Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA senna 4 dni temu o 02:49 Tak ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam Igorku,mam pytanie (znowu)- czy Adam wygra sprawe ze swoja ex? I czy on mysli o mnie to co mowi? Czy jest ze mna szczery? Nie chce znowu sie w cos wplatac, a czuje, ze coraz bardziej mi zalezy... Dzieki z gory Pozdrawiam cieplutko Dorota

najwazniejsze jest to,zeby nie zapomniec, ze jest sie czlowiekiem

ZAKLĘCIA annika 5 dni temu o 11:06 Podołasz ale w skutek nieprzewidzianych wypadków może się to przesunąć do grudnia. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA yohanna22 9 czerwca, 09:21 Właśnie to robię ;))) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Emi84 8 czerwca, 21:00 Tarot kartami Rycerz Kijów i Królowa Monet mówi, że przed tobą poznanie mądrego wspólnika który pomoże wyjść całkowicie na prosta ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze, a obiecane odpowiedzi z kwietnia? pozdrawiam ;) m

ZAKLĘCIA nashira22 8 czerwca, 18:54 Tarot mówi, że jeśli się będziesz uczyć to dobrze ;)) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Ikonka 8 czerwca, 17:56 Tarot kartą Mag I mówi, że wyjdziesz jak jak wyciągniesz wnioski ;))) Pozdrawiam Igor ps. kartą cesarz IV mówi, że dzięki pomocy mężczyzny ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA paolka262 5 czerwca, 16:17 Jego osobowość opisuje karta Papież V ;)) Pozdrawiam Igor ps. karta VII Kijów mówi, że to wartościowy facet no ale jest jaki jest;)

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA edytka 5 czerwca, 15:23 To mina ;))) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Anulka28 3 czerwca, 21:25 Tak niekiedy jest, że są w dużej desperacji ... Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA justys1215 3 czerwca, 10:27 Tarot kartami As Kijów, Śmierć XIII i Diabeł XV mówi, że Kobieta dzięki przemianie pokona w sobie złe skłonności i dzięki wewnętrznemu zwycięstwu osiągnie pozytywne przemiany ;)) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorku dlaczego mnie pominales,powiedz kiedy spotkam swoja prawdziwa milosc i co to bedzie za czlowiek?w jakich okolicznosciach jest mozliwosc spotkania mojego partnera na cale zycie ,pozdrawiam serdecznie i zycze slonecznego dnia

ZAKLĘCIA dorka 4 czerwca, 15:33 Tak niekiedy jest, że los od razu dla nas rozwiązań nie posiada ;)) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA gwiazda581 3 czerwca, 18:28 Tarot kartą Świat XXI opisuje twoją przyszłość w samych superlatywach ;)) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA okruszek 2 czerwca, 09:28 Tak ale za jakiś czas ;))) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA iskra488 2 czerwca, 07:32 Tarot kartami IX Mieczy V Pucharów Słońce XIX i Walet Mieczy mówi, że kobieta w ciąży urodzi chłopca ))) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA paolka262 2 czerwca, 01:09 O SMS ach wie ... Pozdrawiam Cieśla z Krakowa

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA monetka73 1 czerwca, 23:44 Tarot kartami As Mieczy i II Kije mówi, że jeśli szukasz szczęścia odetnij się od nieszczęść ;)) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA lunar 1 czerwca, 23:39 Niema sprawy ;) Pozdrawiam Cieśla z Krakowa

Niech Moc Będzie z Tobą
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.