o co ci chodzi sziuneg, ale pamiętam cie ze starego forum i ty tez nie miales nic ciekawego do powiedzania, a jedyne czym sie wyróżniłeœ to kasowaniem wštków
Chyba jednak nie zrozumiałeœ bo ja nic ci nie chciałem powiedzieć, użyłem twojej formy wyrażania słów w stosunku do ciebie samego. I wcale mnie nie dziwi że pomyœlałeœ że chciałem ci powiedzieć że jesteœ pojebany, bo odczytujesz to poprzez swój to myœlenia. Dochodzimy więc do tego że piszšc
campari:
bym ci powiedział spierdalaj, ale nie odzywam się tak do kobiet w szczególnoœci
Chciałeœ przekazać to co napisałeœ. Co do mojej aktywnoœci to jest ona mierna i zawsze była, jestem głupkiem, a głupcy zazwyczaj siedzš z boku i słuchajš "mšdrzejszych", czasem tylko coœ palnš z czego ci mšdrzejsi się œmiejš. A œmiejš się zazwyczaj dlatego że nie rozumiejš. Głupcy potrafiš też się wykazywać w niszczeniu, nie znajš czegoœ takiego jak sentyment do rzeczy martwych. I nie musisz nam na każdym kroku przypominać, że tutaj by było całkiem inaczej gdyby był jakiœ porzšdny moderator - ktoœ taki jak Ty.

Campari:
bzdura, jeżeli indygo widzi co to nienawiœc, to czy musi tego doswiadczyc, żeby wiedziec, że to jest złe?
Czy przez szybę cukierni można poznać które ciastko nam będzie smakować, a które nie?? Oczywiœcie żadnego z tych ciastek nigdy nie jedliœmy. Według ciebie tak, wystarczy popatrzyć i zobaczyć jak smakujš komuœ innemu, lub jak apetycznie wyglšdajš. Ja uważam że nie ma innej drogi na poznanie smaku ciastka jak samo jego spróbowanie.

ke1przez2g:
I nie musisz nam na każdym kroku przypominać, że tutaj by było całkiem inaczej gdyby był jakiœ porzšdny moderator - ktoœ taki jak Ty
ja tego nigdy nie napisałem. zrozumiałem, co chciałeœ przekazać, nie podniecaj się tak.
ke1przez2g:
A czy tamta "stara rozmowa" została przez kogoœ zakończona?? Bardzo mało jest na œwiecie rozmów które majš koniec.
została zakończona przeze mnie i przez Natx, jak widać nie kontynuujemy tych bzdur, ale jak Ci się nudzi, to możesz robić z tym co chcesz

ke1przez2g:
Ja uważam że nie ma innej drogi na poznanie smaku ciastka jak samo jego spróbowanie
zgodze sie, ale nie uważam, żeby Indygo musiało poznać nienawiœć, aby jej nie okazywać

Campari:
zgodze sie, ale nie uważam, żeby Indygo musiało poznać nienawiœć, aby jej nie okazywać
Tak też się zgodzę, ale moim zdaniem taki człowiek nie bedzie wcale taki wspaniały, bo dostaje dar nieokazywania nienawiœci za darmo. To tak jakbyœ się urodził z zajebiœcie muzycznym słuchem, słyszałbyœ taki ogrom dŸwięków że stwożenie wpaniałej melodii nie byłoby dla ciebie żadnym problemem. Ale czy byłbyœ lepszy od bethowena, który tworzył z pamięci, bo słuchu już nie posiadał?

ke1przez2g:
Tak też się zgodzę, ale moim zdaniem taki człowiek nie bedzie wcale taki wspaniały, bo dostaje dar nieokazywania nienawiœci za darmo. To tak jakbyœ się urodził z zajebiœcie muzycznym słuchem, słyszałbyœ taki ogrom dŸwięków że stwożenie wpaniałej melodii nie byłoby dla ciebie żadnym problemem. Ale czy byłbyœ lepszy od bethowena, który tworzył z pamięci, bo słuchu już nie posiadał?
cieżko stwierdzić kto byłby lepszy. w naszych czasach nie ma miejsca na mówienie kto jest lepszy od kogoœ, bo coœ tam. może to kwestia zazdroœci ;), nawet takiej podœwiadomej, że Indygo dostanie coœ "za darmo", a Ty musisz tego doœwiadczyć

Zakazany owoc: http://www.kevinchilcott-luthier.co.uk/private/jim-warren-page-1.htm

http://fuku.iespana.es/Goldfrapp.jpg http://fuku.iespana.es/Goldfr app.jpg

getrennt marschieren, vereint schlagen nm., maszerować oddzielnie, uderzać razem. Etym. - zasada taktyki wojennej feldmarszałka pruskiego Helmutha von Moltke, (1800-91).

http://www.cg.tuwien.ac.at/~mroz/metallica.jpg http://www.cg.tuwie n.ac.at/~mroz/metallica.jpg Co jest prawda w tym topiku, a co mitem?? Wiem, ze fenomen nowych dzieci istnieje i sadze, ze sa to mutacje kosmiczne, ktore zostaly przeprowadzone w innych wymirach przez nieznane nam istoty (lub czesciowo nieznane, a przynajmniej wiekszosci nieznane). Wladze traktuja nowe dzieci jak mit, lecz moim zdaniem jest to sygnal, ze edukacja, struktury panstwowe, religijne, obycie w codziennosci musza nabierac nowych jakosci, by kwitlo rozumienie. Smierc jest tematem, ktory jest tabu, lecz to nie wszystko, nawet zwykla medytacja byla tematem tabu, a medytujacy uznawani byli za sekciarzy. Czas, zeby ktoz zwrocil uwage na korzysci plynace z alternatywnych sposobow myslenia.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 415
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.