| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Jutro odpowiem na maile ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
to ja poprosze o odpowiedz Igorze, czy z ta kolezanka dojdziemy do porozumienia jeszcze?
|
|
|
Igorku mam nadzieje że niedługo będziesz odpowiadał na pytania na forum... bardzo mi zależy na tych odpowiedziach na moje pytania ze strony 152, bo nie za bardzo wiem co mam robić... z góry dziękuje:-) i pozdrawiam serdecznie:-)
|
|
kredzia |
|
wiesz IGOR PRZEGINASZ :)
ale zawsze mozna isc do niej uczy sie duzo
Autor: Gość: widz-Agnieszka IP: *.147.131.236.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.06.10, 18:52
Dodaj do ulubionych Skasujcie
Odpowiedz
Co prawda z chorobami idzie sie do lekarza,ale ja zaczelam odczytywac je na podstawie kart potrzebuje imie i date urodzenia ,aby okreslic co moze cie spotkac,zaznaczam ze nie lecze i nie diagnozuje podaje co ewentualnie moze dolegac i na co zwrocic uwage zaznaczam tez ze sie dopiero ucze i gdyby byl ktos chetny to zapraszam wystarczy data urodzenia i imie i moge nakreslic twoje klopoty zdrowotne,gdyby ktos zechcial mi pomoc w odrobieniu pracy domowej to zapraszam ,o rzetelne opinie prosze i dziekuje.Zapraszam chetnych.Agnieszka
|
|
|
katrin 02.12.91 kiedy spotkam tego jedynego i gdzie? prosze o odp. i pozdrawiam
|
|
|
...........wszystko sie dezaktualizujeeee......i gdzie jest moje miejce?????trudny wybor......pomoz proszeeeeeeee
|
|
|
Igorze czy chłopak z którym tańczyłam poloneza na studniówce pamięta jeszcze o mnie? i czy jeszcze kiedykolwiek się spotkamy? Zastanawia mnie to bo dośc często o nim śnię... a nie mamy kontaktu.
Z góry dziękuję za odpowiedź i życzę miłego dnia
|
|
Kto pyta nie błądzi |
|
Witaj Igorze,
po 5. miesięcznej przerwie wróciłam na krótko do swojego Ex, jednak już po 2. tygodniach zaczęło się psuć. Nie wiem co już robić...warto jest walczyć o ten związek?
pozdr
|
|
|
ZAKLĘCIA
kredzia
Wczoraj o 14:12
Jak skończę odpowiadać na maile ;))
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
|||
kredzia |
|
Witam bardzo cieplo Igorze....... Dawno tu nie bylam.....ale widze, ze nic sie nie zmienilo....nadal masz duzo pracy :-)...jezeli znajdziesz chwile to i ja poprosze o pomoc... bardzo bym prosila bys sprawdzil czy Zbyszek i Basia to osoby ktore sa wstanie pomoc w sprawie ktora dotyczy mojego meza? i jeszcze jedno pytanie co jest powodem ze Beata nie odbiera telefonu kiedy dzwonie i nie odpisuje na moje smsy ? czy przerosla ja ta sprawa? Z gory bardzo dziekuje i serdecznie pozdrawiam :-)
|
|
|
Witam Cię Igorze,
Mam trzy pytania odnośnie biura w którym pracuję:
1. Czy w tym roku moje biuro zmieni lokalizację, przeniesiemy się?
2. Czy firma odzyska dawny blask, rozwinie się, rozrośnie?
3. Czy w tym roku odejdę z mojego biura, zmienię na inną firmę a może nie warto?
pozdrawiam
|
|
|
Igorze, proszę cię powiedz mi co karty mowia na temat moich studiow jak one sie dalej potocza? czy bedzie dobrze?
|
|
|
ZAKLĘCIA
anet
2 dni temu o 14:18
Wszystko się odmieni jeśli mężczyzna zacznie myśleć logicznie ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
oson
2 dni temu o 10:57
Tak mężczyzny ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
anatura
3 dni temu o 23:23
Tarot kartą Śmierć XIII mówi, że bezpośrednio ci nie pomogą ale naprowadzą cię na rozwiązanie.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
vienna
3 dni temu o 17:51
Daj mu tylko czas do lipca.
Pozdrawiam
Igor