| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Coś co chcecie pokazać | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7307 |
|
Witam wszystkich. Otóż pomyślałem sobie, że można by założyć temat specjalnie przeznaczony na...właśnie, co?
Wszystko czym chcielibyście się pochwalić, pokazać innym, lub rozreklamować. Można tu wrzucać linki, filmiki, muzykę, obrazki itp.
Czym to się różni od innych tematów? Niczym. Ale żeby nie doprowadzać do sytuacji offtopikowania, przerywania dyskusji, wszystko, co chcecie można tu wrzucić. Co o tym myślicie? Jeżeli, pomysł Wam nie odpowiada, nie piszcie, temat odejdzie w zapomnienie.
Czyńmy dobro! ]:
|
|
|
http://strefatajemnic.onet.pl/extra/chlopiec-z-innego-swiata,1,4802056,artykul.html
Włodku, to coś dla Ciebie. Może powinieneś nawiązać z Nim kontakt i dzięki rozmowom pomóc mu, żeby nie czuł się osamotniony. Macie tak wiele wspólnego :)
|
|
|
|||||
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
Wolę być blaknącym punkcikiem, niż pyskatką. Bliższa jest mi Matka Teresa, niż tupeciarze. Wolę otaczać opieką, wspierać i troszczyć się, niż tracić energie na siarczyste pyskówki.
No to sę wyblaknę :)
|
|
|
Z tego różu?
Nie chodzi o tracenie energii chodzi o podkręcanie swojego umysłu do bardziej efektywnego odbiory rzeczywistości.
Mylisz to z bardzo negatywnymi emocjami, a to chodzi o powiedzenie czegoś co zmienia punkt widzenia odbiorcy na bardziej precyzyjny.
Z Gosiaczkiem jest na ten przykład problem że nie ma premii za precyzyjność i mądrość więc wali po nas pierdołami które wcale nie podnoszą jakości naszego patrzenia na sprawy, dopiero trzeba ją przywoływać do porządku z naszej strony
ale to i tak nam coś daje wbrew temu co Ona ma na celu czyli uwalenia nas emocjonalnie.
Tylko ile można tych pierdół czytać.
Tak iż nie blaknij se za bardzo
a za tarczę strzelniczą też czasem trochę warto być jeśli wiesz że pomagasz innym lepiej poznać świat.
|
|
|
Kiedys pijany jest chlopie, to Twoje mysli na topie. Artyzm z Ciebie wychodzi, ktory nikomu nie szkodzi ! Maluj, szydz i rozpraszaj, jak krol Sas sie wyhasaj. Nie mow tylko do rzeczy, bo winiak temu zaprzeczy. Z geby zrobi cholewe za rachunki lewe !
|
|
|
|||
|
Czy to jakiś konkurs poetycki?
To może coś krótszego:
Szedł se górol po Giewoncie i pier... piorun w prącie, hej!
|
|
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
|||||||||
|
Hej, poeci!
może załóżcie oddzielny watek, :)
Uśmiałam się z tych waszych "dzieł"
szukać za każdym razem, jak zechcę się pośmiać...
Zachęcam do dalszej twórczości!!! ;))
|
|
|
Siedziała na dębie dłubała se w zębie, a ludziska głupie myślały że w dupie...
|
|
|
mądry pisze dla zabawy
gupi czyta, bo ciekawy :-)))))
pozdro- dla czytających :-)
|
|
Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi... |
|
|||
|
|||||
|
|||||
|
|||||
|
|||
|
No i jeszcze jeden dowód, że idę właściwą drogą:
rozmawiamy o różnych rzeczach, piszę o agnihotrze i w tym czasie
dostałam maila od psychotroniki o olejkach naturalnych (leczniczych, oczyszczających zapachem i aromatyzujących pomieszczenia, ... wiecie, o co chodzi).
Dla mnie to wskazówka, że dobrze, że wzięłam się za te rzeczy. Powinnam się bliżej zainteresować.
|
|
|
Takich dowodów mam jeszcze wiele, co chwila mi się przypominają.
Np. Sześciopak napisał w mailu o kwiatach ze zdjęcia kobiety, którą kocha (temat troszkę wałkujemy) i w tych dniach dostałam kwiatka wirtualnego (emotikona) i kwiatki ogrodowe, oraz doniczkowy, że o tych przeze mnie przesadzanych do innych doniczek nie wspomnę...
Albo o czymś pomyślę, że chciałabym napisać na forum, ale wątek nie pasuje mi do aktualnych wypowiedzi i w najbliższych dniach temat tak się "sam układa", że mam gotową odpowiedz, jeżeli ktoś jej szuka, albo mam "zielone światełko" dla spisania swoich myśli. :)
To akurat dzieje się, odkąd jestem na forum. :)
|
|
|
Dostalam pps ze zdjeciami z lat 1900 - 1920. Bardzo ciekawe zdjecia. Napisy na zdjeciach wskazuja, ze byly robione w USA, ale nie wiem czy wszystkie, bo wiele zdjec jest bez zadnych napisow.
Przegladam sobie spokojnie te fantastyczne zdjecia z zycia owczesnych ludzi i raptem pokazalo sie zdjecie z moja podobizna. Nie moglam oczom uwierzyc. Tak wygladalam jak mialam 18-20 lat. Zawolalam swojego meza i on tez bez mrugniecia okiem mnie poznal. Moj maz zna mnie od 16-go roku zycia. Wyslalam to zdjecie do moich kuzynek i do siostry. Czekam na odpowiedz.
Jak mialam 23 lata, to przeprowadzilam sie na inna dzielnice w Lodzi. Do pracy jezdzilam tramwajem bardzo waska ulica. Przy jezdni byl zaklad fotograficzny z wystawa. Z tramwaju bylo wyraznie widac wszystkie zdjecia na tej wystawie. Moj wzrok przyklul portret dziewczynki w komunijnym stroju. Przeciez na tym portrecie bylam ja. Nigdy nie przyszlo mi do glowy wejsc do tego fotografa i zapytac go, kto jest na tym zdjeciu i kiedy to zdjecie zostalo zrobione.
Dzisiaj kiedy znowu spotkalam sie ze swoja podobizna na pps-ie, to przypomnial mi sie portret na wystawie. Zobaczcie to zdjecie z pps-u i moze macie jakies koncepcje na taki temat ?
http://imageshack.us/photo/my-images/38/obraz3tx.jpg/
Siedze ostatnia w czarnej sukience bez rekawow. Nawet dlugosc rak jest taka sama.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7307 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |