Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

igorze,powiedz mi czy ten mezczyzna o ktorym ci pisze to ten czy on tylko bawi sie mna?prosze odpowiedz.spotkalam ubogiego powiedzial ze jezeli mu nie ufam to moge mu kupic jedzenie,zrobilam tak ucieszyl sie podziekowal i powiedzial ze jestem dobrym czlowiekiem wcisnelam mu jeszcze pare zlotych powedzial jeszcze ze nielicza sie slowa licza sie czyny pa pozdrawiam

gwiazda581

Igor, powiedz mi co karty mowia na temat mojej przyszlosci tak ogolnie bo ja juz zwatpilam :( wszystko mi sie wali...

http://sympatia.onet.pl/0,2278,1615684,,samotnym-radze-zmienic-nastawienie,artykuly.html

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Witaj Igorze;) dałam sobie z partnerem trochę czasu, czy dobrze to nam zrobi? będziemy znowu razem? biedny modlił się. pozdrawiam serdecznie

nefrete 3 minuty temu Dobrze zrobiłaś ;) Pozdrawiam Igor ps. o coś się dla ciebie wymodli ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze, ale czy będziemy jeszcze razem? ja mam dziwne przeczucie z eto ten jedyny, ale może to tylko sobie wmawiam;/ pozdrawiam serdecznie;)

Igorze czy w tym roku uda mi się wyjechać na wakacje? Czy podołamy finansowo?

Kiedy " L" będzie miała dzieci ? To dla nas bardzo ważne ! możesz podać miesiąc?

ZAKLĘCIA basiula1 25 minut temu Co powiedział Biedny pod Kościołem ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Kochany Igorku... Czy możesz sprawdzić do kogo należą numery telefonu? (600 130 930) i (518 423613). ps.Chodzi mi czy do chłopaka czy do dziewczyny... Pozdrawiam Paulina

Igorze, Proszę zobacz w kartach czy powinnam TO zrobić? Po pracy na dworcu wspomogłam dziś kobietę rumuńska. Bardzo dziękuję za odp bo ważne jest to dla mnie, zresztą jak zobaczysz w karty będziesz wiedział ;) pozdrawiam

Igorze odpowiedz mi prosze, jak mi bedzie w tej pracy? Dopiero zaczelam ale mam mieszane uczucia, jak to ze mna bedzie?

Witaj Igorku ;) proszę powiedz A czy S bo to Twoje P jakoś się nie sprawdziło ;)

Aniele...Czy dasz rade ukryć pod swymi skrzydłami me łzy?

Witam, Co raz bliżej jest termin spotkania z tym obcokrajowcem Proszę o odpowiedź na moje pytanie. czy dobrze robię spotykając się z nim i czy to mężczyzna mojego życia? Pozdrawiam

Igorku,powiedz mi jeszcze czy jest ktoś kto kocha się we mnie skrycie?Jak tak czy jest blisko mnie? Pozdrawiam.

Igorku, a taki jakiś konkret ? co ja mam zrobić ....dać mu szansę....bo czuje ze on jest juz ten właściwy....czy raczej jednak otworzyć się na kogoś nowego...? biedny zbierał na chorą córkę .....podziękował serdecznie pozdrawiam :)

monetka73

Biedny pod kościołem podziękował serdecznie ! Prosze odpowedz mi czy "L" jest zdrowa? Kiedy bedzie miała dzieci?

Witaj Igorze, Mam pytanie 2 do Ciebie, troszkę narobiłam sobie bigosu ;( 1- czy s wie ze to ja? 2- czy powinnam się odezwać do niego na ps? Z góry bardzo Ci dziękuję Biednemu dam jutr o po pracy, nie przypuszczałam, że do tego dojedzie;( Pozdrawiam w.

czy moj zwiazek sie juz rozpada? jak mi bedzie jesli to sie stanie pod wzgledem uczuciowym i finansowym? dziekuje

Igorze, rano na dworcu dałam biednemu ale nic nie powiedział. Patrzył się tylko w jeden punkt. pozdrawiam