Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA dobra godzinę temu Tarot kartami IX Monet i Rycerz Mieczy mówi, że wygra ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA madzikowa21 godzinę temu Tarot kartami As Mieczy i II Kije mówi, że czeka cię odkrycie twórczej koncepcji która zasadniczo odmieni twoje życie zawodowe i przyniesie zakończenie kłopotów ;)) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA chmurecek 37 minut temu Tarot kartami III Kije i Gwiazda XVII mówi, że poznasz go podczas robienia własnej kariery ;)) czyli wpracy ;)) Pozdrawiam Igor ps. co powiedział Biedny pod Kościołem ???

Niech Moc Będzie z Tobą

Czy ja i mój chłopak mamy szanse na normalne życie mimo jego choroby? czy nam się uda? Dziekuje za odpowiedz Igorku. Pozdrawiam.

Igorku mam nadzieje że odpowiesz mi też na moje pytania... bardzo mi na tym zależy... z gówy dziękuję i pozdrawiam serdecznie:-)

kredzia

Czekam cierpliwie tak dlugo na jakakolwiek odpowiedz,rade............widze jednak ze wcale mi jej nie udzielisz............no coz ......zycie toczy sie dalej .........widocznie tak ma byccc.....pozdrawiam Igorku ..

Dziękuję Igorze!:) Takiej dobrej wróżby już chyba dawno nie miałam. Czy mógłbyś jeszcze tylko pomóc mi ocenić sytuację z moim byłym partnerem, który od niedawna stał się poniekąd znowu obecny w moim życiu? Jakie są jego intencje i czy uporządkował swoje życie. Nie chce przechodzić przez to samo co w zeszłym roku... Pozdrawiam Ciebie serdecznie, Emi

5 godzin temu cytuj: fragment | całość ZAKLECIA paolka262 5 czerwca, 16:17 Jego osobowość opisuje karta Papież V ;)) Pozdrawiam Igor ps. karta VII Kijów mówi, że to wartościowy facet no ale jest jaki jest;) Witam Cię Igorku, A jaka jest ta osobowość Szymona,którą opisuje karta Papież V? Pozdrawiam

4 godziny temu cytuj: fragment | całość ZAKLĘCIA paolka262 2 czerwca, 01:09 O SMS ach wie ... Pozdrawiam Cieśla z Krakowa Igorku, co mam rozumieć przez"O SMS ach wie"?:/ nie rozumiem... Tzn.że dziewczyna Szymona wie o tym że on do mnie pisał czy razem pisali? Pozdrawiam...

Dlaczego mnie ciagle omija odpowiedz na moje pytania? Czekam juz bardzo dlugo...i chyba sie nie doczekam.

a ja???

Puk ,puk.Czekam już od 28 kwietnia .Czy jest jakiś powód , że nie odpowiadasz na moje pytanie ? Pozdrawiam

Proszę o odpowiedz ,pozdrawiam.str148

violetta74

Dzień dobry ..... a może w kartach widzisz coś złego i dlatego milczysz ? Nie boję się , zniosę wszystko , tylko proszę odpowiedz .

ZAKLĘCIA beatus05 Wczoraj o 21:46 Nie przyszła jeszcze twoja kolej ;)) Pozdrawiam Igor ps. jeszcze chwila ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorku bardzo dziekuje,a czy mozesz mi powiedziec cos o tym czlowieku ktorego poznam i kiedy to bedziedlugo jeszcze musze czekac na spelnienie milosci? Mezczyzna grajacy na gitarze ktoremu wrzucilam pieniazki usmiechnal sie i podziekowal....Ja dziekuje Tobie za zawsze udzielone mi odpowiedzi milego dnia Kasia

ZAKLĘCIA chmurecek 3 minuty temu A co powiedział Biedny pod Kościołem ??? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

dalam biednemu ktory gral na gitarze ,napisalam ze podziekowal Igorku

weronia:
Igor:ZAKLĘCIA weronia 3 dni temu o 16:27 W marcu ;) Pozdrawiam Igor Igorze, no wyszło Ci się zaręczę w marcu, a tym czasem partner się nie odzywa ;( czy przejdzie mu i czy jeszcze kiedyś zaręczę się z nim? dałam biednym dzieciom przybory do szkoły. pozdrawiam
Igorze a na moją odpowiedz przyszła juz pora? pozdrawiam;)

Igorze dostane ta prace co bylam wczoraj na rozmowie?