Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
ŚWIAT w Roku 2006 Przepowiednie!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 619
Poprzednia strona | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | .. | 30 | 31 | Następna strona

Oto Rok 2006 ! rok Ważny ! 2005 - rok Zmian ! Rydwanów Ognia Rydwanów Dwóch Sił --- Rok odejœcia Wielkich ludzi otoczonych , i będšcych Œwiętymi . Jak wiele się wypełniło .. mogliœcie przekonać się we wczeœniejszym Tematcie . Zapraszam do Konwersacji i Współpracy na Polu Badań Daty 2006 2005 - rok Rydwana VII liczba "7" 2006 - rok Mocy ( obudzenia Uœpionej Siły ) - podœwiadomej ! liczba "8" - Skutek roku 2000 ! kolejne ...... będš latami Pustelnika ( 2007 ) - Koła Przeznaczenia ( 2008 ) - Sprawiedliwoœci ( 2009 ) - Wisielca ( 2010 ) - Œmierci ( 2011 ) i ostateczna Data - Równowaga w rękach Sił Wyższych ( 2012 ) !!!!!!

Chyba trochę nie ten temat Jeremiaszu. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Mister Wendołowski, czas na odkrywanie œwiata w 2006 roku , temat we właœciwym temacie.

Tak się cieszę, że trafiłeœ z powrotem na to forum. No rzeczywiœcie - lepiej odkrywać wczeœniej niż póŸniej, bo może powstać wiele nieporozumień. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

tak sobie czytalem pewnom stronke i natrafilem na cos ciekawego czy zdazy sie cos za 2 miesioce 6 06?? http://www.projekt-cheops.com/sesje/index.php?nr=5 chodzi mi oten fragment Iwona: Niestety, nie... Samuelu, jeszcze raz chciałabym cię zapytać:, jakie sš zagrożenia, co się stanie, gdy FARAON nie ujrzy œwiatła dziennego? Samuel,: Kiedy nie ujrzy œwiatła - oczyszczanie i tak będzie przebiegać. Sš fazy oczyszczania. Właœnie "trójka" - ten rok - rozpoczęcie. Szeœć... Zero szeœć - następne: dziewięć, końcówka - dwanaœcie... Biada ludziom, ale innych możliwoœci nie ma. Musi nastšpić rozliczenie za to, co ludzie przez te tysišce lat uczynili Ziemi. Słucham. sprawa jest dosyc ciekawa poniwz tom rozmowe pszeprowadzono z pewnym bytem duchowym ktury raczej wie co mowi ;/

Iwona: Czy przekaz przez œrodki masowego przekazu nie zgromadzi wokół sprawy ludzi przypadkowych? Samuel: A od czego jest nasza selekcja? Oczywiœcie po ukazaniu się audycji w radiu rozpęta się lawina - nie tylko ludzi zainteresowanych, ale i przeciwników, którzy będš chcieli zamknšć buzię tym, którzy prš do przodu, do Piramidy. Ale - było mówione i powtórzę po raz setny - tym, którzy zostali wybrani, i którzy sš na tej drodze powrotnej pocišgu do piramidy - włos z głowy nie spadnie... Słucham. czy chodzi może o audycje w Nautilusie jakis czas temu ;) (seans przeprowadzono w 2003, a audycja była chyba w marcu tego roku)

ten materjal znalazlem natej stronie !! http://www.projekt-cheops.com/sesje/index.php?nr=5 moze to tez bylo na nautilusie

http://images-eu.amazon.com/images/P/B00004TVVH.02.LZZZZZZZ strajki w szpitalach , nic sie nie powiedzie hehe spełnia się

nic sie nie powiedzie hehe spełnia się co się nie powiedzie co się spełnia

yhm no to tak , no wiesz .. szpitale zmiany coœ tam alell napisnšł , no i słucham dziœ Radia Zet i tam mówiš .. że coœ ze szpitalami i potem ze nie bedzie rozwiazania sejmu do maja hehehehe , to sie kurde bele mać spełnia , coœ w tym jest . Jednak ja tam wolę astro tv hehehe pozdro Arell i sie nie poddawaj .. shake shake let tu ass in Sky hehe

