Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

paolka262 Wczoraj o 16:17 cytuj: fragment | całość Kochany Igorku,czy ja mogę na Ciebie liczyć? Ostatnio mam sporo problemów,dla nie których może błahe ale dla mnie nie:( / 1).Czy Tarchomin będzie znowu zagrożony zalaniem,po tej fali co ma być? 2).Co Ci mówią karty na temat Szymona,czy będzie z tego chociaż jakaś konkretna znajomość?Czy on mnie obserwuje ze swojego okna? Czy to on pisał mi wtedy smsy?Czy jest mu głupio po tych smsach? 3).Mój obecny chłopak Robert 8.czerwca zeznaje na komisariacie jako świadek,Czy zostaną postawione mu jakieś zarzuty?Czy będzie wolny? 4).Czy w końcu znajdę pracę z której będę zadowolona?Kiedy to nastąpi? 5).Czy widzisz przy mnie na przyszłość duże pieniądze lub własną firme? Czekam na odpowiedzi>Pozdrawiam serdecznie... Do paolka262 Chej Paolka ...najlepiej zastanów się co dla Ciebie jest dobre :))) Czy warto obecnego Roberta zamieniać na jakiegoś "szemranego" Szymona ....sam fakt że nie wiesz jakiego typu były wtedy te smsy świadczy o tym że gość nie zasługuje na zaufanie ....:( Chyba trzymałabym się jednak tego obecnego faceta na Twoim miejscu.......... A o Roberta się nie martw jako świadek nie wydaje mi się aby jakieś zarzuty dostał .... Pozdrawiam ciepło :)))

monetka73

;(

witaj Igorku kiedy i w jakich okolicznosciach poznam swojego partnera,kim on bedzie? na reszte mojego zycia....pozdrawiam serdecznie

IGORZE! JESTEŚ??? POWIEDZ MI CO Z TĄ POWODZIĄ??? DOTRZE WODA DO MOJEGO BLOKU??? CZY DZIŚ W NOCY BĘDĘ ZALANA??? NAPRAWDĘ BARDZO SIĘ BOJĘ:(:(:(

Igorze, 1-czy stworze związek z panem ryba czy panna? 2-czy pan ryba jest jeszcze się spotyka z jakaś kobieta? pozdrawiam

Witam Igorze, napisz, proszę, czy mój mąż sprzeda ziemię i kupi mieszkanie bysmy znów zamieszkali razem ? Pozdrawiam serdecznie Jolka

Drogi Igorze powiedz mi czy wyjdę kiedyś z problemów finansowych,sytuację mam naprawdę bardzo trudną, momentami brakuje mi na jedzenie.

drogi Igorze ;) dlaczego o mnie zapomniałeś? ;( Powiedz proszę jak pójdzie mi obrona pracy magisterskiej we wrześniu? Czy uda mi się znaleźć lepszą pracę??? Pozdrawiam serdecznie.

Igorku, mam w ten czwartek wazny egzamin. czy uda mi sie zdać?? pozdrawiam

Witam Igor! Pomogłam już niejednemu bezdomnemu, jednemu przed Świątynią, także nareszcie warunki wypełniłam:). Proszę Cię napisz co szykuje dla mnie los, kończy się pewien etap mojego życia i nie mam dalszych planów pierwszy raz w życiu i kiedy nadejdzie stabilizacja finansowa. A poza tym spotkałam się z byłym - przepowiadałeś mi co do niego, co teraz widzisz? Ja mam mieszane uczucia. Pozdrawiam Ciebie serdecznie, Emilia

VEmi84 2 godziny temu OK dziękuję ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

odpisal bys na mejle

Igorze! Co on o mnie myśli? :)

draculavlad:
czy on naprawde mnie kocha
wyglodasz na poczciwą osobe wiec użycze ci mojego daru:P karty -Sprawiedliwość,Ósemka Mieczy,Trójka Buław Karty niedały zbyt jesnego rozwiązania sprawy , jedynie mówią że stoisz przed trudną decyzią ,która uwalni cie od przeszłości i która jest jedynym możliwym, ale najprawdopodobniej bardzo bolesnym rozwiązaniem ^^, Są zeczy których niechcesz zobaczyć , Wnioski wyciągni sama z tego , mysle ze już wiesz co zrobic...

Wina tuska

Witam Cie Igorze Mam do Ciebie pytanie, czy mógłbyś sprawdzić w kartach czy dostanę stympedium Ministra Edukacji, o które zaczynam się starać? Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.

Cześć Igorze:) Nie mam pytań, wpadłam tylko na chwile Ciebie pozdrowić:) Wszystko jest ok. 3maj się cieplutko:) Pozdrawiam.

Coco

Witaj Igorze, 1. Napisałeś mi, że biuro nie jest moim przeznaczeniem. Czy możesz mi w takim razie podpowiedzieć w jakim kierunku powinnam pójść? 2. kiedy spotkam mężczyznę z którym stworzę poważny związek? Pozdrawiam:)

Witam serdecznie! Ponownie po jakimś czasie proszę o pomoc...Na dniach składam pracę doktorską, strasznie jestem zdenerwowana czy podołam i czy zdażę się obronić przed końcem września... Moje pytanie: czy wszystko pójdzie dobrze i czy obronię się do końca września? Czy recenzje wypadną pomyślnie i zaliczę konieczne egzaminy? Bardzo proszę o odpowiedź... Pozdrawiam

ZAKLĘCIA annika 5 godzin temu Co powiedział Biedny pod Kościołem ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA coco71 3 dni temu o 23:37 To dobrze ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą