| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Igorze mój pomysł imprezy charytatywnej dla dzieci idzie w dobrym kierunku, mam nadzieję że impreza się uda bo zawsze chciałam organizować tego typu imprezy charytatywne, i bardzo się cieszę że wreszcie mogę realizować moje pomysły:-) Igorze proszę zapytaj karty czy ta impreza dla dzieci się uda... i jak możesz zapytaj również karty czy między mną a Marcinem którego niedawno poznałam czy wszystko będzie dobrze i czy będziemy razem... z góry dziękuję Igorze:-) pozdrawiam serdecznie:-)
|
|
kredzia |
|
Igorze,mam tyle pytań do Ciebie.Ale czekam na odpowiedz na pytanie ze strony 144.Kiedy mi na nie odpowiesz??????
|
|
|
Moja mama straciła prace przez jakiegoś głupiego człowiek(mężczyzne).Bo to było tak:Moja mama jest na emeryturze i dorabiała sobie jako dozorczyni na bloku na naszym osiedlu.Miała pracować do końca czerwca ale ktoś zadzwonił do administracji i powiedział że na bloku jest syf i brud;( a to nie prawda;( i moja mama pracuje tylko do końca maja;( KIM JEST TA WREDNA OSOBA?? CZY MOJA MAMA WRÓCI TAM JESZCZE DO PRACY?? Pomóż Igorku,proszę;(
|
|
|
Witaj Igorku ;)
Powiedz proszę, która literka S czy A.
Uśmiech zostawiam ;)
|
|
Aniele...Czy dasz rade ukryć pod swymi skrzydłami me łzy? |
|
Witaj Igorze;)
czy po powrocie do pl będę nadal z moim partnerem?
czy ta rozłąka odnowi nasz związek?
pozdrawiam serdecznie
|
|
|
Drogi Igorze,
Poznałam jakiś czas temu interesującego mężczyznę, ale ostatnio jego stosunek do mojej osoby się zmienił. Chciałam się spytać dlaczego? Czy M. będzie moim chłopakiem? A jeśli nie to kiedy spotkam tego właściwego? Bardzo proszę Cie o szybką odpowiedź.
Pozdrawiam
|
|
|
Witaj Igorze!
Mam 2 pytania.Jedno w imieniu chłopaka, a drugie w moim :)
1. Jak będą układać się sprawy finansowe mojego chłopaka w przyszłości?
2. Jak będą układać się moje sprawy finansowe?
Pozdrawiam!
|
|
|
Witam Cię Igorze,
Mam dwa pytania:
1. Czy w tym roku odejdę z mojego biura, zmienię na inną firmę?
2. Czy w tym roku moje biuro zmieni lokalizację, przeniesiemy się?
3. Czy firma odzyska dawny blask, rozwinie się, będzie sukces?
|
|
|
Igorze faktycznie jestem na dobrej drodze w celu rozwiązywania problemów, nie taki diabeł straszny...ale ciężko jest nieco.
Mam natomiast pytania dla mnie najważniejsze.
Chcę z moim 5 letnim Słońcem, Księżycem , Niebem i Światem zacząć wszystko po swojemu, chcę zarabiać na chleb , ale i pomagać młodym , uzdolnionym ludziom od zawsze o tym marzyłam, nieść radość, pomoc i nadzieję dla innych.Pragnę tego całą sobą. Czy uda mi się otworzyć takie miejsce?
No i czy spotkam tam kogoś kto w zimne dni połozy mi koło łóżka ciepłe skarpety i okryje kołdrą moje Słonce?
|
|
|
|||
|
witam,
proszę mi powiedzieć czy dobrze zrobię spotykając się z pewnym obcokrajowcem? ( mieszka w UK a pochodzi z Indii, i czy to mężczyzna mojego życia?
Pozdrawiam
|
|
|
Witam,
PO długiej mojej nie obecności mam parę pytań;)
Za 3 tyg mam się spotkać z Panem M ;)
moje pytanie:
1- czy dojdzie do spotkania?
2- czy stwierdzimy ze to jednak to i spróbujemy być razem?
3- co on do mnie czuje?
Serdecznie pozdrawiam
|
|
|
Witam
Igorze prosze podpowiedz mi w jakiej dziedzinie powinnam szukac pracy? I kiedy mam szanse ja znalesc?
Dziekuje i pozdrawiam
Dorota
|
|
najwazniejsze jest to,zeby nie zapomniec, ze jest sie czlowiekiem |
|
To jest to Igorze:) Jest dobrze, jest bardzo dobrze:) Bede wpada tutaj.. bo niekiedy sa pytania, chce się nimi podzielić ale w końcu znajduje odpowiedz. Niekiedy jest tylko, ze człek chce sie spytać bo wydaje się jemu, ze nie zna odpowiedzi, mimo, ze ona jest ...a jeśli nie teraz w tym momencie to zjawia sie po chwili:) ..Pozdrowka:)
|
|
Coco |
|
Witam serdecznie...Proszę powiedz mi co będzie między mna,ze mną i pewnym facetem z pod znaku wagi.Czy wreszcie się określi? Muszę podjąc ważną,bardzo ważną decyzję i szukam odpowiedzi pozytywnej,czy też negatywnej co do mnie i niego.Stawiam na moje odejście dla mojego dobra ale szukam potwierdzenia mojej decyzji bo potem bedzie za póżno,za daleko na powroty...Z góry serdecznie dziękuję,pozdrawiam ...
|
|
Pozdrawiam Agni... |