hehe ale chuj radia zet słucha

Stefan piszesz tak, że naprawdę trudno cię zrozumieć

Ja go rozumiem. Może wystarczy trochę się cofnšć w tym wštku. [%sig%]

może zbyt "czepiałem" się formy

http://www.ndw.v.pl/dane/gfx/002/fnc/10_ufo_d.jpg kto wczoraj oglšdał "Nie do Wiary" .. i widział program o roku 2012 , ten widział i słyszał że to nie Zabawa .. Pewne Rzeczy - Wydarzenia muszš Nastšpić by oczyœcić ten Œwiat z chłamu , obłudy , i fałszu . Wprowadzić na Ziemię Energię do naszych Œwiadomoœci która pozwoli nam wszystkim poznać ( nie tyle innych ) , co Siebie Samych !!! w kotekœcie poprzednich Żyć . Wówczas większoœć ., a może nawet wszyscy którzy przeżyjš będš Wiedzieli skšd znajš w obcnym życiu Tš osobę ( Przyjaciółkę , Żonę , Przyjaciela , Męża itd itp .. ) . Œwiadomoœć Siebie , a zarazem œwiadomoœć Boga . A teraz popatrzmy inaczej : Rok 2012 ---- scenariusz taki jak Patryck Geryl , i inni Badacze , Jasnowidze okreœlili ... Ziemia na Spokojnie !!! po Fali Tych zmian i wstrzšsów . Biblia się Domknęła - Apokalipsa Œw.Jana - rodzi się pytanie co dalej ??? co z tymi co przeżyli ??? co z Wiarš ??? Poznamy Pana Kodu , Pana Biblii . Poznamy Istotę Symboli zapisanych w Symbolice Chrzecijańskiej . Kurtyna opadnie . Bóg ..... odpowiedz poznamy ... Zacznie się na szerokš skalę ukierunkowanie Nauki na Badanie Drugiej Strony ! Ludzie nie bedš tymi samymi którzy sš teraz . Każdy będzie widział Œwiat taki jaki jest Naprawdę ! Nie bedzie Symboli , Znaków zapytania , odpowiedzi objawiajš się w Prawdzie ! nie bedziemy potrzebowali Proroków ! Będš przewodnicy .. którzy będš wyjaœniać naturę Drugiej Strony , i rzeczy Duchowych w prawdziwej Formie . Zacznš być tworzone programy do wyrównywania kolorów w Aurach wielu ludzi chorych ! Odkryte zostanš lekarstwa bazujšce na Duchowoœci samej w sobie bez piętna Nazwy - Chrzecijanstwo , Islam , itd .. Nastanie nowe Era ! Nowa Energia ! Nowe Możliwoœci ! Z czasem ludzkoœć dojdzie do etapu w którym Żywnoœć będzie wytwarzana z Eteru - Prany , Pienišdz nie będzie okreœlał Statusu .. Wiedza będzie noœninikiem Doœwiadczeń służšcych większemu pospólstwu - Społeczeństwach , runš granice .. powstanie Nowy System ! Czasy ktore sš Teraz , Były i do roku 2012 się wypełniš będš po roku 2012 Czasami Zła . Złe Wspomnienia ludzkoœć wykasuje ze swych œwiadomoœci . Powstanie Jedna Wiara . Uniwersalna . Dusze złych ludzi cofnięte zostanš do innego Wymiaru i tam będš kontynuować dalszš edukacje na Ziemi , w celu odpracowania Najcięższych Zobowišzań i Długów karmicznych ! Pozostanš ludzie o Czystych Sercach i Umysłach , to oni Stworzš to co ma wyznaczyć Nowe Przeznaczenie idšce daleko poza Ziemię , i ( tu pewnie wielu się usmiechnie ) stania się Bogami w XXIII wieku dla Nowych Ludzi , a My dla nich "Obycmi" , Kosmitami ! Im Bliżej jestesmy teraz Prawdy tym więcej powstawać będzie Zła i manifestować się na Œwiecie . Pozdrawiam Ariel

Aurell sam to wymyœliłeœ, odczytałeœ z kart, a może gdzies słyszałeœ? bardzo interesujšce co napisałeœ :)

Może i sam to wymyœlił, bardzo interesujšce, ale jeszcze bardziej interesujšce jest to, że wielu ludzi (m.in. ja) też do tego doszło już jakiœ czas temu. NajwyraŸniej ludzie dochodzš do tego samego, trzeba trochę się zastanowić, zagłębić się w siebie. [%sig%]

Przepowiednia na podstawie snu-wizji: epidemia ptasiej grypy(ptasicy) będzie się stopniowo rozszerzać. Już jej skala jest ukrywana. Służby specjalne sš w to zamieszane. Miałem wizję oczami agentów specjalnych - całe pole martwych ptaków. Wœród nich i inne zwierzęta. Wszystkie poukładane jak na szachownicy. W idealnym porzšdku. Agenci byli nieco zdziwieni tym widokiem. Wokół pełno ludzi w białych kombinezonach i maskach. Martwych ludzi tam nie widziałem(na razie). Szykujcie się. Nie potrzeba 2012, może być 2006 lub 7. Pozdro

Pamiętaj Ufita, że takie wizje, to tylko jeden z możliwych scenariuszy wydarzeń. Jakiœ specjalista ornitolog wypowiadał się ostatnio, że ptasia grypa to nic nowego u ptaków - występowała już wielokrotnie, ale teraz firmy farmaceutyczne zwietrzyły w tym dobry interes, żeby straszyć ludzi. Jak będzie naprawdę czas pokaże. [%sig%]

Przeczytawszy to co Aurell napisał ja mam wštpliwoœci. Oglšdałem wczoraj "Nie do wiary" z pewnš dozš zadowolenia. Udało mi się zobaczyć Patryka Geryla uczestniczšcego w nagraniu, a to już coœ. Przeczytanie ksišżki to jednak nie to samo :o) Co więcej, on jest przekonany, że stanie się to co on myœli i wie. Pani Lucyna wyglšdała tak sobie, ale jej z oczu Ÿle nie patrzyło. Dobrze, że w sobotę widziałem zapowiedŸ programu, bo inaczej bym go przegapił hehe. W sprawie roku 2012 wiem dosyć sporo, ale mam mimo wszystko mętlik w głowie i po prostu nie wiem czy to wszystko wydarzy się w 100%. Na dzień dzisiejszy jestem bezrobotny, ale szukam pracy, by czymœ się wreszcie zajšć. Dlaczego wielu ludzi wie w młodoœci czym ma się w życiu zajšć, a inni sš zmuszeni szukać odpowiedzi na to pytanie: Czym się będę w życiu zajmował? Dodam jeszcze, że patrzšc tak ogólnie na ludzi, to uważam, że ludzie ABSOLUTNIE nie sš PRZYGTOWANI na JAKIKOLWIEK scenariusz a la apokalipsa czy przebiegunowanie. Sš zajęci zwykłym codziennym życiem i na tym skupiajš swojš uwagę. Wg mnie wiedza o roku 2012 może dobić tych, którzy sš słabi psychicznie, albo też tych, którzy majš całe życie przed sobš i myœlš o studiach, o karierze, o założeniu rodziny. Ludziom chyba nie mieœci się dziœ w głowie, że za niespełna 6 lat ich życie mogłoby ulec głębokiemu przeobrażeniu i przewartoœciowaniu. Ja póki co okreœlam na dziœ cele w swoim życiu i próbuję wyjœć ze stanu zawieszenia jak mi to Aurell kiedyœ napisał. Pozdro.

STRUMYKU jestes bardzo madry !!!! Pamietaj, ze wlasnie dlatego mozesz nie znalezc pracy !!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 619
Poprzednia strona | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | .. | 30 | 31 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.