Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Coś co chcecie pokazać
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7307

Witam wszystkich. Otóż pomyślałem sobie, że można by założyć temat specjalnie przeznaczony na...właśnie, co? Wszystko czym chcielibyście się pochwalić, pokazać innym, lub rozreklamować. Można tu wrzucać linki, filmiki, muzykę, obrazki itp. Czym to się różni od innych tematów? Niczym. Ale żeby nie doprowadzać do sytuacji offtopikowania, przerywania dyskusji, wszystko, co chcecie można tu wrzucić. Co o tym myślicie? Jeżeli, pomysł Wam nie odpowiada, nie piszcie, temat odejdzie w zapomnienie. Czyńmy dobro! ]:

http://strefatajemnic.onet.pl/extra/chlopiec-z-innego-swiata,1,4802056,artykul.html Włodku, to coś dla Ciebie. Może powinieneś nawiązać z Nim kontakt i dzięki rozmowom pomóc mu, żeby nie czuł się osamotniony. Macie tak wiele wspólnego :)

Ancik1410:
Sproście, sproście, a i tak nie pójdziecie w goście.
Ależ ja się nigdzie nie wybieram ;)
Ancik1410:
Dobrze, że się powstrzymałam, bo to byłaby zbyt cięta riposta.
Myślę, że powinnaś była spróbować, a ja nie powinienem się obrazić. Ludzie bez ciętej riposty są dla mnie na mapie świata ledwo widocznymi, blaknącymi punkcikami. Pozdro.

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

Wolę być blaknącym punkcikiem, niż pyskatką. Bliższa jest mi Matka Teresa, niż tupeciarze. Wolę otaczać opieką, wspierać i troszczyć się, niż tracić energie na siarczyste pyskówki. No to sę wyblaknę :)

Z tego różu? Nie chodzi o tracenie energii chodzi o podkręcanie swojego umysłu do bardziej efektywnego odbiory rzeczywistości. Mylisz to z bardzo negatywnymi emocjami, a to chodzi o powiedzenie czegoś co zmienia punkt widzenia odbiorcy na bardziej precyzyjny. Z Gosiaczkiem jest na ten przykład problem że nie ma premii za precyzyjność i mądrość więc wali po nas pierdołami które wcale nie podnoszą jakości naszego patrzenia na sprawy, dopiero trzeba ją przywoływać do porządku z naszej strony ale to i tak nam coś daje wbrew temu co Ona ma na celu czyli uwalenia nas emocjonalnie. Tylko ile można tych pierdół czytać. Tak iż nie blaknij se za bardzo a za tarczę strzelniczą też czasem trochę warto być jeśli wiesz że pomagasz innym lepiej poznać świat.

Kiedys pijany jest chlopie, to Twoje mysli na topie. Artyzm z Ciebie wychodzi, ktory nikomu nie szkodzi ! Maluj, szydz i rozpraszaj, jak krol Sas sie wyhasaj. Nie mow tylko do rzeczy, bo winiak temu zaprzeczy. Z geby zrobi cholewe za rachunki lewe !

Wrona:
to i ja porymuję... ...wlazła Mańka do obory, zobaczyła byka pociągnęła go za jaja- dawaj byku mlika Byk odwrócił się do ściany zamiast mlika dał śmietany... :)

Czy to jakiś konkurs poetycki? To może coś krótszego: Szedł se górol po Giewoncie i pier... piorun w prącie, hej!

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

nicze:
Z tego różu?
Raczej z czerwieni na róż :), żebyście się nie nudzili, i żeby troszkę was po oczkach ...
nicze:
co zmienia punkt widzenia odbiorcy na bardziej precyzyjny.
Na tym etapie rozmowa była ukierunkowana w taką stronę, że nic nowego by nie wniosła, a i o mały włos, a trochę byśmy się zapędzili nie tam, gdzie trzeba. Takie pisanie o niczym... lepiej było zakończyć, zanim nie stało się niesmaczne.
nicze:
a za tarczę strzelniczą też czasem trochę warto być jeśli wiesz że pomagasz innym lepiej poznać świat.
Ładne mi poświęcenie: jak cie leją, to czegoś nowego może sie nauczą. :)) Dzięki, ale nie bardzo mi się chce być tarczą, króliczkiem (doświadczalnym), myszką, czy szczurkiem i kim tam jeszcze. :))
nicze:
Tak iż nie blaknij se za bardzo
Spoko - bez obaw. Jeszcze nie znikam :)

Hej, poeci! może załóżcie oddzielny watek, :) Uśmiałam się z tych waszych "dzieł" szukać za każdym razem, jak zechcę się pośmiać... Zachęcam do dalszej twórczości!!! ;))

Siedziała na dębie dłubała se w zębie, a ludziska głupie myślały że w dupie...

mądry pisze dla zabawy gupi czyta, bo ciekawy :-))))) pozdro- dla czytających :-)

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

Ancik1410:
Włodku, to coś dla Ciebie.
To dla mnie ciekawe i zadziwiające :) Jednej nocy rozmawiam z Włodkiem (przez Skype) o jego wcieleniach, a następnej nocy znajduję artykuł o podobnej treści. I znów rozmawiamy. A teraz, jak zaczęłam pisać - pojawił się komunikat: "Włodek dostępny na Skype". Zawsze pojawia się niedługo po tym, jak otworzę komputer. Wyprzedzam Go :) Ale to Jego pojawianie się w określonych momentach, to jak sygnał przypominający o obowiązkach duchowych wobec siebie i innych. Lubię z Nim gadać, zawsze ma coś ciekawego do powiedzenia (inni też tak twierdzą). I zawsze coś wtrąci o Forum Tajne. Zdradzę Wam parę "sekretów" jak się dacie tym różem wypędzlować. Może zrobi się jaśniej na Tajnym :)

rosomak:
Siedziała na dębie
e, znane...
zbyszek123:
gupi czyta, bo ciekawy :-)))))
A Ty, to niby nie przeczytałeś? Pozdro dla wszystkich ciekawych i nieciekawych ;)

Ancik1410:
Zdradzę Wam parę "sekretów" jak się dacie tym różem wypędzlować
Ja się dam :) Zawsze jakoś z ciekawością czytam te Włodkowe rewelacje... Ciekawe to :)
Ancik1410:
Uśmiałam się z tych waszych "dzieł"
No to może tak: hej górol se jo górol hej spod samiuśkich tater hej oloł se ja spodzień hej kiej jo lał pod wiater :) Pozdrawiam, dobranoc :)

zbyszek123:
mądry pisze dla zabawy gupi czyta, bo ciekawy :-)))))
Więc wszyscy jestśmy głupiomądrzy :D
Ancik1410:
To dla mnie ciekawe i zadziwiające :)
Mnie też to spotyka. Ostatnio wywiązała się pomiędzy mną a kolegą dyskusja o GMO i od tego momentu w radiu tv, nagle zrobiło się pełno tych tematów jakby na zamówienie. O tyle to ciekawe że prawie nie oglądam tv, radio tez okazjonalnie a akurat po włączeniu jednego lub drugiego nadawane byly programy o tej tematyce.

rosomak:
Mnie też to spotyka.
To znaczy, że oboje idziemy właściwą dla siebie drogą. Żyjemy w zgodzie z własną karmą, obraną ścieżką, nasze energie są we właściwy sposób ukierunkowane. W książkach o reinkarnacji dokładnie to wyjaśniają. Kto przeczytał - wie, co mam na myśli. Im więcej mamy takich znaków, tym lepiej, bo możemy być przekonani, że nie błądzimy i nie spalamy się energetycznie.

No i jeszcze jeden dowód, że idę właściwą drogą: rozmawiamy o różnych rzeczach, piszę o agnihotrze i w tym czasie dostałam maila od psychotroniki o olejkach naturalnych (leczniczych, oczyszczających zapachem i aromatyzujących pomieszczenia, ... wiecie, o co chodzi). Dla mnie to wskazówka, że dobrze, że wzięłam się za te rzeczy. Powinnam się bliżej zainteresować.

Oby każdy mógł tak o sobie powiedzieć :)

Takich dowodów mam jeszcze wiele, co chwila mi się przypominają. Np. Sześciopak napisał w mailu o kwiatach ze zdjęcia kobiety, którą kocha (temat troszkę wałkujemy) i w tych dniach dostałam kwiatka wirtualnego (emotikona) i kwiatki ogrodowe, oraz doniczkowy, że o tych przeze mnie przesadzanych do innych doniczek nie wspomnę... Albo o czymś pomyślę, że chciałabym napisać na forum, ale wątek nie pasuje mi do aktualnych wypowiedzi i w najbliższych dniach temat tak się "sam układa", że mam gotową odpowiedz, jeżeli ktoś jej szuka, albo mam "zielone światełko" dla spisania swoich myśli. :) To akurat dzieje się, odkąd jestem na forum. :)

Dostalam pps ze zdjeciami z lat 1900 - 1920. Bardzo ciekawe zdjecia. Napisy na zdjeciach wskazuja, ze byly robione w USA, ale nie wiem czy wszystkie, bo wiele zdjec jest bez zadnych napisow. Przegladam sobie spokojnie te fantastyczne zdjecia z zycia owczesnych ludzi i raptem pokazalo sie zdjecie z moja podobizna. Nie moglam oczom uwierzyc. Tak wygladalam jak mialam 18-20 lat. Zawolalam swojego meza i on tez bez mrugniecia okiem mnie poznal. Moj maz zna mnie od 16-go roku zycia. Wyslalam to zdjecie do moich kuzynek i do siostry. Czekam na odpowiedz. Jak mialam 23 lata, to przeprowadzilam sie na inna dzielnice w Lodzi. Do pracy jezdzilam tramwajem bardzo waska ulica. Przy jezdni byl zaklad fotograficzny z wystawa. Z tramwaju bylo wyraznie widac wszystkie zdjecia na tej wystawie. Moj wzrok przyklul portret dziewczynki w komunijnym stroju. Przeciez na tym portrecie bylam ja. Nigdy nie przyszlo mi do glowy wejsc do tego fotografa i zapytac go, kto jest na tym zdjeciu i kiedy to zdjecie zostalo zrobione. Dzisiaj kiedy znowu spotkalam sie ze swoja podobizna na pps-ie, to przypomnial mi sie portret na wystawie. Zobaczcie to zdjecie z pps-u i moze macie jakies koncepcje na taki temat ? http://imageshack.us/photo/my-images/38/obraz3tx.jpg/ Siedze ostatnia w czarnej sukience bez rekawow. Nawet dlugosc rak jest taka sama.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7307
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.