Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

cześć Igorku ! Powiedz mi jak ułoży się życie z moim partnerem oraz czy wyjdę z problemów finansowych i kiedy. Pozdrawiam

ZAKLĘCIA Ikonka Wczoraj o 11:42 Jutro będę odpowiadała na pytania z forum. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Kiedy urodzę córeczkę?

Witam Czy uda nam się pojechać do Egiptu w pażdzierniku z krewnymi? Jeśli nie to ewentualnie kiedy szykuje się nam zagraniczna podróż ?

Chciałabym najpierw podziękować Tobie Igorze za wszystkie porady udzielane na forum i nie tylko . Jeśli chodzi o dawanie biednemu pod kościołem ,zawsze to staram się czynić : nie ważne kto prosi , ważne jest aby pomagać każdemu kto tej pomocy potrzebuję . Mam jedno pytanie : Kiedy wyraźnie poprawi się moja sytuacja finansowa ,kiedy odetchnę z ulgą ?

Który z tych mężczyzn mnie kocha a który lubi Miszel, Michał , Krzyś , czy Pan B

igorze,ubogi powiedzial nie wszystko zloto co sie swieci,strzez sie falszywych przyjaciol.zakochalam sie a przez ludzkie gadanie falsz i oblude trace wszystko co wazne i wartosciowe co ze mna jest nie tak igorku czy w koncu bede szczesliwa asia

gwiazda581

Witaj Igorku, czy mógłbyś napisać mi...jak Pan P odbiera moje odejście z pracy? Czy będzie jeszcze potrzebował mojej pomocy? Dziękuję Ci serdecznie z góry!

Maniula

|Witam panie igorze moze pan odpowiedziec na moje pytanie

mateusz

jak on ma na imie?

Witaj Igorze! Jako że jestes moją nadzieja i szansa na wewnetrzny spokoj, bardzo prosze sprawdz co mowia karty: 1) czy on ma inna? 2) czy odezwie sie do mnie? 3) czy spotkamy sie jeszcze? Bardzo licze na Twoja konkretna odpowiedz, bo jestem juz klebkiem nerwow, a lepiej znac nawet najgorsza prawde niz życ w niewiedzy. pozdrawiam Cie serdecznie Marina

Igorku, czy karty mogą powiedzieć date urodzenia Szymona?

witaj Igorku czy z Bogdanem bede miala szczesliwe zycie?czy zaznam szczescia u jego boku? dziekuje serdecznie i pozdrawiam

Witaj Igorze. Dzisiaj mam kolejne urodzinki i z tej okazji chcialabym poprosic bys byl tak mily i zobaczyl co mnie czeka. Szczegolnie prosze o pomoc i rade w sprawie mnie i Petera z gory dziekuje.

Drogi igorze:) Z powodu zbliżającego sie wybuchu wulkanu na islandi który spowoduje wielkie zniszczenie i chaos i będzie początkiem końca swiata w 2012:)boje sie o swoją dupe :)(dosłownie:) Czy mógłbys mi przyblizyc date erupci wulkanu Kati?

Wina tuska

Drogi Igorze! czy i kiedy znajde mężczyznę mojego życi?? pozdrawiam

Igorku,czy karty mówią coś o moich uczuciach? Czy zmienię mężczyznę,czy jednak zostanę z obecnym partnerem?

ZAKLĘCIA paolka262 3 godziny temu A ty co czujesz ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA zoa32 7 godzin temu We wrześniu ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA alkazam 10 godzin temu Koło Losu zaleca ubezpieczanie 4 liter wysoko ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą