Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze kiedy otrzymam odpowiedz na moje pytanie?

Witam, Igorze mam pytanie czy mężczyzna z którym byłam związana wróci do mnie??? pozdrawiam Magda

ZAKLĘCIA WiLdCaRd 4 godziny temu Obowiązuje kolejka ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

WITAJ IGORZE . ZAPOMNIAŁEŚ O MNIE ? POZDRAWIAM

Igor:
ZAKLĘCIA justys1215 11 godzin temu Co powiedział Biedny pod Kościołem ? Pozdrawiam Igor
nie byl pod kosciolem tylko siedzial na ulicy i zdziwil sie iz dalam u pieniadze i jedzenie, najbardziej zdziwil go fakt iz usisnelam mu dlon, stalnely mu lzy w oczach a potem z trudem usmiechnal sie przez lzy.

Igor:
ZAKLĘCIA WiLdCaRd 4 godziny temu Obowiązuje kolejka ;) Pozdrawiam Igor
Igorze, ale niektórzy czekają długo na odpowiedz od kwietnia. mimo iż dali biednemu pod Kościołem czekają na kolejkę a co poniektóre osoby dostają odpowiedz prawie ze na drugi dzień? hm... mimo wszystko czekam i pozdrawiam m.

Hej Igor mi juz nie odpowiadaj ja podjelam decyzje:) PA:)

igorze.potrzebuje twojej rady co mowia karty o mnie pomoz prosze.nie gniewaj sie ale zamiast biednemu dalam datek na schronisko dla zwierzat.zrobilam tak poniewaz biedny ktoremu kiedys pomoglam okazal sie zwyczajnym naciagaczem a pieniadze przeznaczyl na alkochol pa

gwiazda581

Igorze niestety kilka osób tutaj ma racje:( WiLdCaRd, madzikowa21 ja się przyłączam do was:( Piszesz nam że obowiązuje kolejka...rozumiem...ale skoro tak jest to dlaczego kilka osób tutaj ma odpowiedzi praktrycznie od ręki...To jest nie fer...zrozumialabym gdyby te osoby naprawde potrzebowaly pomocy i wsparcia, ale wystarczy przeczytac ich pytania...przykre jest to..:(

To Tobie czyjeś pytania wydają się mało ważne, tak samo i dla innych Twoje są mało ważne. Myślę że u Igora obowiązuje raczej bardziej specyficzna kolejka.

Igorku odpowiesz mi w końcu na pytania? Piszę do ciebie bo to jest mój problem. I potrzebuję Twojej pomocy;( Dla Ciebie to może jest to takie proste ale dla mnie jest to przykre i przygnębiające;( Odpowiedz mi czy Szymon pisał wtedy do mnie te sms-y?? Czy Szymon odezwie się do mnie w najbliższym czasie? To są dla mnie trudne pytania:( Ty Igorku odpowiedz widzisz w kartach. Pozdrawiam.

Ja też już bardzo długo czekam,codziennie zaglądam na forum ale niestety też nie mogę się doczekać na odpowiedź.Pozdrawiam;)

dorka

http://www.dobreksiazki.pl/b10503-potega-cierpliwosci.htm

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Heehehehh :D

Hmm Ja też już długo czekam, ale tak to chyba jest.........byłam kiedyś z koleżanką u wróżki z prawdziwego zdarzenia, bo to jej zależało mi tak sobie.... i niestety wychodziła jej karta zerowa...później jej kamieniami próbowała i wychodził pusty kamień...i ona jeździła tak chyba do niej 3 razy zanim jej wyszło że można powróżyć.... Ja więcej do niej nie chodziłam bo się jej bałam :) Bardzo długo wróżyła, chyba ze 2 godziny, wróżba była na 3 miesiące, dużo dobrego...ale dużo złego i prawie wszystko się spełniło, to złe niestety też, wiedziała że moja bliska znajoma ciężko choruje, powiedziała że widzi śmierć koło niej ..... Ona miała raka.....ale 10 lat walczyła i wszystkie badania tydzień przed urlopem były dobre...pojechała na urlop.... myślałam że wróżka mi bzdur nagadała... niestety po kilku dniach urlopu wrócili bo się źle czuła.... okazło się że w ciągu kilku dni rak zaatakował totalnie wszystko... umarła po 10 dniach a ja byłam ostatnią osobą do której dzwoniła....:( nie wiem dlacZego, może to jakaś przestroga była...? WIĘCEJ DO WRÓŻKI NIE POSZŁAM Dlatego chyba lepiej poczekać na dobrą wróżbę....niż na siłę wymuszć od razu.....może w kartach wychodzi że sami sobie w danej sytuacji lepiej poradzimy a wróżba działa jednak jakoś na podświadomość Serdecznie pozdrawiam Cię Igorku i Was wszystkich oczekujących Monetka :)

monetka73

Moim zdaniem trafione w sedno, też tak sądzę.

Witam Cie Igorze mam do Ciebie pytanko, czy poderwę kolegę ze studiów Przemka ? i czy on jest wolny? Pozdrawiam

Kochany Igorku,czy ja mogę na Ciebie liczyć? Ostatnio mam sporo problemów,dla nie których może błahe ale dla mnie nie:( / 1).Czy Tarchomin będzie znowu zagrożony zalaniem,po tej fali co ma być? 2).Co Ci mówią karty na temat Szymona,czy będzie z tego chociaż jakaś konkretna znajomość?Czy on mnie obserwuje ze swojego okna? Czy to on pisał mi wtedy smsy?Czy jest mu głupio po tych smsach? 3).Mój obecny chłopak Robert 8.czerwca zeznaje na komisariacie jako świadek,Czy zostaną postawione mu jakieś zarzuty?Czy będzie wolny? 4).Czy w końcu znajdę pracę z której będę zadowolona?Kiedy to nastąpi? 5).Czy widzisz przy mnie na przyszłość duże pieniądze lub własną firme? Czekam na odpowiedzi>Pozdrawiam serdecznie...

Witaj Igorze! jestem w zwiazku z facetem no i wlasnie czasami mam wrazenie ze on jest ze mna dla korzysci,nie powiem okazuje mi milosc ale nie jestem pewna czy ta milosc jest prawdziwa,juz nie wiem co mam robic,nie potrafie mu zaufac do konca prze to,wiem co potrafi zrobic zakochany czlowiek dla tej drugiej osoby ale niestety on zawsze ma logiczne usprawiedliwienie i dla tego nie jestem pewna jego uczuc,prosze ciebie bardzo czy moze spojrzyc w karty i zobaczyc czy on naprawde mnie kocha,nie chce zeby ktos byl ze mna bo mu jest tak dobrze i lepszej nie znajdzie, ja chce byc z kims kto mnie kocha naprawde,ja jestem dobra osoba i dla tego ludzie czesto mnie wykorzystuja,prosze o odpowiedz, dzeikuje

draculavlad

dodam tylko ze twoje przepowiednie zawsze mi sie sprawdzaly, dlugo mnie tutaj nie bylo, pisze tylko wtedy gdy mam powazny problem ,dla tego bede bardzo wdzieczna za odpowiedz na moje pytanie z gory,to jest bardzo wazne dla mnie,dziekuje

draculavlad