| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Kobiety | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 340 |
|
Witam wiele z was zada mi pytanie co majš kobiety do tego tematu, otóż to Kobiety majš w sobie Magie , tajemniczoć i wielkie piękno. A najważniejsze co posiadajš to Miłoć. Nie jeden zakochał się w nich jak w Syrenach. Czy my Faceci dostrzegamy tš Magie . Jak najbardziej prosze o wypowiedz :D Kobiety Bardzo mile widziane .
Pozdrawiam i prosze o uzupełnienie mnie na Temat Kobiet!!
|
|
|
I zaliczyłymy z Koriss 300. SUUUUUUPER ! ! ! (Prawie) to wszystko dzięki nam ;)
|
|
|
Niech Zgadnę, Czarna Magia teraz czyta wszystko od poczštku do końca...
Pech... :D
|
|
|
MIAŁ, to jest mężczyzna ;)
Nie ma co, fajny jest, dobrze go nie znam, ale z tego co przez jaki czas pisalimy "razem" na innym forum, wywnioskowałam że nie jest jakim pustakiem ;)
Ale co on sobie teraz o mnie pomyli... :P
Kurcze, niedobrze, le, nienajlepiej...
Moja sytuacja jest szczerze beznadziejna :D
|
|
|
Boo... zapomniałam, że to jest forum, że każdy może to przeczytać itd.
I teraz wszyscy wyrobiš sobie o mnie złe zdanie, cała nasza paczka (Gothica, MareM, Czarna Magia...)
Super... Pomysla sobie "Ona wcale taka nie jest, naprawde jest bezczelna, hamska i głupia..."
|
|
|
To im wytłumacz, że robiła sobie ze wszystkiego jaja, że dostała głupawki, że same nażucały się takie tematy... No i miej nadzieję że ci wybaczš albo...wcale ich nie wkurzyła. Załóż temat z przeprosinami albo co i nie pozwól żeby jedno forum zniszczyło kontakt z twojš paczkš.
|
|
|
Nie moge tak poprostu powiedziec ze robilam sobie jaja...
To też by swiadczyło o moim idiotymie...
A osobnego tematu nie założę, bo wszyscy się dowiedzš i wszyscy beda sobie o mnie myslec...
Ale to jest paczka która powstała na forum...
Nie wiem co robić... Może jak Czarna Magia dojdzie do tego wpisu to zrozumie?
Hmm... Głupia jestem...
|
|
|
No... jeżeli jest tolerancyjna (ja go nie znam) i zobaczy że żałujesz to na pewno zrozumie. Zobaczysz, będzie dobrze...
|
|
|
Heh... to sie jeszcze zobaczy... Dobra, nie chce o tym myslec...
Zmieńmy temat :(
|
|
|
Co do kobiet, to mylę że sš ich różne typy... Takie, które podrywajš chłopaków tylko dlatego żeby potem mu powiedzieć, gdy ten spyta o chodzenie "no coż, było minęło"; sš też inne np. takie które chcš kochać i chcš być kochane-potrzebujš romantyzmu i tych innych bajerów...
|
|
|
Hmm... Kochana Czarna Magio :)
Prosiłe o uzupełnienie cię na temat Kobiet...
Tak się składa, że my nimi jestemy ;)
No więc jeli powiesz jakš masz na oku i jaki ona ma charakter to my ci na 99% powiemy jaka jest i jakie ma wobec Ciebie zamiary...
Wiesz, kobieca intuicja, a poza tym my o sobie wiemy wszystko wiec pomóc Ci możemy :)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 340 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |