Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA justys1215 11 godzin temu Co powiedział Biedny pod Kościołem ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA chmurecek 15 godzin temu Ale docieranie będzie trudne. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA paolka262 22 godzin temu A nie możesz go zapytać wprost ?? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Marina Wczoraj o 23:02 A czy lepiej wszystkiego nie wyjaśnić u źródła ?? Pozdrawiam Igor ps. czego się boisz ? wiedzy się boisz ???

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA iskra488 Wczoraj o 18:54 Co powiedział Biedny pod Kościołem ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Maniula Wczoraj o 14:48 Godnie. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA gwiazda581 Wczoraj o 13:54 Dojrzewasz ;) doroślejesz to normalne ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA bluangel Wczoraj o 13:08 Tarot kartą Rycerz Mieczy mówi, że w Lipcu odetchniesz ... Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor jutro zdaje prawko rzuć zaklęcie na powodzenie;)-ewentualnie nie wychodżcie z Raptorem na ulice koło 7.30:)

Igorze czy będzie coś ze znajomości z Marcinem? czy będziemy razem? czy warto sie w to angażować? i kiedy znajde jakaś dobrą prace? pisałeś mi że w maju ale już jest czerwiec, ja nadal ciągle wysyłam sowje cv i nic... z góry dziekuje za odpowiedzi... Pozdrowionka

kredzia

Dziękuję Igor! Ale czy będzie między nami jeszcze kontakt? odp proszę 8)

Maniula

Igor-wiem,że nie na temat-ale Ci chciałam podziękować za to, że mi Twoje rady dały jakoś dużo siły i wiary w to, że będzie ok.:) Dzięki Ci jeszcze raz-że są Tacy jak Ty ludzie, którzy bezinteresownie pomagają i mają moc....

Igor, czy on mnie jeszcze kocha ?? czy lepiej o nim zapomnieć i otworzyć się na kogoś nowego..... może spotkam wkrótce kogoś? biedny był bardzo zdziwiony,,,ale nic nie powiedział, czułam że się patrzy jak odeszłam , odwróciłam się i on wyglądał na mnie zza rogu uśmiechnięty pozdrawiam i dziękuję

monetka73

Igorku...oto chodzi że nie mogę go spytać wprost;( Pomóż mi.Powiedz mi jeszcze czy jego dziewczyna wie o tych smsach od niego do mnie? Może pisali je razem śmiejąc się ze mnie?;( Powiedz mi czy on(Szymon) nabija się ze mnie?

Wczoraj o 22:38 ZAKLĘCIA paolka262 3 godziny temu A ty co czujesz ? Pozdrawiam Igor Sama nie wiem Igorku już co ja czuję?;( na pewno czuję się bardzo zagubiona;( Chciałabym wiedzieć czy Robert jest mężczyzną z którym spędzę reszte życia? Czy jest to może właśnie Szymon,a może Piotrek którego poznałam na naszej klasie i piszemy ze sobą. Igorku,kto? R,S czy P?

witam igorze biedny pod kosciolem cos powiedzial pod nosem dokladnie niezrozumialem ale chyba kazal podziekowac

mateusz

Igorze faktycznie jestem na dobrej drodze w celu rozwiązywania problemów, nie taki diabeł straszny...ale ciężko jest nieco. Mam natomiast pytania dla mnie najważniejsze. Chcę z moim 5 letnim Słońcem, Księżycem , Niebem i Światem zacząć wszystko po swojemu, chcę zarabiać na chleb , ale i pomagać młodym , uzdolnionym ludziom od zawsze o tym marzyłam, nieść radość, pomoc i nadzieję dla innych.Pragnę tego całą sobą. Czy uda mi się otworzyć takie miejsce? No i czy spotkam tam kogoś kto w zimne dni połozy mi koło łóżka ciepłe skarpety i okryje kołdrą moje Słonce?

Igor:
Koło Losu zaleca ubezpieczanie 4 liter wysoko ;)
hmm nie dokońca mie ta odp zadowala :) ale wezme sobię tą rade do serca ^^

Wina tuska

Motylek dasz radę:D

"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!!

P.S jak zawsze Igor wybiera tych których "lubi" ;D

"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!!