Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
ŚWIAT 2005 Przepowiednie!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355
Poprzednia strona | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | .. | 67 | 68 | Następna strona

Witam serdecznie i Zapraszam !!! Mam Nadzieję że pojawią się osoby które Jasnowidzą , podróżują poza ciałem , korzystają z Tarota ...itp. Jak wielu wie zaczęły się Zmiany już wiele lat wcześniej , jednakże Teraz ukazały że Naprawdę to co było mówione Przed , Teraz się wypełnia . Wspomnę iż wcześniej odkrywałem swe wizje , sny , i przeczucia które się ziściły w rzeczywistości fizycznej . Najwiękse sukcesy jakimi mogę się pochwalić to Wyliczenie dokładnej daty ataku usa na irag w 2003 roku oraz grożby Korei północnej wymierzonej w kierunku usa , i możliwych konsekwencjach dalszego scenariuszu na wypadek takiego zdarzenia . Na Szczęście zakończyło się wówczas na Grożbach Korei , i na tym zatrzymało . Ale nie to chciałem tu Zaznaczyć . Parę dni temu rozłożyłem karty na Świat w tym roku - 2005 . Wielu mnie prosiło bym tak uczynił , zaglądając w Arkana Tarota . Poniżej przedstawiam co mianowicie Ujrzałem .... .

ariel ....to imie kobiety ? miasto kobiet?

to moje imię , dzięki omg , ale muszę zniknąć na czas jakiś .. muszę zniknąć . przepraszam tracę siły pozdrawiam

aurell trzymaj sie jesteśmy z toba. Niech boska energia dodaje ci sił byś mógł nadal kontynuowac swoje dzieło jakim jest ................(ty wiesz )

Aurell, to ludzkie......poniosly Cie negatywne uczucia. Sama troche bylam zaskoczona bo myslalam ze moze jestes ponad to. Mysle ze nikt z nas nie powinien nikogo "straszyc" negatywna energia, a juz szczegolnie Ci ktorzy poznali jak nia kierowac. Z negatywna energia to juz jest tak ze sie uwalnia spod kontroli i uderza nawet jak tego nie chcemy . Sama zauwazylam tego skutki i dlatego bedac zla na kogos staram sie hamowac negatywne emocje i od razu wytlumaczyc czyjes postepowanie tak jakby samej sobie aby nic zlego sie tej osobie nie wydarzylo. Czytam Was od poczatku, odzywam sie poraz pierwszy. Wydaje mi sie ze takie negatywne posty po prostu trzeba pomijac absolutnie nie reagowac. Niech sobie tam ktos przepowiada i puszcza baki.........hehehhe, miejcie zrozumienie i tolerancje dla ludzi ktorzy sa sceptycznie nastawieni ktorzy nie rozumia tego, ktorzy nie maja potrzeby zglebiania prawdy.........tacy ludzie niczego nie wniosa niczego nie zmienia........na zawsze zostana sluchaczmi i slepymi nasladowcami. Podzielam Wasze przypuszczenia co do wyboru nastepnego papieza. Na pewno bedzie to bardzo przelomowy okres dla katolickiego kosciola jezeli do tego dojdzie. Wszystkich Was serdecznie pozdrawiam.

To wolny kraj wiec nie musicie tu zaglądac jeśli nie chcecie lub jesli mu nie wierzycie bo tylko zaśmiecacie to forum. Temat został założony przez Aurella wiec jeśli ktoś ma zamiar go obraać to niech lepiej albo dwa razy sie zastanowi albo niech już nigdy tu nie zagląda. Są tu ludzie którzy są ciekawi nowych poglądów i wyrażają swoje opinie i nie zaśmiecaja forum a znajdą sie napewno i nowi uczestnicy forum którzy zechcą poczytac i przeanalizować posty aurella. Tak trzymaj aurell nie poddawaj sie i nie przejmuj sie jakimis głupimi postami ludzi którzy sami nie wiedza co mówią a potrafią tylko krytykować innych Wracając do tematu to zaglądając do kart natrafiłem dwa razy na karty tej samej treści odnośnie pogrzebu data 8 kwietnia to będzie wyjątkowa data pierwszy raz te same karty po dość dlugim tasowaniu pokazały dokładnie to samo Pozdrawaim was podróżnicy

Aurell mam dla ciebie zadanie. wyszukaj w swoich kartach kim jest ten niby aniołek. Jestem tego po prostu ciekaw. Ty pewnie też, więc może coś odkryjesz.

Gdzie można kupić książkę ,,Proroctwo królowej Saby'' i ile kosztuje

Marta hymm nie bardzo wiem , mam za dużo próśb i muszę przystopować Szanowny Gościu :) przepraszam

TO Wszystko bzdury!!!!!!!!!!!!!!! Przecież tylko Bóg wie co będzie dalej... Tylko Bóg zna naszą przyszłość... Ludzie opamiętajcie sie!!! Jak taki mądry jesteś to powiedz mi to co o mnie wiesz.... DATA URODZENIA 17,08,1990 ... No dawaj.. taki mądry... :/

nie ma co sie sprzeczać... pozostaje nam czekać

Aska, a ty czemu znow taka wzburzona co?? I zebys nie byla zaskoczona co Aurell ci powie...:o)

taaa... Zobaczymy :/

Mmmmmmm :o)

:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:| aha..

I tak wyginely mamuty ;o))))

Aśka...wg Kalendarza Majów posiadasz kin 111... czyli Niebieska Rezonansowa Małpa (7)... powinna cię cechować lekkość bytu, dużo humoru na codzień i pewna doza magii.. ale musisz to sama odkryć :P Pozdrawiam ;)

Hej Strumyku..co do niej to sie zgadza..ja to widze bez niczego :o))) [nie jest to nic obrazliwego Aska..tak pisze na zapas:o)] Pozdrowka!

:| nierozumiem tego:/ i tak wam nie wierzę!!!!!

:o))

Jak powiedzial Strumyk...sama musisz to odkryc (a tak w nawiasie, jak zreszta widzisz, to znaczy ze jestes poprostu fajna dziewczyna) :o))))
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355
Poprzednia strona | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | .. | 67 | 68 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.