Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

A co sie stalo z tamtym tematem? , usunoles go wendol? , pytam sie bo stronka jak by lepiej chodzila , mniej sie zawiesza , moze usuniecie 14k postow pomoglo ^^

Wina tuska

Tamten przestał wreszcie działać i usunąłem go po uprzedniej zapowiedzi i prośbie do Igora, by założył nowy.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

u mnie jak na razie dobrze.. nie odzywa się bo ponoć od dzisiaj w pracy jest.

moje pytanie gdzies zaginelo wsrod wpisow na tym forum, wiec je ponawiam :) Igorze. Facet, o ktorym mi pisales, ze jest zimny, boi sie zwiazkow... Ja niestety zawsze wybieram tych, ktorzy sa "wyzwaniem". Tylko, ze juz mnie zmeczyly niepowodzenia. Powiedz mi prosze czy ja i on mamy jakies szanse. Sciskam

fala

Igorze, Kiedy on wróci? Nie mam już siły czekać, naprawdę. pozdrawiam

Wczoraj o 12:33 cytuj: fragment | całość Witam Serdecznie Panie Igorze mam do Pana pytanie. CZy Wojtek z którym sie ostatnio spotykam w najblizszym czasie odezwie się do mnie i jakie ma zamiary wobec mnie, czy bedziemy parą? prosiła bym o odpowiedz. Pozdrawiam

Przypominam ;) Spotykam sie z kolega z pracy nasze stosunki sa niby dobre z tym ze on nie jest raczej zainteresowany stalym zwiazkiem, czy jest sens czekac i probowac go przekonac czy odrazu lepiej dac sobie spokoj?? Pozdrawiam ;)

tez powtarzam: mam jedno jedyne pytanie, czy będe z chlopakiem o którym wciaz nie moge zapomniec..>sprawdz co na to karty, troche jestem zakrecona w tym zyciu.dziekuje

Igorze...juz nie wiem co mam robic. Co On do mnie czuje? Tylko tyle chce wiedziec.

Justyna Lukasik

A teraz ogólna instrukcja postępowania z mężczyzną :) 1. Nie mówcie mu o "poważnym związku", bo się chłopak wystraszy, że straci wolność i od was ucieknie. 2. Nie dajcie po sobie poznać, że wam na nim bardzo zależy. 3. Nie odkrywajcie się do końca - cokolwiek miałoby to oznaczać ;) 4. Zostawiajcie zawsze na później jakąś "tajemnicę", coś nieodkrytego, coś niezrealizowanego, by mogło być zawsze "coś więcej". 5. Facet powinien mieć poczucie, że jeszcze was nie ma - że jeszcze do końca was nie zdobył, że nie jesteście zupełnie jego i że jeszcze może was utracić - ma być niepewny. 6. Stosujcie te metody do skutku - dostatecznie długo, żeby wreszcie sam chciał "sfinalizować związek" i żeby sam wyszedł z tą inicjatywą. 7. Pamiętajcie - nie należy go do niczego przymuszać, ani pośrednio (chyba, że bardzo umiejętnie, tak by się nie pokapował), ani tym bardziej bezpośrednio - teksty w stylu "dostaniesz to po ślubie" są wykluczone. Należy zostawić jeszcze coś niezrealizowanego na później, ale nie należy otwarcie stawiać takiego warunku. 8. Warto poznać różne, najróżniejsze techniki "zabaw łóżkowych" - są np. fajne poradniki Grahama Mastertona (tak - to ten od horrorów :)) na ten temat, ale nie róbcie tego w domu ;)) Żartowałem - chodzi o to, by nie zdradzać mu wszystkich tajników od razu, tylko stopniować "napięcie" :) Na koniec o uśmiech proszę :) A teraz to wszystko w formie muzycznej :) http://www.ebaumsworld.com/audio/play/80739313/

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Witam Igorze, dziękuję za poprzednią odpowiedź.Była konkretna.Mam jeszcze 2 pytania : 1.kiedy znajdę pracę w nowym mcu zamieszkania ? 2.czy czeka mnie jeszcze szaleństwo w sercu ? Pozdrawiam serdecznie @-->---

Ciekawa instrukcja postępowania z mężczyznami, A może Pan zna jakąś instrukcję jak sprawić aby facet się odczepił odemnie ?

Chyba trzeba mu jakieś świństwo zrobić - coś przykrego.

ej znowu zaczął pisać :(

Wendol ale faceci to cwane bestie oni tez czytaja miedzy wierszami i wylawiaja tylko to co chca a pozniej obracaja to przeciwko nam ;)

To musicie być sprytniejsze od nich - w końcu więcej czujecie i macie lepszą intuicję :)

I mowi to facet ;) podobno to zawsze facet jest czif a nie my ;p czasem sie nie da bo jak uslysza cos czego nawet nie bylo i wbija sobie to do lba to nie ma sily im tego wybic...kaplica ;p

ej zgadzam się z tobą petitka90 ;D

Wendol mam pytanie bo nie bardzo oriętuję się w tym forum. W jaki sposób Igor odpowiada na pytania, które urzytkownicy tego forum mu zadają.? Pozdrawiam

Z tym się zgadzam dziewczyny jak facet coś sobie wbije do głowy to ciężko mu to wybić a nawet to jest nie mozliwe niestety:-(