Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kobiety
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 340

Witam wiele z was zada mi pytanie co majš kobiety do tego tematu, otóż to Kobiety majš w sobie Magie , tajemniczoœć i wielkie piękno. A najważniejsze co posiadajš to Miłoœć. Nie jeden zakochał się w nich jak w Syrenach. Czy my Faceci dostrzegamy tš Magie . Jak najbardziej prosze o wypowiedz :D Kobiety Bardzo mile widziane . Pozdrawiam i prosze o uzupełnienie mnie na Temat Kobiet!!

:)

I zaliczyłyœmy z Koriss 300. SUUUUUUPER ! ! ! (Prawie) to wszystko dzięki nam ;)

No, w większoœci :)

Ech... To o czym teraz ???

Niech Zgadnę, Czarna Magia teraz czyta wszystko od poczštku do końca... Pech... :D

Ale niech se czyta... Przynajmniej będzie miala polewkę...=]

MIAŁ, to jest mężczyzna ;) Nie ma co, fajny jest, dobrze go nie znam, ale z tego co przez jakiœ czas pisaliœmy "razem" na innym forum, wywnioskowałam że nie jest jakimœ pustakiem ;) Ale co on sobie teraz o mnie pomyœli... :P Kurcze, niedobrze, Ÿle, nienajlepiej... Moja sytuacja jest szczerze beznadziejna :D

O kurde... Ale czemu wczeœniej o tym nie pomyœlałaœ ???

Boo... zapomniałam, że to jest forum, że każdy może to przeczytać itd. I teraz wszyscy wyrobiš sobie o mnie złe zdanie, cała nasza paczka (Gothica, MareM, Czarna Magia...) Super... Pomysla sobie "Ona wcale taka nie jest, naprawde jest bezczelna, hamska i głupia..."

Jesteœ?

To im wytłumacz, że robiłaœ sobie ze wszystkiego jaja, że dostałaœ głupawki, że same nażucały się takie tematy... No i miej nadzieję że ci wybaczš albo...wcale ich nie wkurzyłaœ. Załóż temat z przeprosinami albo coœ i nie pozwól żeby jedno forum zniszczyło kontakt z twojš paczkš.

Jesteœ ???

Nie moge tak poprostu powiedziec ze robilam sobie jaja... To też by swiadczyło o moim idiotyŸmie... A osobnego tematu nie założę, bo wszyscy się dowiedzš i wszyscy beda sobie o mnie myslec... Ale to jest paczka która powstała na forum... Nie wiem co robić... Może jak Czarna Magia dojdzie do tego wpisu to zrozumie? Hmm... Głupia jestem...

No... jeżeli jest tolerancyjna (ja go nie znam) i zobaczy że żałujesz to na pewno zrozumie. Zobaczysz, będzie dobrze...

Heh... to sie jeszcze zobaczy... Dobra, nie chce o tym myslec... Zmieńmy temat :(

ale na jaki ???

Nie wiem... Może o Kobietach, jakie sš? :> :)

oki.

Co do kobiet, to myœlę że sš ich różne typy... Takie, które podrywajš chłopaków tylko dlatego żeby potem mu powiedzieć, gdy ten spyta o chodzenie "no coż, było minęło"; sš też inne np. takie które chcš kochać i chcš być kochane-potrzebujš romantyzmu i tych innych bajerów...

Hmm... Kochana Czarna Magio :) Prosiłeœ o uzupełnienie cię na temat Kobiet... Tak się składa, że my nimi jesteœmy ;) No więc jeœli powiesz jakš masz na oku i jaki ona ma charakter to my ci na 99% powiemy jaka jest i jakie ma wobec Ciebie zamiary... Wiesz, kobieca intuicja, a poza tym my o sobie wiemy wszystko wiec pomóc Ci możemy :)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 340
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.