| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
ZAKLĘCIA
dobra
godzinę temu
Tarot kartami IX Monet i Rycerz Mieczy mówi, że wygra ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
madzikowa21
godzinę temu
Tarot kartami As Mieczy i II Kije mówi, że czeka cię odkrycie twórczej koncepcji która zasadniczo odmieni twoje życie zawodowe i przyniesie zakończenie kłopotów ;))
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
chmurecek
37 minut temu
Tarot kartami III Kije i Gwiazda XVII mówi, że poznasz go podczas robienia własnej kariery ;)) czyli wpracy ;))
Pozdrawiam
Igor
ps. co powiedział Biedny pod Kościołem ???
|
|
|
Czy ja i mój chłopak mamy szanse na normalne życie mimo jego choroby? czy nam się uda?
Dziekuje za odpowiedz Igorku. Pozdrawiam.
|
|
|
Igorku mam nadzieje że odpowiesz mi też na moje pytania... bardzo mi na tym zależy... z gówy dziękuję i pozdrawiam serdecznie:-)
|
|
kredzia |
|
Czekam cierpliwie tak dlugo na jakakolwiek odpowiedz,rade............widze jednak ze wcale mi jej nie udzielisz............no coz ......zycie toczy sie dalej .........widocznie tak ma byccc.....pozdrawiam Igorku ..
|
|
|
Dziękuję Igorze!:) Takiej dobrej wróżby już chyba dawno nie miałam. Czy mógłbyś jeszcze tylko pomóc mi ocenić sytuację z moim byłym partnerem, który od niedawna stał się poniekąd znowu obecny w moim życiu? Jakie są jego intencje i czy uporządkował swoje życie. Nie chce przechodzić przez to samo co w zeszłym roku...
Pozdrawiam Ciebie serdecznie,
Emi
|
|
|
5 godzin temu
cytuj: fragment | całość
ZAKLECIA
paolka262
5 czerwca, 16:17
Jego osobowość opisuje karta Papież V ;))
Pozdrawiam
Igor
ps. karta VII Kijów mówi, że to wartościowy facet no ale jest jaki jest;)
Witam Cię Igorku,
A jaka jest ta osobowość Szymona,którą opisuje karta Papież V?
Pozdrawiam
|
|
|
4 godziny temu
cytuj: fragment | całość
ZAKLĘCIA
paolka262
2 czerwca, 01:09
O SMS ach wie ...
Pozdrawiam
Cieśla z Krakowa
Igorku, co mam rozumieć przez"O SMS ach wie"?:/ nie rozumiem...
Tzn.że dziewczyna Szymona wie o tym że on do mnie pisał czy razem pisali?
Pozdrawiam...
|
|
|
Dlaczego mnie ciagle omija odpowiedz na moje pytania? Czekam juz bardzo dlugo...i chyba sie nie doczekam.
|
|
|
Puk ,puk.Czekam już od 28 kwietnia .Czy jest jakiś powód , że nie odpowiadasz na moje pytanie ? Pozdrawiam
|
|
|
Dzień dobry ..... a może w kartach widzisz coś złego i dlatego milczysz ? Nie boję się , zniosę wszystko , tylko proszę odpowiedz .
|
|
|
ZAKLĘCIA
beatus05
Wczoraj o 21:46
Nie przyszła jeszcze twoja kolej ;))
Pozdrawiam
Igor
ps. jeszcze chwila ;)
|
|
|
Igorku bardzo dziekuje,a czy mozesz mi powiedziec cos o tym czlowieku ktorego poznam i kiedy to bedziedlugo jeszcze musze czekac na spelnienie milosci? Mezczyzna grajacy na gitarze ktoremu wrzucilam pieniazki usmiechnal sie i podziekowal....Ja dziekuje Tobie za zawsze udzielone mi odpowiedzi milego dnia Kasia
|
|
|
ZAKLĘCIA
chmurecek
3 minuty temu
A co powiedział Biedny pod Kościołem ???
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
dalam biednemu ktory gral na gitarze ,napisalam ze podziekowal Igorku
|
|
|
|||