| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Przybysze z kosmosu stworzyli życie na Ziemi | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 354 |
|
|
|
|
Dreadnoth dbiłes mnie z deczka. To nawet jeżeli by kto sfinansował wam tę ambasadę to GDZIE BY STAŁAAA? Moje pytanie na dzi.
|
|
|
A gdzie zazwyczaj stojš ambasady? Na terenach innych krajów... Będzie stała tam, gdzie kraj wyrazi zgodę na budowę i zagwarantuje WSZYSTKIE przywileje ambasadorom, oraz spełni oczekiwania Elohim. np. zagwarantuje strefę buforowš w promieniu 1 km od ambasady.
|
|
|
|
|
|
polecam miedzy innymi ksiazke "Rece precz od tej ksiazki" - van Helsinga.
|
|
|
hm... nie wiem czy mozna z netu sciagnac... ja kupilam grzecznie w ksiegarni wysylkowej...
wersje po polsku mozesz np. zamowic w ksiegarni neznanego swiata:
http://ksiegarnia.nieznany.pl/index.php?main_page=pubs_product_b ook_info&products_id=1516
|
|
|
albo tu:
http://wysylkowa.pl/ks531344.html
w przecenie... za 43,40
|
|
|
ok dzieki jak nie znajde w necie to moze sbie kupie jak mnie bedzie stac:(
|
|
|
Ja nadal uważam że u mnie przed blokiem będzie najrozsšdniej. Jak sam powiedziałe gdy ambasada będzie w jednym kraju mogš być problemy. Wniosek? Ambasady nie będzie.
|
|
|
Powiem tak... ambasada sama w sobie jeste neutralnym terenem, więc gdziekowlwiek by nie stanęła - będzie to teren Elohim...
Sš prowadzone rozmowy z wieloma rzšdami, a bardzo daleko posunęte negocjację soš prowadzone z rzšdem Konga w Afryce... i tam traktujš sprawę bardzo poważnie... raz zgodził sie nawet Izrael, bo naczelny rabi nkraju, a raczej rada rabinów zaopiniowali Raela jako MOŻLIWOEGO Mesjasza... Jednakże potem nastšpiła zmiana rzadów i wybuchła wojna...
Z drugiej strony - istnieje tylko 10% szans, że ambasada zdšży zostać wybudowana, zanim ludzie nie sprowadzš na siebie globalnego nieszczęcia.
|
|
|
Ja wiem! Palm Island w Arabii. Super miejsce tylko dużo kasy potrzeba;D
|
|
|
I kto obliczył te 10 %? Jeżeli ta rasa jest taka wspaniała wpadła by na równie wspaniały pomysł że jednak trzeba się ujawnić w taki czy inny spoób i ogłosić prawdę.
|
|
|
Poza tym skšd ta pewnoć że to onni nas stworzyli? Może teraz przylecieli na gotowe jeżeli ta "religia" to prawda. Może to jakie kosmiczne jaja?
|
|
|
Pewnoc wynika stšd, że wszystkie teksty o nich mówišce, mówiš o dobrych Bogach... WSZYSTKIE... o ich miłoci, o radoci, o szczęciu.. itd. Nie ma podstaw by sšdzić, że kłamiš, albo że majš jednak zgoła odmienne zamiary.. za długo by "konspirowali" cos ponad 25 tysięcy lat.. tak z grubsza :)
|
|
|
wiesz dla nas to moze sie wydawac dlugo ale my jestesmy stosunkowo mloda cywilizacja,dla nich to moze byc "mrugniecie oczkie"zwlaszcza jesli sie jak juz wspomniales lubia klonowac....
|
|
|
A ktopowiedzial, ze jestesmy mlodzi czlowiek jawajski mial chyba z 800 000 lat jak go wykopali ;)
Wezcie jeszcze pod uwage ze od 14 wieku systematycznie niszczono wszelkie dowody wskazujace na inne linie niz religijne pochodzenia czlowieka.
Pozdrawiam
Igor
a paleoastronautyka wyraznie zaczyna sie przebijac na pierwszy plan juz ostatnio nawet Vatykan dal sobie siana z twierdzeniem ze tylko my w kosmosie ;)
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
no dobra mi nie chodzi o okreslona date powst.ludzi tylko chociazby wiek nasze planetki...no chyba ze to tez bujda i jest staaaaraaa ze hej:P???
a co do watykanu to po prostu sie zabezpieczaja..ciekawe kiedy na niedzielnych mszach zaczna szkolic mocherowe berety jak nawracac obcych:P
acha i zeby bylo jasne ja nie jestem bardzo na nie ale jak ktos jest BARDZO na tak i nie dopuszcza nie to wtedyprobuje przepchnac nie....:D czyyy jakos tak:D
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 354 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |